Įkraunama...
Įkraunama...

Filaretų pradinė mokykla

QUOTE(ausrap @ 2010 08 30, 10:32)
Bet gal cia tik pirmokeliams privaloma.

gal tada g.gif aš neklausiau, ar čia visai mokyklai privaloma, ar tik mums bus g.gif bet kokiu atveju, man tai gerai, mažiau reiks galvą sukti, ką rengtis kasdien mano berniokui biggrin.gif (aš aplamai esu už uniformas.... tik kelnes patogesnės kad būtų ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 08 30, 10:37)
gal tada g.gif aš neklausiau, ar čia visai mokyklai privaloma, ar tik mums bus g.gif bet kokiu atveju, man tai gerai, mažiau reiks galvą sukti, ką rengtis kasdien mano berniokui biggrin.gif (aš aplamai esu už uniformas.... tik kelnes patogesnės kad būtų ax.gif )

Iš principo uniforma gerai, pritarčiau. Bet berniukams.... Maniškis rugsėjo pirmą sugebėjo į aukščiausią medį su uniforma įsikarti smile.gif. Kelnės tai OK, tik išaugo, tai siuvomės individualiai, tačiau švarkelis po poros apsivilkimų susiburbuliavo, greit išsiteplioja, kaip jį skalbt ir išdžiovint vos ne kasdien? Kasdienai galėtų būti patogūs gerai skalbiami džemperiukai. Tik nežinau ar čia ta nuomonė kam įdomi.
Atsakyti
Maniškis pernai buvo pirmokas, jiems uniforma teoriškai buvo privaloma, praktiškai - nieks nesikabino, jei ateidavo be jos. wink.gif
O švarkelis man visai nieko variantas buvo, nes megztas, tai patogus vaikui nešioti. Po apačia pavilkdavau maikutę ir tiek. Tai jei kam reikia, rašykit AŽ smile.gif Pakeitėm mokyklą, tuo pačiu - ir uniformą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 30 rugpjūčio 2010 - 14:56
man irgi tas megztukas pasirodė gana patogus turėtų būt kasdienai g.gif bet jei kaip sakot, kad veliasi ir nebegražus palieka, tai gal tada g.gif realybė visada kitokia, kai su ja susidūri iš arčiau, todėl bus matyt, kaip čia mums bus, pradėjus lankyti mokyklą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigita. @ 2010 07 22, 08:48)
Laba diena, mamytes,

Mums i mokykla nuo kito rudens, t.y. 2011m rugsejo menesi.
Supratau, kad mokytoja Jurgita dabar moko ketvirtokus, o nuo kitu metu prades nuo pirmoku. O gal dar kas galetu kazka parasyti ir apie kitas dabartiniu ketvirtoku mokytojas? Buciau labai dekinga smile.gif

Laba 4u.gif Kaip zadejau, pasiklausiau kas bus kitais metais pirmokeliu mokytojos. Sorry, kad taip ilgai uztruko, bet dabar sedziu su menesinuku namie, tai nelabai iseina i mokykla daznai nuvykti biggrin.gif Biski paleidau kontrole biggrin.gif
Jei gerai prisimenu, mokytojos bus sios:
1.Daiva Vaičaitytė
2.Inga Ulvydienė
3.Elvyra Verksnienė
4.Jolanta Lazarevičienė( nelabai gerai prisimenu ar si Jolanta, nes ju daug wink.gif.
anakart klydau minedama mok. Jolanta Turliene - ji turi visas klases, nes yra tik anglu/vok mokytoja.
Kiek girdejau, kol kas galiu pasakyti apie 2 is ju, t.y mok Daiva ir mok Elvyra. Del kitu reikes padaryti antra "uzejima" ir kada specialiai nueiti i mokykla ir pasiklausineti smile.gif
Taigi, mok Daiva tures tik antra karta pirmokus (siais metais bus jos pirmoji ketvirtoku laida berods). Girdejau tik teigiamus atsileipimus: isradinga, vaiku labai mylima, iniciatyvi, tokia vaiku drauge smile.gif
Mok Elvyra - ja pamenu dar is savo mokyklos laiku (16 vid, dabar - Uzupio gimnazija). Ji buvo paralelines klases mokytoja. Siaip labai rami, taktiska, ji dar vadovauja teatriuko bureliui mokykloje.
Manau, drasiai galit "pretenduoti pas viena ar kita. wink.gif Is principo, galiu pasakyti, kad musu mokykloje mazai sansu pataikyti ant "nefainos" mokytojos. Manau, cia atmosfera kalta smile.gif Ir siaip visa kultura ir dvasia yra patikrinta daugelio kartu ir atsinesta is tuometines 16 vid m-klos, dabar Uzupio gimnazijos, kuri labaiu primena bendruomene, o ne paprasta mokykla.
Zodziu ,pasiklausiu tiksliau del kitu dvieju wink.gif

