Įkraunama...
Įkraunama...

Filaretų pradinė mokykla

QUOTE(zoro @ 2011 01 22, 01:02)
Sveiki,

Gal yra ketvirtoku mamu kuriu vaikai mokosi pas Daiva Vaičaityte ?
Butu smagu daugiau apie ja suzinoti.

Aciu  4u.gif

Papildyta:
Sveiki mano sūnus dabar mokosi pas Daivą Vaičaitytę. Mokytoja man patinka :-)
Atsakyti
sveiki,
gal kas zinote, kaip praeju atviru duru diena busimiems pirmokams? prazioplinau doh.gif gal kas susipazinote su mokytoja Jurgita?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2011 03 30, 11:16)
sveiki,
gal kas zinote, kaip praeju atviru duru diena busimiems pirmokams? prazioplinau doh.gif  gal kas susipazinote su mokytoja Jurgita?
Aciu

Jau rašiau, kad mokytoja Jurgita - puiki. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2011 03 30, 10:16)
sveiki,
gal kas zinote, kaip praeju atviru duru diena busimiems pirmokams? prazioplinau doh.gif  gal kas susipazinote su mokytoja Jurgita?
Aciu

Per atviru duru diena pasake, kad i 94 vietas paduota 132 prasymai. Taigi tiems kurie ne pagal gyvenama vieta mazai sansu verysad.gif doh.gif
Atsakyti
O dar sako, kad vaiku per mazai gimsta doh.gif
Atsakyti
Na, nesiverzkit per jega i sita mokykla. Ypac, jei toliau gyvenat ir reiks vezioti vaikus. Tikrai neverta schmoll.gif Kaip ir visur, viskas priklauso nuo mokytoju. Cia yra ir labai prastu, ir geru, kaip ir visose kitose.
Atsakyti
QUOTE(PA-ry-žius @ 2011 04 05, 13:30)
Na, nesiverzkit per jega i sita mokykla. Ypac, jei toliau gyvenat ir reiks vezioti vaikus. Tikrai neverta schmoll.gif Kaip ir visur, viskas priklauso nuo mokytoju. Cia yra ir labai prastu, ir geru, kaip ir visose kitose.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Man atrodo, akd aplinkui gyvenanciu uztektinai yra..ir paziurejus, akd laikui einant, kai eme veikti gimdymo skatinimo programa, tik mazes vietu mokyklose visose, nes mokyklu nedaugejo, nebent privaciu, o vaiku daug atsirado..na nebet labai daug emigravo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 04 05, 15:09)
Man atrodo, akd aplinkui gyvenanciu uztektinai yra..ir paziurejus, akd laikui einant, kai eme veikti gimdymo skatinimo programa, tik mazes vietu mokyklose visose, nes mokyklu nedaugejo, nebent privaciu, o vaiku daug atsirado..na nebet labai daug emigravo verysad.gif

Yra kai kuriu mokyklu, kur 'nedarenka' vaiku. Reikalas ne tame kad vaiku per daug, o tame, kad tevai renkasi geresne, patogesne - kokybes atzvylgiu mokymo istaiga savo vaikui. Kad nereiketu bent minimum tarp nuoruku ir siuksliu konteineriu vaikui kasdien vaikscioti ir su nepatenkintom gyvenimu mokytojom bendrauti ir priklausyti nuo ju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zoro @ 2011 01 22, 01:02)
Sveiki,

Gal yra ketvirtoku mamu kuriu vaikai mokosi pas Daiva Vaičaityte ?
Butu smagu daugiau apie ja suzinoti.

Aciu  4u.gif

Sveiki,

Kadangi pati zinau kaip busvo sunku apsispresti ir pasirinkti tiek mokykla tiek mokytoja galiu pasakyti vienareiksmiskai - mokykla tikrai puiki.
Mano abu sunus mokosi joje, vienas pas mokytoja Daiva. Ji paeme juos nuo 2 klases ir cia buvo ta situacija kuomet galima i upe ieti du kartus, nes mums pasiseke tiek su pirmaja mokytoja Jurgita Rasimaviciene tiek su antraja - Daiva.
Tai iniciatyvi, atsakinga, kuribinga, nuosirdi ir atvira naujovems mokytoja. Po atostogu sunus pasiilgsta tiek klases draugu, tiek mokytojos. Berniukai graziai bendrauja su mergaitemis. Keista, bet jie moka dziaugtis savo draugu pasiekimais, o tai yra mokytojos indelis i psichologine klases atmosfera. Kadangi mokytojos klasė tai pirmoji vokieciu kalbos dvikalbystes kalse, truputi papasakosiu ir apie tai.
As labai abejojau ar reikia tos vokieciu kalbos, galvojau: "Pati jos nemoku, padeti negalesiu..". Bet dabar galiu visas padrasinti - pirmyn. Mano pirmokas irgi eina i dvikalbystes klase. Jam patinka viskas ka jie daro kartu su mokytoja Annett. Pyksta kartais, kad kai ko nesupranta, bet niuniuoja vokiskai daineles su malonumu. Anglu kalba yra visur prieinama, mokykloje yra burelis nuo antros klases. Esu isitikinusi, jeigu nepasirinktumeme vokieciu kalbos, priezasciu jos mokytis kaip antros klabos nuo 5 klases nebutu.
Taip kad mielos mamos, bukite aktyvios, nebijokite naujoviu ir nepatingekite nueiti i mokykla tiesiog pabuti toje aplinkoje. Mokyklos mokiniu ir mokytoju veikla yra matoma. Zinoma visko buna bet si mokykla linkusi atsizvelgti tiek i mokinio, tiek i mokytojo, tiek i vaiko norus, tik reikia buti aktyviems.
Atsakyti
QUOTE(mjmama @ 2011 04 12, 09:10)
Sveiki,

