mes į B klasę papuolėm, pas mokytoją Virginiją..... laaaaaabai gerą pirmą įspūdį mokytoja paliko, labai ir pati klasė patiko.....

Visiems pirmokeliams sekmes ir geru, visomis prasmemis, mokytoju:) Viskas priklauso tik nuo mokytojos, ne nuo sienu. Gal kas gali rekomenduoti busimu ketvirtokeliu mokytoja. Kiek dometasi ir filaretuose labai nekokiu mokytoju yra
Gal ne visais metais??

QUOTE(PA-ry-žius @ 2010 06 05, 09:44)
Viskas priklauso tik nuo mokytojos, ne nuo sienu.
Gal kas gali rekomenduoti busimu ketvirtokeliu mokytoja.
Gal kas gali rekomenduoti busimu ketvirtokeliu mokytoja.
tai čia kas be ko, kad pirma mokytoja yra pati svarbiausia.... tačiau graži aplinka prie geros mokytojos irgi savų pliusų duoda

mano pusseserės sūnus dabar eis į ketvirtą klasę.... jo mokytoja Jurgita, berods..... sakė, kad pati geriausia iš tų klasių mokytoja

QUOTE(wicked @ 2010 06 05, 11:48)
tai čia kas be ko, kad pirma mokytoja yra pati svarbiausia.... tačiau graži aplinka prie geros mokytojos irgi savų pliusų duoda
mano pusseserės sūnus dabar eis į ketvirtą klasę.... jo mokytoja Jurgita, berods..... sakė, kad pati geriausia iš tų klasių mokytoja

Musu mokytoja Jurgita. Nuostabi, puiki. Tikrai rekomenduoju.

QUOTE(wicked @ 2010 06 05, 10:48)

As taip pat girdejau geru atsiliepimu apie Jurgita, ir nelabai kokiu apie ta kuri dabar moko 3d. klase., nepamenu vardo.

Aciu
Jau matosi sviesa tunelio gale

Ale klausimas, ar bus kalsese veitu. Pas mus klaseje tai niekas atrodo neiseina, abejoju ar i musu klase ketvirtoku ka naujo priimtu
26 vaikai jau yra

Sveikutes
mes irgi papuolem pas mokytoja Virginija i 1B klase
Gal kas girdejot kokiu atsiliepimu apie sia mokytoja nors pirmas ispudis tai labai geras

Gal kas girdejot kokiu atsiliepimu apie sia mokytoja nors pirmas ispudis tai labai geras

QUOTE(lau @ 2010 06 14, 20:19)
Sveikutes

O jus klaseje su sustiprinta vokieciu kalba? Kur pamokos kelios bus vokieciu kalba?
QUOTE(Vidara @ 2010 06 14, 21:12)
O jus klaseje su sustiprinta vokieciu kalba? Kur pamokos kelios bus vokieciu kalba?
Kur sustiprinta vokieciu kalba yra 1A

Sveiki, mokiausi filaretuose pas Jurgitą Blažienę
. Tikrai labai nereali mokytoja