QUOTE(flight @ 2010 08 30, 14:48)
Pakeitėm mokyklą, tuo pačiu - ir uniformą wink.gif

O galima paklausti kodel pakeitet? ax.gif Nepatiko?

QUOTE(wicked @ 2010 08 30, 15:23)
man irgi tas megztukas pasirodė gana patogus turėtų būt kasdienai g.gif bet jei kaip sakot, kad veliasi ir nebegražus palieka, tai gal tada g.gif realybė visada kitokia, kai su ja susidūri iš arčiau, todėl bus matyt, kaip čia mums bus, pradėjus lankyti mokyklą biggrin.gif

Jo, jis patogus, nes po juo daug megztiniu sdalta diena telpa biggrin.gif O del velimosi - tikra tiesa. Todel jei vaikas pvz prailgintoje, galima ideti arba pastoviai tureti kita megztini, kad netrinti to svarko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Copy @ 2010 09 11, 12:05)
Jei gerai prisimenu, mokytojos bus sios:
1.Daiva Vaičaitytė
2.Inga Ulvydienė
3.Elvyra Verksnienė
4.Jolanta Lazarevičienė( nelabai gerai prisimenu ar si Jolanta, nes ju daug wink.gif.

o kaip su mokytoja Jurgita, kuri dabar ketvirtokus turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 09 11, 13:17)

kazkaip tikrai musu mokytoja pamirso g.gif
Jolanta Turliene turi pirmokus su kazkokia mokytoja, nes dabar ji turi maziau laisvu pamoku,m nei pernai, kai turejo ketvirtokus g.gif
Atsakyti
Ir mes turime geros būklės 134 cm ūgiui uniformą, gal kam reikia?4u.gif
Į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dauga: 12 rugsėjo 2010 - 11:15
QUOTE(wicked @ 2010 09 11, 12:17)

Emm...Speju, kad supainiojau mokytojas - sorry 4u.gif Vietoj Jurgitos irasiau Jolanta.

QUOTE(Alchemie @ 2010 09 11, 17:11)
kazkaip tikrai musu mokytoja pamirso g.gif
Jolanta Turliene turi pirmokus su kazkokia mokytoja, nes dabar ji turi maziau laisvu pamoku,m nei pernai, kai turejo ketvirtokus g.gif

