Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(Tekantisaule @ 2013 09 08, 16:48)
Skambinkit, tikrai viskas aiskiau ir greiciau bus.  mirksiukas.gif
Mondial odinukas 2245lt.?  blink.gif  Na, mes pirkom irgi Mondial odinuka, tai mokejom 3400lt. plius Emma pataliukai ir rankine.  g.gif  Gal ten tik sportinukas, be lopsio?  g.gif

Zinokit nzn... visi mondialai odiniai 2254 kaina, neodiniai 1200su kazkiek... nes nors ir ankstoka dar ratus pirkti bet uz tokia kaina tikrai pirkciau jau dbr nauja smile.gif kai deveti tiek ksinuoja smile.gif)) va kad ju psl neraso nieko apie komplektacija..o foto ideta vaziuokle su lopsiu... ir suprask zmogus kaip nori smile.gif) rytoj skambinsiu, kai turesiu info parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 09 08, 16:48)
Skambinkit, tikrai viskas aiskiau ir greiciau bus.  mirksiukas.gif
Mondial odinukas 2245lt.?  blink.gif  Na, mes pirkom irgi Mondial odinuka, tai mokejom 3400lt. plius Emma pataliukai ir rankine.  g.gif  Gal ten tik sportinukas, be lopsio?  g.gif

Emmaljunga Edge ir MOndial Duo Combi parduodami tik su lopsiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2013 09 08, 18:18)
Emmaljunga Edge ir MOndial Duo Combi parduodami tik su lopsiais  4u.gif

Kiek zinau kad nea... be sportinuko neparsiduoda..
Atsakyti
Stai gavau atsakyma kodel babycenter.lt nurodoma kaina yra 2254:

Laba diena,
2254Lt kaina yra tik uz lopsi ir sedima dali, papildomai dar reikia remo jo kaina 1145-1445Lt, priklauso kioki pasirinksite. Emmaljunga gaminius galite isigyti apsilanke musu parduotuvese Klaipedoje arba Vilniuje, eshope Emmaljunga gaminiu pirkimas negalimas. Galite uzsakyti norima modeli el pastu.

Pagarbiai,
BabyCenter

4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sheira @ 2013 09 09, 10:06)
2254Lt kaina yra tik uz lopsi ir sedima dali, 
4u.gif  biggrin.gif

Nu jooo mastau.gif Kazin, kam reikia naujo lopsio ir sedimos dalies be remo?
Atsakyti
idomiai doh.gif seip man panasu i zmoniu klaidinima.. nes pvz vienos vaziukles kainu nera.. ir kiek zinau (pazystama norejo nusipirkti nauja nes jos senoji isklero) TIK vaziuokle atskirai nera parduodama.. doh.gif

Atsakyti
Aš vis dar blaškausi ir atidžiai seku temąsmile.gif

jei ir pravažiuoja smėliu, miškais ir neasfaltuotais keliais tai turbūt apibūdinimas yra pravažus. Sutinku dideli ratai tai padaro.
bet apibūdinimas manevringas?
aš parduotuvėje mėginau city cross ir edge, tai tą city cross (tuščią) dar eina atkelt priekinius ratus ir pasukti, o tą sunkesnį tai jau reikia jėgų. tai ir pagalvojau iš kur tas manevringumas;/

o jei su besisukančia ratų važiuokle, kad ir kokia naujausia, su didesniais ratais, tai tada jau ima šiek tiek dardėti nori nenori, nes dideli ratai to minkštumo ir pravažumo neatstos. bet tuomet dingsta visi dideiji Emmaljungų pliusai;/ tas pats kaip visi milly, zippy ir dar tako... tik čia jau skonio ir pan reikalas dėl pačio dizaino.

nes dėl lietuviškų orų tai visi uždari, visi didesni, į visus natūralios vilnos galima pakloti ir pan.;/

tik kaina skiriasi.

tai kodėl vis tiek tada man labiausiai reikia emuko? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2013 09 09, 15:50)

jei ir pravažiuoja smėliu, miškais ir neasfaltuotais keliais tai turbūt apibūdinimas yra pravažus. Sutinku dideli ratai tai padaro.
aš parduotuvėje mėginau city cross ir edge, tai tą city cross (tuščią) dar eina atkelt priekinius ratus ir pasukti, o tą sunkesnį tai jau reikia jėgų. tai ir pagalvojau iš kur tas manevringumas;/
o jei su besisukančia ratų važiuokle, kad ir kokia naujausia, su didesniais ratais, tai tada jau ima šiek tiek dardėti nori nenori, nes dideli ratai to minkštumo ir pravažumo neatstos. bet tuomet dingsta visi dideiji Emmaljungų pliusai;/ tas pats kaip visi milly, zippy ir dar tako... tik čia jau skonio ir pan reikalas dėl pačio dizaino.

nes dėl lietuviškų orų tai visi uždari, visi didesni, į visus natūralios vilnos galima pakloti ir pan.;/

tik kaina skiriasi.

