Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Labai džiaugiuosi, mergaitės smile.gif Toks pirmas, bet tikrai ne paskutinis susitikimas, svarbu gyvi sveiki būsim smile.gif
Vaivute, nuotraukos jau turėtų būti tavo el.pašte mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovitutu @ 2013 08 09, 22:56)
O manau, kad susitiksim ir pavakarosim dar tikrai ne kartą ir ne du! smile.gif Dar kartą didelis ačiū.  bigsmile.gif

Va va, ir aš labai labai tikiuosi, ir jau tų susitikimų laukiu biggrin.gif
Mintyse dar vis suburt visas Grand susitikimui. Gal dabar drasiau bus likusioms susiorganizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 09 rugpjūčio 2013 - 21:03
Na ir šiek tiek vaizdinės medžiagos. smile.gif

Bumukas zovadėlė
user posted image
user posted image
Statmenėlė
user posted image
Ir lygiagrėtaitės biggrin.gif
user posted image

Už nuotraukas ačiū Aurelijai

Šokimas su Agatu smile.gif
http://www.youtube.c...eature=youtu.be

Už video ačiū Godai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovitutu: 09 rugpjūčio 2013 - 23:10
Nerealu wub.gif Agatas toks atsipalaidavęs šoka thumbup.gif wub.gif Labai gražu wub.gif Bumukas wub.gif
Atsakyti
bye1.gif

Visos labai gražiai papasakojo mūsų susitikimo įspūdžius, taigi man telieka padėkoti, už malonų ir labai jaukų bendravimą. 4u.gif Esat nuostabios! Jau laukiu nesulaukiu kito karto! drinks_cheers.gif

Na, pas mus, aišku, gyvenimas verda toliau. Jojam, treniruojamės, dirbam, stengiamės ir tikimės gerų rezultatų. smile.gif

O čia šiaip, juodės bimbinėjimai levadoj. biggrin.gif

user posted image
user posted image

Tiek kol kas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Smagiai nulijo pas mus. Dabar visai nieko orelis.

Grazios foto. Tik maniske prieblandoj judesy tai jau netempia muiline- lieja doh.gif Bumo suoliai techniski labai. Graziai ziurisi merginos su juo. Na o Jovitos ir Agato suoliu video priverte vel siurpuliukus kunu pabegiot. Super amazone drasuole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 10 rugpjūčio 2013 - 09:25
Sveiki,
Nuo gegužės 26 dienos turim vieną kumelingą kumelė, kur jau nuo birželio 17 dienos atsirado dar vienas arkliukas. biggrin.gif Tai dabar turim du žemaitukus. Kumelės vardas Krona, o kumeliuko-Tristanas(tėvas Tinklas). Pasirodom:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O koks grazus ilgaausis zemaitukas 4u.gif
Na, o pas mane viskas po senovei - jojame, ilsimes vel jojame smile.gif Pagaliau atveso - vakar maniskiui dar per tvanku buvo, o ir uzvakar nedirbtas buvo tai sumaste bajeriuka, kad zovadoje reikia pasikisti galva tarp priekiniu koju - gavo velniu, bet poto gavus pusrati normalios zovadeles treniruote baigiau - kam kankintis jei tvanku ir zirgas piktas smile.gif
Super nuotraukytes is Dusetu - gaila, kad video prastokos kokybes, bet vistiek matos, kad su Agatuku vienas malonumas kaip su porininku dirbti smile.gif Buckis jam nuo manes rolleyes.gif
Atsakyti
O kas gi cia? bigsmile.gif Neringos Krona buvo, kiek pamenu. Su Krona ir mano dukrytem as labai graziu foto turiu. Grazus ilgaausis kumeliukas. O kuo tu vardu primink 4u.gif
Atsakyti
Taip, tai Kūlokų buvusi kumelė. 4u.gif Mano vardas Aurelija, ant Kronos jau jodinėjam zovadoj, bet be balno. O šiaip kumeliuko tėvą taip pat turėtumėt girdėjusi būt (Tinklą). smile.gif Beje, dėkojam už gražius žodžius. 4u.gif
Atsakyti
Ooooooo, Tinklas. Nu kaip gi jo nezinosi. Pagrindinis Neringos varzybu partneris. Grazus erziliukas.
Atsakyti
As kazkaip paziurejau i Krona ir pagalvojau - kokia panasi i Neringos Krona, va ir kumeliuka kaip ir Krona turi lotuliukas.gif
Kas gali nezinoti Tinklo? O Kronyte viena karteli ir mano partnere buvo, bet man ji per gera tai tenka Tropika joti biggrin.gif na blogiausiu atveju Aruka - visi riscia mes zovada is paskos biggrin.gif
Atsakyti
Taip, tikras gražuolis. thumbup.gif Tikiuosi kumeliukas atsigims į tėtuką, tuomet galėsim kažkokį tikslą užsibrežti. smile.gif
Atsakyti