Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Sveiki. Issamesne informacija apie seminara
www.parelliseminarai.lt
Atsakyti
Ne kazka arklisko veikiame, o mirstame nuo karscio smile.gif As bent jau guodziuosi, kad jau po 9 vakaro temsta, tai bent jau ne birzelis - tas karstis ne taip ilgai trunka smile.gif
Atsakyti
O kas cia neseniai guodesi, kad vasaros nera? liezuvis.gif
Atsakyti
Kad pas mus kazkokios anomalijos, arba jos nera - arba kaip duoda tai is namu iseit neina biggrin.gif
Atsakyti
Su pažįstama gelbėjom žirgelį - orlovo ristūną - 16 jam jau... Išpirko iš kaimo netoli Varėnos. Žirgelis labai sukūdęs buvo, pažeistu kelio sąnariu - sutinusiu, baisiomis kanopomis, plyšusiais priekinės kairės kojos raisčiais.. Randuotas, dantys irgi baisūs... Sakė, kad kanopas ir dantis galima sutvarkyti, sąnariuką apgydyti ir galės jis ramiai likusias dienas leist ganykluose. Tad pradžioj ieškojom jam namų, deja prieš kelias dienas mane pasiekė žinia, kad žirgelis buvo užmigdytas (išsiaškino, kad dar ir trachėja pažeista mikromicetų)...

Tai tiek iš mano žirginio gyvenimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 08 rugpjūčio 2013 - 17:30
Sveikos!

Pas mane žirginiškų naujienų nėra, visiškai nebėra laiko normaliai joti, o kadangi aš iš tų žmonių, kuriems arba kasdieninis rimtas jojimas arba geriau nieko, tai ir nejoju.

Bet va nuo rugsėjo gyvensiu Vilniuje tai bandysiu į VŽ eiti joti, manau studentei tai pats geriausias variantas Vilniuje.
Beje, įstjau į išsvajotą vietą-geografiją. Pirmą kartą taip laukiu mokslų. biggrin.gif

P.S. Visų labai gražios nuotraukos! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AuryteM @ 2013 08 09, 01:44)
Sveikos!

Pas mane žirginiškų naujienų nėra, visiškai nebėra laiko normaliai joti, o kadangi aš iš tų žmonių, kuriems arba kasdieninis rimtas jojimas arba geriau nieko, tai ir nejoju.

Bet va nuo rugsėjo gyvensiu Vilniuje tai bandysiu į VŽ eiti joti, manau studentei tai pats geriausias variantas Vilniuje.
Beje, įstjau į išsvajotą vietą-geografiją. Pirmą kartą taip laukiu mokslų. biggrin.gif