Na mes turim su Duo S vaziuokle emuka. Tai is jusu isvardintu dalyku tikriausiai dingsta tik minkstumas salyginai (minkstumas ta prasme, kad jis nera supamas kaip klasikines vaziuokles). Manevringumas superinis, nes ratukai sukinejasi. Siauras, kas laaabai dziugina smile.gif Pravazus tikrai, nes jau praita ziema isbandem ir sniegeliu vaziuojant ratuku net nereikejo uzfiksuoti wink.gif Del papludimio tai mes jame buvome ir ne karta, bet kaip jau kazkas minejo tikrai manau kad nera tokiu vezimu kuriuos galima vezti smeliu laisvai (apie kopas ir puru smeli kalba eina) biggrin.gif Na nebent salia vandens (juros) tai ten tikrai emukai pravaziuos. Praktiskai visus vezimus reikia pajuryje vezti atbulomis, nors tikriausiai sketukus ir atbulom sunku vezti. Man Duo S vaziuokles minuas, kad tikrai yra barskejimas sioks toks. Jis yra del per mazos apkrovos priekiui (va ta bandau issiaiskinti su BC ar pas visas sias vaziuokles taip). Ratukai nepripuciami bet jokio barskejimo butent jie neduoda tuo esu labai patenkinta nes pirmagimes vezimas buvo pripuciamais ratais tai 2 kartus teko pirkti naujas kameras.
Visgi tikriausiai pagrindinis emuku pliusas - erdve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sheira @ 2013 09 09, 12:03)
idomiai  doh.gif  seip man panasu i zmoniu klaidinima.. nes pvz vienos vaziukles kainu nera.. ir kiek zinau (pazystama norejo nusipirkti nauja nes jos senoji isklero) TIK vaziuokle atskirai nera parduodama..  doh.gif

Tikrai vaizuokle galima uzsakyti 4u.gif O astakiau i jusu klausima, kad Mondial ir Edge komplektacija vaziuokle su sportinuku + lopsys. Negalima nepirkti lopsio.
Papildyta:
QUOTE(anileve @ 2013 09 09, 16:50)

tik kaina skiriasi.

Jei su vezimku vazinesite tik per lygu pavirsiu - tada jums aktualu manevringumas ir S vaziuokle ligiu pavirsiumi nebarskes.

Jei norite minkstumoir pravazumo nelygiais pavirsiais -tai Clasic ar sport vaziuokle super. Labai greitai priprantama ir visiskai nesudetinga ji valdyti. Tikrai nereikia tiek jegu, norint pasukti.
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2013 09 09, 16:50)

tik kaina skiriasi.

Labai neblogas komentaras 4u.gif Gal tik turiu praktini patarima- jei sunku atkelti priekinius ratus spaudziant rankena zemyn- tada kilstelkit rankena i virsu- lengvai pasikels galiniai ratukai ir pasirinksit vaziavimo krypti- pabandykit smile.gif
Tik jau nelyginkit Emos su milli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2013 09 10, 22:46)
Labai neblogas komentaras  4u.gif  Gal tik turiu praktini patarima- jei sunku atkelti priekinius ratus spaudziant rankena zemyn- tada kilstelkit rankena i virsu- lengvai pasikels galiniai ratukai ir pasirinksit vaziavimo krypti- pabandykit  smile.gif
Tik jau nelyginkit Emos su milli  biggrin.gif

O kodel nelyginti ax.gif As lyginau visus ir pigius ir brangius. Vaziavau per parduotuves ir visus ciupinau, kelnojau, apziurinejau lopsius ir sportines dalis 4u.gif Ir komentarus skaiciau visose temose, net tuos lenkiskus ir kinietiskus apziurinejau tongue.gif Na as zinau, kad buna ne vien brangu ir butinai gerai tad norejau tureti savo nuomone ir siuo klausiku ir pasirinkti savo varianta mirksiukas.gif
Viskame galime rasti ir minusu ir pliusu, bet renkames asmenisakai sau miela ir patogu varianta, vat keista skaityti buna kai raso "nesuprantu kodel cia juos perka" "uz tokia kaina tai nesamone" ir t.t. tokie komentarai betiksliai, nes tai labai juk individualu ir pajamos ir pasirinkimo priezastys. Svarbu, kad temoje isdestyta butu minusai ir pliusai, taip pat ir kas naudoja atsiliepimai... o lyginti tai jei renkiesi vezima reikia su visais is eiles biggrin.gif O milli man kazko isvis nepatiko, nors ir atrodo patraukliai parduotuvei, bet paciupinus schmoll.gif Labiau patiko mutsy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2013 09 09, 15:50)

tik kaina skiriasi.

as turejau du biggrin.gif
man City cross labai patiko savo minstumu ir kompaktiskumu 4u.gif kadangi esu zema,tai man juokingai atrodytu tie visi dydieji vezimai.

o vaikui pradejus sedeti pirkau jau nitro thumbup.gif pasaka... nes ir vaikas jau sveria nebe 3kg biggrin.gif tai kilnoti ant kiekvieno posukio vezima,noro nebuvo schmoll.gif

O city cross ir nitro dydziausi privalumai,tai kad lospys ir sportine dalis turi atskirus stogus ! Sportines dalies stogas pasakiskas, dydziulis, zemai nusileidzia nuo vejo thumbup.gif ziema man nepamainomas.

o visu dydziuju stogai nuimti nuo lopsio ir ant sportines dalies ne tik,kad atrodo negraziai ir nestandartiskai,bet ir naudos is jo mazai.

O mondiala perkant medziagini ir stoga naudojant 3metus, tai uzdejus atgal ji ant lopsio ydomu ar spalva nesiskirs.
Atsakyti