Įkraunama...
Įkraunama...

Filaretų pradinė mokykla

QUOTE(Praline @ 2011 05 24, 18:43)
Mamytės, gal kažkieno vaikas dabar mokosi pas mokytoją Elvyrą Verksnienę? Labai įdomu būtų išgirsti kokių atsiliepimų.

Mes irgi labai labai noretume sulaukti atsiliepimu apie sia mokytoja.
Atsakyti
Ne pas ja mokosi mano vaikas, bet is bendro buvimo, kiek paralelines klases dirba kartu, ji organizuoja tas teatrines, vaidybines sventes, pagyvenusi mokytoja, bet man atrodo pakankamai griezta
Atsakyti
Atiduodu mergaitišką uniformą - sijonėlį ir džemperį. Sijonėlį dėvėjo tik per šventes, tai praktiškai kaip naujas. Džemperiukas šiek tiek panešiotas blush2.gif Galiu pridėti baltą palaidinukę, marškinukų tipo, įliemenuotą, priekyje kukliai pasiuvinėtą.
Atsakyti
ir mes nuo rudens zygiuosim i sia mokykla smile.gif
kadangi nebuvom susirinkime, tai zinom tik kad papuolem i 1B klase.gal zinot kokia mokytoja musu bus?Lyg minejo Jurgita, bet gal ir klystu
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2011 05 30, 11:21)
Atiduodu mergaitišką uniformą - sijonėlį ir džemperį. Sijonėlį dėvėjo tik per šventes, tai praktiškai kaip naujas. Džemperiukas šiek tiek panešiotas blush2.gif  Galiu pridėti baltą palaidinukę, marškinukų tipo, įliemenuotą, priekyje kukliai pasiuvinėtą.

Parasiau i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2011 06 15, 13:57)
ir mes nuo rudens zygiuosim i sia mokykla smile.gif
kadangi nebuvom susirinkime, tai zinom tik kad papuolem i 1B klase.gal zinot kokia mokytoja musu bus?Lyg minejo Jurgita, bet gal ir klystu

Yra dvi mokytojos Jurgitos.
Mūsų mokytoja Jurgita turės 1 d klasę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Praline @ 2011 05 24, 18:43)
Mamytės, gal kažkieno vaikas dabar mokosi pas mokytoją Elvyrą Verksnienę? Labai įdomu būtų išgirsti kokių atsiliepimų.

Labai šauni mokytoja - aš jos auklėtinė buvau prieš n metų biggrin.gif
Su ja kurdavom spektakliukus ir eidavom kitom klasėm į gamtą vaidint, darydavom savų, per vasarą pririnktų, vaistažolių pertraukėles, su ja pradėjom kurti klasės muziejų... O per pamokas būdavo pakankamai giežta ir reikli.
Tiesa, nelabai mokėjo nuslėpti savo simpatijų/antipatijų ir būdavo leptelna ką nors nemalonaus, bet gal jau per tiek laiko apgludino savo šią charakterio blogybę.
Atsakyti
laba diena

šitoj mokykloj yra prailginta grupė? iki kelintos valandos veikia? ir koks papildomas mokestis?
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 08 29, 14:39)
laba diena

šitoj mokykloj yra prailginta grupė? iki kelintos valandos veikia? ir koks papildomas mokestis?

Yra. Dirba iki 17.30 (bent jau pernai). Mokestis priklauso nuo to iki kurios val. busite: iki 15.00, iki 16.00 ar iki 17.30
Atsakyti
QUOTE(Vidara @ 2011 08 29, 16:41)
Yra. Dirba iki 17.30 (bent jau pernai). Mokestis priklauso nuo to iki kurios val. busite: iki 15.00, iki 16.00 ar iki 17.30

gal žinot visus tris variantus?
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 08 29, 16:53)
gal žinot visus tris variantus?

Bijau suklysti, nes kainos keitesi, o kaip bus simet - nezinia. Berods visa diena 7 litai.
Iki po pamoku ruosos - 4 litai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidara: 29 rugpjūčio 2011 - 19:45
Mes prailgintą lankėm iki 15 val. tai buvo 5 Lt dienai 4u.gif
Atsakyti