O, tai gal Alchemie gali papasakot apie Jurgita wink.gif
Jolanta turi viena dalyka su pirmokais, kuris vadinasi ES Svietimo programos "Primalingua" projekto igyvendinima. Tai speju, ji daro ta pati, ka ir daro musu klaseje mok Annett, t.y. ji desto muzika ir pasaulio pazinima vok kalba. Kiek zinau - sumazino pinigelius mokytojams uzsienieciams projektas wink.gif
Plius Jolanta ir prailgintoje dar buna. Bet reciau.
Atsakyti
Ooo apie Jurgita Blazeine galiu labai daug ir labai gero pripasakoti biggrin.gif
Jauna, bet turi patirties, jau cia 10 laida, jei neklystu. Sugeba vaikus suvienyti, padaryti kalses bendruomene, aiskindavo, kas ne taip, kodel del elegesio, santykiu ir pan. Turiu apsakyti, akd jos deka mano sunus, kuris tirkai turi bedu su raida yra klaseje savs, narys ir turi dtaugu. Aisku musu klase irgi nuostabi ir ypatinga, vaikai labai brandus.
Mokytoja yra ir metodininke, delto ruosia ir metodine medzaaga, dalyvauja ES projektuose. Organizuoja daug pazintiniu isvyku, musu klasei du metus is eiles organizavo savaitine stovykla Tauragnuose, kur vaikams buvo programa tokia, kad virsdavo vakare jau meigoti biggrin.gif Tikrai moka dirbti su visokiais vaikais. Siaip griezta, moka parodyti ribas, bet vaikai ja myli. Vesdavo sporto bureli, dabar nezinau kaip.
As labai pergyvenu, kad mano dukryte, deja, pas ja nepapuls, kai bus laikas eiti i mokykla, nes tokios mokytojos, kuri dirba ir myli savo darba iesko visi tevai, o ji dziaugiasi savo darbu ir tikrai dirba ji gerai.
Jai didelis aciu, kad situos keturis metus gyvenu ir turiu svajoniu mokykla savo vaikui. Galeciau ir zemai nusilenkti ir labai apdekoti visai mokyklai nuo direktores iki bibliotekininkes, nes ten nuejusi pasiimti vaika, jauciuosi, kaip namuose - jaukiai ir saugiai. Tikiuosi, taip jauciasi ir vaikai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 12 rugsėjo 2010 - 11:34
QUOTE(Alchemie @ 2010 09 12, 11:32)
Galeciau ir zemai nusilenkti ir labai apdekoti visai mokyklai nuo direktores iki bibliotekininkes, nes ten nuejusi pasiimti vaika, jauciuosi, kaip namuose - jaukiai ir saugiai. Tikiuosi, taip jauciasi ir vaikai

drinks_cheers.gif absoliuciai su kiekvienu zodziu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 09 12, 11:32)
Ooo apie Jurgita Blazeine galiu labai daug ir labai gero pripasakoti biggrin.gif
Jauna, bet turi patirties, jau cia 10 laida, jei neklystu. Sugeba vaikus suvienyti, padaryti kalses bendruomene, aiskindavo, kas ne taip, kodel del elegesio, santykiu ir pan. Turiu apsakyti, akd jos deka mano sunus, kuris tirkai turi bedu su raida yra klaseje savs, narys ir turi dtaugu. Aisku musu klase irgi nuostabi ir ypatinga, vaikai labai brandus.
Mokytoja yra ir metodininke, delto ruosia ir metodine medzaaga, dalyvauja ES projektuose. Organizuoja daug pazintiniu isvyku, musu klasei du metus is eiles organizavo savaitine stovykla Tauragnuose, kur vaikams buvo programa tokia, kad virsdavo vakare jau meigoti biggrin.gif Tikrai moka dirbti su visokiais vaikais. Siaip griezta, moka parodyti ribas, bet vaikai ja myli. Vesdavo sporto bureli, dabar nezinau kaip.
As labai pergyvenu, kad mano dukryte, deja, pas ja nepapuls, kai bus laikas eiti i mokykla, nes tokios mokytojos, kuri dirba ir myli savo darba iesko visi tevai, o ji dziaugiasi savo darbu ir tikrai dirba ji gerai.
Jai didelis aciu, kad situos keturis metus gyvenu ir turiu svajoniu mokykla savo vaikui. Galeciau ir zemai nusilenkti ir labai apdekoti visai mokyklai nuo direktores iki bibliotekininkes, nes ten nuejusi pasiimti vaika, jauciuosi, kaip namuose - jaukiai ir saugiai. Tikiuosi, taip jauciasi ir vaikai

Gerai, kad pasiseke. Viskas priklauso nuo mokytojos, gal nuo konkrecios situacijos. smile.gif Bet labai jau priestaringi vertinimai g.gif Gerai, jei gerai, bet esant probl. dir.'e labai nekonstruktyvi..Ir "buketukas" mokytoju nelabai kokiu yra.. verysad.gif
Atsakyti