Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Ir jis dar taip energingai labai voliojasi, nes bent jau maniskis su draugeliu kol prisitaiko kur gulti, tada patrina soniuka, nosyte I koja, tada letai stojas purtos ir kita sona taiko, o Ginetukas tai pasispardydamas voliojas biggrin.gif
Aaaa maniau gal pas mus pastate, nes yra nauja jauna kumele panasios spalvos, ir dar turim labai grazu margiuka erziliuka jaunuti smile.gif
Atsakyti
Ginete viską daro iš dūšios ir su aistra. Tai ir voliojasi kaip "vilkelis" biggrin.gif

Vilma, soriuks, neatsakiau kaip tas įmantrus kantaras vadinasi. Tai vaikymo kantaras, kitaip kavesonas ( cavesson) . Va https://www.facebook...9...e=3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 06 spalio 2013 - 16:01
oi ne Aurelija neisbandziau issivedziau pavaikyti nu tik tiek man keista kad zodiniu komandu neklauso. Berods ir Kalis neklause bet va as jau net pamirsau kad jis nemokejo. Elgos labai snukutis jautrus ir minkstas tik siandien taip ir neatsipalaidavo kita vertus ko noret vakar tik atvezta, siandien jau vaikau. Galvos neleidzia, vis koncentracijos trukumas, bando apsizvalgyti kas aplink, o kai tik svelniai svelniai patempiu korda ji iskart stoja, kaip suprantu sventai ismokus timptelejus kad ir viena pavadi stoti. Nu atrodo jau dviem pirstukais primenu apie save ji iskart stabdosi doh.gif Nu nieko mes visko ismoksim, o galvyte jau kokia maza ne tas zodis, Kalio galva buvo mazute nu bet tos visai kaip arabiuko biggrin.gif
Koks keistas jausmas nuejom ka tik parvest i garda, ejome pakelese ganydamiesi, tai ji tokia rami tokia tvarkinga, eda pirmiausia aplink peda paskui siekia tolyn, viska nuo galo rinkdama, o mano mazoji princeseCohiba tik lekia tik lekiadukasniai vienur du kasniai kitur ir vel ratas sukamas ir vel po kasni kandama ir lekiama, nu ta irgi uztaisas geras biggrin.gif Siandien ir Cohiba ant kantaro prisisegus pavaikiau i kaire puse bega kaip senas arklys (nezinantis komandu) nu bet i desine o Dievuli Dievuli teko pasigalyneti man su ja kol neatsigule tol vaidino, galiausiai suprato kad kolkas as stipresne ir i desine bent du ratukus apsuko patenkinamai, negaliu sakyti gerai smile.gif nu buvo jaipadekota kad gerai padare ir gavo poilsi. Idomu kas su ja butu jei paimtume penkiamete vaikyt ar joti biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, Kriatina už išsamią šiandienos ataskaitą. Pasijutau kaip koks supervaizeris doh.gif Nu bet aš gi žinau, kad mūsų Kristina kaip tas išdidus ežiukas- kol nepaspirsi tol neskris biggrin.gif Tai ir leidau sau paklausti apie jojimą ant naujosios ax.gif Džiugu, kad darbas vyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 10 06, 18:01)
Ačiū, Kriatina už išsamią šiandienos ataskaitą. Pasijutau kaip koks supervaizeris  doh.gif  Nu bet aš gi žinau, kad mūsų Kristina kaip tas išdidus ežiukas- kol nepaspirsi tol  neskris  biggrin.gif  Tai ir leidau sau paklausti apie jojimą ant naujosios  ax.gif Džiugu, kad darbas vyko  mirksiukas.gif

Cia ne del supervaizeri demasio wink.gif Cia as is nuostabos ir nauju emociju taip pliausku biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif Tu tik pliaukšk. Labai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(retisa7 @ 2013 10 06, 18:13)
thumbup.gif  Tu tik pliaukšk. Labai įdomu.

o kad sest ant Elgos dar turetu laiko praeit nemazai, visu pirma bijau kad ji neluztu kai uzsesiu ant jos, visu antra abejoju ar jai tiks Kalio balnas nes Elga yra aukstagoge ir net dabar jai yra jis patrintas, kol neuzsides mases ant nugaros nezinia kaip bus. Iseitis vienintele skubiai isigyti balna aukstagogiams lansciu remu su oro pagalvemis. Bet tai tokie balnai nekrikscioniska kaina biggrin.gif
Atsakyti
Laba laba. bye1.gif

Kaip malonu užeit, kai tikrai yra ką paskaityt, atsigaunaaaam! biggrin.gif

Labai fainas reportažas apie Petešą. Andalūzas labai jau išskirtinis, pagražina visą klipą. wub.gif
Kristina, sėkmės su naująja drauge. Gražiai atrodo kumelaitės abi. Cohiba tai nenustoja manęs žavėti.. wub.gif

Savaitgalis išnaudotas pagal paskirtį. biggrin.gif Vakar ir šiandien jojau Furiją. Sekasi mums vis geriau. Ypač šiandien. Stipriai patobulėjom perėjimuose iš zovados į risčią, platinimuose, kylimą į zovadą iš kairės kojos.