Kadangi pati zinau kaip busvo sunku apsispresti ir pasirinkti tiek mokykla tiek mokytoja galiu pasakyti vienareiksmiskai - mokykla tikrai puiki.
Mano abu sunus mokosi joje, vienas pas mokytoja Daiva. Ji paeme juos nuo 2 klases ir cia buvo ta situacija kuomet galima i upe ieti du kartus, nes mums pasiseke tiek su pirmaja mokytoja Jurgita Rasimaviciene tiek su antraja - Daiva.
Tai iniciatyvi, atsakinga, kuribinga, nuosirdi ir atvira naujovems mokytoja. Po atostogu sunus pasiilgsta tiek klases draugu, tiek mokytojos. Berniukai graziai bendrauja su mergaitemis. Keista, bet jie moka dziaugtis savo draugu pasiekimais, o tai yra mokytojos indelis i psichologine klases atmosfera. Kadangi mokytojos klasė tai pirmoji vokieciu kalbos dvikalbystes kalse, truputi papasakosiu ir apie tai.
As labai abejojau ar reikia tos vokieciu kalbos, galvojau: "Pati jos nemoku, padeti negalesiu..". Bet dabar galiu visas padrasinti - pirmyn. Mano pirmokas irgi eina i dvikalbystes klase. Jam patinka viskas ka jie daro kartu su mokytoja Annett.  Pyksta kartais, kad kai ko nesupranta, bet niuniuoja vokiskai daineles su malonumu. Anglu kalba yra visur prieinama, mokykloje yra burelis nuo antros klases. Esu isitikinusi, jeigu nepasirinktumeme vokieciu kalbos, priezasciu jos mokytis kaip antros klabos nuo 5 klases nebutu.
Taip kad mielos mamos, bukite aktyvios, nebijokite naujoviu ir nepatingekite nueiti i mokykla tiesiog pabuti toje aplinkoje. Mokyklos mokiniu ir mokytoju veikla yra matoma. Zinoma visko buna bet si mokykla linkusi atsizvelgti tiek i mokinio, tiek i mokytojo, tiek i vaiko norus, tik reikia buti aktyviems.

Vat po tokiu komentaru ir netelpa paskui vaikai i ta mokykla biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2011 04 06, 12:14)
Yra kai kuriu mokyklu, kur 'nedarenka' vaiku. Reikalas ne tame kad vaiku per daug, o tame, kad tevai renkasi geresne, patogesne - kokybes atzvylgiu mokymo istaiga savo vaikui. Kad nereiketu bent minimum tarp nuoruku ir siuksliu konteineriu vaikui kasdien vaikscioti ir su nepatenkintom gyvenimu mokytojom bendrauti ir priklausyti nuo ju  rolleyes.gif

Dar karta..Na Filaretu mokyklos aplinka tikrai neblizga, salia konteineriai, kur sukinejasi visokio plauko pilieciai, teritorija mokyklos neaptverta, sunys vedziojami po ja, ypac vakarais. Mokytoju gyvenimu nepatenkintu yra, smurto ir agresijos vaiku tarpe yra (ir su tuo kai kuriuose klasese labai prastai kovojama), valgykloje pardavinejami menkaverciai saldumynai (nors tevai prase, kad to nebutu)... Ryte susidaro kamsciai, neduokdie dar koks autoivykis, privaziuot neimanoma (cia jei kas veza is toliau). Mamytes, tikrai nepergyvenkit, kad Jusu atzala nelankys sios mokyklos ir tikrai nepersistengkit , siekdamos i ja patekti.. Tai tikrai tokia pat mokykla kaip ir kitos.. O jei nusprendet lankyti, labai kruopsciai pasidomekite kokia mokytoja bus Jusu vaiko klaseje. Gerus svenciu ir sekmes smile.gif
Atsakyti