QUOTE(anileve @ 2013 09 09, 15:50)
Aš vis dar blaškausi ir atidžiai seku temą
jei ir pravažiuoja smėliu, miškais ir neasfaltuotais keliais tai turbūt apibūdinimas yra pravažus. Sutinku dideli ratai tai padaro.
bet apibūdinimas manevringas?
aš parduotuvėje mėginau city cross ir edge, tai tą city cross (tuščią) dar eina atkelt priekinius ratus ir pasukti, o tą sunkesnį tai jau reikia jėgų. tai ir pagalvojau iš kur tas manevringumas;/
o jei su besisukančia ratų važiuokle, kad ir kokia naujausia, su didesniais ratais, tai tada jau ima šiek tiek dardėti nori nenori, nes dideli ratai to minkštumo ir pravažumo neatstos. bet tuomet dingsta visi dideiji Emmaljungų pliusai;/ tas pats kaip visi milly, zippy ir dar tako... tik čia jau skonio ir pan reikalas dėl pačio dizaino.
nes dėl lietuviškų orų tai visi uždari, visi didesni, į visus natūralios vilnos galima pakloti ir pan.;/
tik kaina skiriasi.
tai kodėl vis tiek tada man labiausiai reikia emuko?
as turejau du

man City cross labai patiko savo minstumu ir kompaktiskumu

kadangi esu zema,tai man juokingai atrodytu tie visi dydieji vezimai.
o vaikui pradejus sedeti pirkau jau nitro

pasaka... nes ir vaikas jau sveria nebe 3kg

tai kilnoti ant kiekvieno posukio vezima,noro nebuvo
O city cross ir nitro dydziausi privalumai,tai kad lospys ir sportine dalis turi atskirus stogus ! Sportines dalies stogas pasakiskas, dydziulis, zemai nusileidzia nuo vejo

ziema man nepamainomas.
o visu dydziuju stogai nuimti nuo lopsio ir ant sportines dalies ne tik,kad atrodo negraziai ir nestandartiskai,bet ir naudos is jo mazai.
O mondiala perkant medziagini ir stoga naudojant 3metus, tai uzdejus atgal ji ant lopsio ydomu ar spalva nesiskirs.