P.S. Visų labai gražios nuotraukos! smile.gif

VU?
Atsakyti
Pagaliau siek tiek atveso smile.gif Sianakt kazkokie keisti dalykai daresi - pyle lietus kaip is kibiro, zaibavo, poto stodavo ramybe ir kazkur horizonte blykciojo zaibai be jokio garso - bet vistiek nakti dar buvo tvanku. Vakar net joti nepavyko ir saves, ir arklio gaila buvo I toki karsti varyti.
Atsakyti
Laba diena.
Jungiuosi ir aš su pasakojimu, kaip gi mes praleidom dvi karščiausias metų dienas ir maloniai vėsius vakarus biggrin.gif . Kaip jau žinote, į svečius pagaliau prisiruošė Vaiva ir Jovita. Iš ryto su Greta paskaitėm sm, kad išvyksta gan anksti ir laukėm. Laukėm, laukėm, vis nėra ir nėra. Jau ir diena vakarop eiti pradėjo, o vis nėra. Ne juokais sunerimom, nes atstumas paskaičiavus nebuvo jau toks, kad gaišt tiek laiko kelionėj. Į tą tarpą vyras su dukrom nutarė padaryti generalinę treniruotę prieš Ponių čempionatą- su varžybinėm aprangom, su pilnu maršrutu ir numatomais aukščiais. Į vakarą pasidarė vėsiau, taigi chebrytė pasipuošė ir išėjom į aikštę. Mergaitės plušo, aš fotografavau. Žiū, kažkokia nematyta mašina sušmėžavo žirgyno kieme. Greta nubėgo pasižiūrėt ir ... pagaliau, pagaliauuuu sulaukėm merginų thumbup.gif Atslūgo nerimas, įtampa nuo nežinomybės ir laukimo. Merginos prisijungė ir stebėjo mūsų treniruotę-fotosesiją rolleyes.gif Ir kadrai iš jos
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image
Nereali transformacija iš basakojų varliukų į gražuoles raiteles wub.gif
user posted image
šaunūs žiūrovai- sirgaliai biggrin.gif
user posted image
Po fotosesijos- treniruotės pasivaišinom merginų atvežtais pyragais, kava. Pyragai keliavo iš paties Panevėžio ir kelionę ištvėrė puikiai rolleyes.gif Iškratyti kolorijoms visos dalyvavo jaunos žemaitukės atskyrime ir pakrovime išvežimui į naujus namučius. Ekipažui išvykus, pasišėrėm žirgelius. Merginos kibo į darbus kartu su mumis. Kol žirgai vakarieniavo, padarėm svetėm ekskursiją po žirgyna. Vakare dar labiau maloniai atvėso. Merginos ėmė ruoštis jojimo forma ir ėjo joti. Tą vakarą visos išbandė mūsų Bumuką. Greta prasijojo Furiją. Išvedžiau lauk pasimaivyt Ginete. Merginoms labai patiko egzotiškasis žirgelis. Grįžo ekipažas. Vyko diskusijos prie jojimo aikštės. Po darbų ir jojimo- vakaronė. Išlydėjom merginas jau po vidurnakčio, su jų pažadu pasimatyti rytojaus dieną. Pažadą ištesėjo smile.gif Vakarop sulaukėm jų ir vėl. Dar pajojo ant Bumuko. Greta pabalnojo Liubliną. Merginos išbandė šį užsispyrėlį biggrin.gif Pabandėm drauge išspręsti esamas problemas šio gražuolio mokymo procese. Jovita padirbėjo su juo kiek ilgiau. Po to atėjo eilė.... Agatui cool.gif . Čia, tikrąja to žodžio prasme, žibėjo Jovita bigsmile.gif Išsivalė, pasibalnojo, kiek padedama vyro, ir išėjo į aikštę. Risčia, zovada ir šuoliai. Keletas apšilimui pasibandymui. Viskas puikiai, tad kartelė šoktelėjo į... 140 cm aukštį. Jovita susitvarkė puikiai. Valdė žirgą puikiai ( svetimas žirgas, pirmas kartas ant jo !), Agatas, jausdamas tvirtą raitelę, klausė idealiai. Įtariu labiau bijojom mes, palaikymo komanda ant suoliuko biggrin.gif Greta prasijojo Furiją. Vėl vakaronė- laužas, dešrelės, pašnekesiai. Prie mūsų būrio dar prisijungė kalvis. Pasipylė smagūs įvairių nuotykių su žirgais pasakojimai. Išlydėjom merginas taip pat jau gerokai po vidurnakčio. Atsisveikinom, su pažadu dar kartą susitikti žirgyne. Reziumuojant- labai mieli, šilti, paprasti, darbštūs žmogučiai smile.gif Nežinau, kaip joms, bet aš jaučiausi taip, kad bendraujam jau 100 metų. Kalbos liejosi natūraliai, nuoširdžiai. Laikas lėkė nepastebimai greitai, veiksmo vos ne iki paryčių ir tai nespėjom dar visko, ką bent jau minimaliai mintyse planavau biggrin.gif Vakar išvyko, o šiandien mes jų jau pasiilgom rolleyes.gif Atėjusi dukra paklausė "O šiandien jos dar atvažiuos?". Didžiuojuosi tokiomis draugėmis, bendruomenės narėmis, jaunomis sportininkėmis. Labai lauksim ir vėl susitikimų, tiek žirgyne, tiek varžybose smile.gif Įdedu keletą foto merginų ant žirgelių , o visą veiksmą jos iliustruos pačios. Šiandien išsiūsiu foto. Labai gaila, kad, esant tokiems karščiams, jojom maloniai atvėsus,t.y jau gerokoj prieblandoj. Foto muilinė tokiam apšvietime jau nebeįstengė normaliai padaryti. Tai gražiausių kadrų Jovitos su Agatu nėra. Viena mergina filmavo ir, kiek mačiau, ten neblogai gavosi, tai labai lauksiu video su šiais įspūdingais šuoliais. Ir visoms bus įdomu pamatyti smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
pabaiga biggrin.gif
user posted image

