QUOTE(zoro @ 2011 01 22, 01:02)
Sveiki,
Gal yra ketvirtoku mamu kuriu vaikai mokosi pas Daiva Vaičaityte ?
Butu smagu daugiau apie ja suzinoti.
Aciu
Sveiki,
Kadangi pati zinau kaip busvo sunku apsispresti ir pasirinkti tiek mokykla tiek mokytoja galiu pasakyti vienareiksmiskai - mokykla tikrai puiki.
Mano abu sunus mokosi joje, vienas pas mokytoja Daiva. Ji paeme juos nuo 2 klases ir cia buvo ta situacija kuomet galima i upe ieti du kartus, nes mums pasiseke tiek su pirmaja mokytoja Jurgita Rasimaviciene tiek su antraja - Daiva.
Tai iniciatyvi, atsakinga, kuribinga, nuosirdi ir atvira naujovems mokytoja. Po atostogu sunus pasiilgsta tiek klases draugu, tiek mokytojos. Berniukai graziai bendrauja su mergaitemis. Keista, bet jie moka dziaugtis savo draugu pasiekimais, o tai yra mokytojos indelis i psichologine klases atmosfera. Kadangi mokytojos klasė tai pirmoji vokieciu kalbos dvikalbystes kalse, truputi papasakosiu ir apie tai.
As labai abejojau ar reikia tos vokieciu kalbos, galvojau: "Pati jos nemoku, padeti negalesiu..". Bet dabar galiu visas padrasinti - pirmyn. Mano pirmokas irgi eina i dvikalbystes klase. Jam patinka viskas ka jie daro kartu su mokytoja Annett. Pyksta kartais, kad kai ko nesupranta, bet niuniuoja vokiskai daineles su malonumu. Anglu kalba yra visur prieinama, mokykloje yra burelis nuo antros klases. Esu isitikinusi, jeigu nepasirinktumeme vokieciu kalbos, priezasciu jos mokytis kaip antros klabos nuo 5 klases nebutu.
Taip kad mielos mamos, bukite aktyvios, nebijokite naujoviu ir nepatingekite nueiti i mokykla tiesiog pabuti toje aplinkoje. Mokyklos mokiniu ir mokytoju veikla yra matoma. Zinoma visko buna bet si mokykla linkusi atsizvelgti tiek i mokinio, tiek i mokytojo, tiek i vaiko norus, tik reikia buti aktyviems.