Pasirodom kaip mums sekasi: blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Bumas vakar ir šiandien vaikomas buvo, šokdintas. Pas jį neišblėstanti žemaičio energija. Sunkus jis eržilas, bet nieko, darbas žirgą puošia. biggrin.gif

Ooo, Vilma, laukiam kitą penktadienį! thumbup.gif

Atsakyti
Tai cia ne tik nuo erzilo priklauso - maniskis va be kamuoliuku ale tik duok ka nors veikti ir veiks kol nukris nuo koju biggrin.gif
Furiuke kaip visada grazuole - nu patinka man dideli juodi zirgai nors tu ka ale jot ant tokiu bijau doh.gif
Jei ponis nuo mano svorio neluzo - manau ir Elga nelus wink.gif Nors aisku cia tik joke smile.gif
Atsakyti
Greta, gražios foto. Gražiai abi žiūritės smile.gif Vis gražėja jūsų duetas ir realybėje. Nors ir mažais žingsneliais, bet į priekį. Tuo labai džiaugiuosi.

Na ir noriu pasidžiaugti bei pasidalinti dar viena gera naujiena rolleyes.gif Ką tik FB man atskriejo asmeninė žinutė, kuri nustebino ir sujaudino. Parašė viena Lusitanų augintoja iš Prancūzijos bigsmile.gif Išgyrė Ginete. Pasakė, kad tikrai pagrįstai juo didžiuojuosi. Palinkėjo gražiai užaugti. Pasakė, kad labai tiktų šis eržilas ir seks mus bigsmile.gif O tai reiškia, užsekė mus potenciali martelė (-ės) prancūzaitė thumbup.gif Wow... Tokiai mažai pilkai pelytei iš mažos Lietuvėlės tokia žinutė... Jaučiuosi tikrai WOW! Liudininkė Greta, kuri vertėjavo blush2.gif Ačiū jai labai, nes mano anglų... doh.gif Ačiū Dievui ir prancūzės anglų... doh.gif
Einu miego, nes sprogsiu nuo emocijų...
Ryt paskaitos LSMU VA doh.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su praėjusiais gimtadieniais ir naujais augintiniais 4u.gif

O aš įmetu keletą nuotraukų iš Rudaminos.

Fryzas. Įspūdingai atrodė ax.gif
user posted image
user posted image

Čia irgi įdomus arkliukas, nežinau veislės. Turbūt mišrūnas smile.gif
user posted image

user posted image
user posted image

O nuo šito dueto negalėjau atplėšt akių ax.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Frosted. @ 2013 10 06, 19:04)
Pasirodom kaip mums sekasi

Gražiai atrodot.. 4u.gif

QUOTE(retisa7 @ 2013 10 06, 22:33)
Na ir noriu pasidžiaugti bei pasidalinti dar viena gera naujiena 

Super bigsmile.gif turbūt galvoju apie tą pačią prancūzę, FB peržiūrėjau pas ją arkliukų nuotraukas.. O jau grožis jų wub.gif puoselėkit ryšius, lauksim tokių kumeliukų ir pas mus biggrin.gif
Atsakyti
Smagu Frosted kad tau Cohiba patinka wink.gif Man ji ir beprotiskai patinka kad ir siandien ant pilvo mane pagulde lotuliukas.gif bet panasu kad antrasis kartas jai buvo labai aiskus ir suprantamas, pagaliau ant galo ji graziai voltuka prabego ir i desine ir i kaire. Tik komandu jos dar nemokinu, per anksti dar. Dar turim uztvirtinti voltukus ax.gif Bet sustabdzius tai jau ateiti iki manes jokiu problemu, ko nepasakysi apie Elga, Elga nesupranta kelimo i zovada, manau su laiku ismoksim ne beda tai. Siandien kaimynu uzkurtas netoliese lauzas sugadino musu darba, labai sunkiai ejosi vaikyti Elga, matosi stresuojasi ji pamacius aukstas liepsnas ir uzuodus bjauru kvapa, susinervinau ir as. Bet reziume siandien ji labiau atsipalaidavo nei vakar. O siaip dabar lauksiu kol ji visai sukus, nes visa diena trepsejo palei vartus, taip norejo i garda, o as jos nenusiteikus laikyt garde, teks jai derintis prie manes ir Cohibos hihihi.gif
Aurelija, mane nervina prancuzes konkurentes schmoll.gif ..... aisku juokauju. Dziaugiuosi, kad "zentelis" ir uzsienio veisejams patinka thumbup.gif
Frosted (dovanok vardo neisimenu ar tik ne Greta) labai gerai jus ziurites su Furike wink.gif
Atsakyti