Na ir kaip visa Lietuva, šiąnakt abturėjom gausiai žaibų, griaustinio, galingą liūtį doh.gif . Siaubinga tos stichijos, tie gamtos pateikiami ekstrymai. Ačiū Dievui, didelių nuostolių mums nepadarė. Minutei buvo dingus elektra , tik tiek. Dabar vėl baisus karštis. Tai tiek iš mūsų smile.gif
Atsakyti
ohmy.gif Nu kokiu greičiu mažosios transformavosi, tai doh.gif Nu bus šturmų žirginio sporto padangėje jaučiu, oi bus bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif Grįžom mes į savo kraštą kaip bebūtų gaila...Nes laikas, kurį praleidome pas Aurelija neįkainojamas ir nepakartojamas! thumbup.gif Net nemoku perteikt ir apsakyt kaip faina buvo! Tikrai jausmas lyg pažinotumėm vienos kitas daugybę metų!Pradėsiu nuo pradžių... Važiuodamos į žirgyną nugrybinom ne į tą pusę, todėl vėlavom doh.gif Bet kaip gi be nuotykių tongue.gif Atvažiavus mus labai maloniai pasitiko Greta ir Aurelija ir visa jos šeima ! Iš karto pasijautėm labai labai jaukiai thumbup.gif Pamatėm dvynukių treniruotę su poniukais ir naujomis aprangomis atrodė fantastiškai wub.gif Supavydėjom, kad mes tokios vaikystės neturėjom biggrin.gif Mergaitėm prajojus apžiūrėjom arkliukus, suvalgėm pyragą, kuris tikrai gan gerai atlaikė kelionę biggrin.gif Įspūdis žirgyne buvo nerealus, nes jis tokio dydžio... Ir su tiek daug žirgų thumbup.gif Buvom tikrai labai šiltai priimtos! Padėjom pasišerti, apžiūrėjom arkliukus garduose vienas iš labiausiai kritusių į akį buvo žemaitukas Modelis dar Liublinas ir savaime aišku portugalas Genete įspūdingas eržiliukas nuotraukose tokio grožio nesimatė koks jis realiai yra wub.gif Pasibalnojom visos draugiškai Bumiuką ir išėjom į lauką. Pirmoji jojo Jovita, kuri manau pati aprašys įspūdžius ir tada sėdau aš. Tikriausiai labiausiai nustebau, kad Bumo žingsnis kaip didelio žirgelio, o ne kaip žemaičių (lyginant su mūsų žirgyno žemaičiais). Žirgelis tikrai labai malonus ir patogus joti. Kelis kartus stryktelėjom per kliūtelę šuolis tikrai patogus ir malonus ax.gif Patiko man Bumiukas labai tongue.gif Ta vakarą pavakarojom tikrai ilgai, bet netrūko nei juoko, nei rimtų pokalbių buvo tikrai labai linksma! Prisižadėjom atvažiuoti ir kitą dieną, tai atvažiavus buvo vėl daugybė įspūdžių Jovita jojo Liubliną, o aš jį žingsniavau. tongue.gif Arkliukui Dievas grožio tikrai nepagailėjo wub.gif Bet turbūt vakaro sensacija buvo Jovitos ir Agato treniruotė thumbup.gif Apsakyti to vaizdo neįmanoma ten reikėjo pamatyt kaip ji be visiškos baimės su Agatu šoko tokio aukštumo kliūtis mes ten ant suoliuko aikčiojom lotuliukas.gif Tęsėm vakaronę prie keptų dešrelių ir labai įdomių pokalbių vėl gi buvo beprotiškai linksmą ir juokas netilo drinks_cheers.gif Įspūdžiai patys geriausi buvo nerealiai gaila išvažiuoti ir palikti tokius šaunius, šiltus linksmus ir paprastus žmones taip gaila, kad negyvenam arčiau ir negalim pakartoti šių susitikimų dažniau verysad.gif Didelis didelis AČIŪ Aurelijai, Gretai, Aurelijos vyrui Vygantui bei dukrelėms, kad priimėt mus šitaip šiltai, už visą nuostabų praleistą laiką, už pakvietimą atvažiuoti už viską viską! Buvo nerealu ir tikiuosi, kad pakartosim dar nekartą! 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Tiek Aurelija, tiek Vaiva viską smulkiai jau papasakojo tai kartotis labai daug nenoriu. D Tiesiog mano įspūdžiai iš jojimo, tai Bumukas, labai fainas žemaitukas, fainuolis toksai, judesiukas minkštas, šuoliukas švelnus, schemyte pats begioja kas jam čia reiškia. biggrin.gif Liublinas begalo gražus ryžukas, su savo charakteriu, dar trūksta darbelio, bet kiek jau padaryta - super, taip dirbant toliau labai gražu manau bus žiūrėti ateityje, taip pat pati Greta laabai gražiai žiūrisi tiek ant Liublino tiek ant Furijos, na tiesiog gražu žiūrėti kaip sėdi. smile.gif Ginete, na čia visiem aiškiai matomas reikalas - arkliukas kaip nulietas biggrin.gif Na ir Agatas.. Jau senai norėjau bent pasedėti ant jo, o dar gavau ir prašokti.. smile.gif Esu labai dėkinga už tai Aurelijos vyrui ir pačiam Agatui smile.gif Labai fainas arkliukas, labai sąžiningas ir toksai visas gyvas, na žodžiu vien teigiamos emocijos man po jo biggrin.gif Na o pavakarojimai, visi pasišnekėjimai taip pat laaabai įsimintini buvo ir tikrai pakartočiau dar ir dar ir dar ir dar ir dar ir dar ir dar ir dar milijoną kartų biggrin.gif labai didelis AČIŪ už tokį svetingumą, už tai, kad leidot pajoti ant tokių smagių arkliukų, ir šiaip už viską viską, visas vaišes ir t.t. smile.gif O manau, kad susitiksim ir pavakarosim dar tikrai ne kartą ir ne du! smile.gif Dar kartą didelis ačiū. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovitutu: 09 rugpjūčio 2013 - 20:58