QUOTE(anileve @ 2013 09 11, 09:55)
Kotrynoje stovėjo du city cross. vienas buvo su perkeliamu stogu ant sportinės, kitas su atskirais. Kodėl? Man tai nepatiko ant lopšio tas didelis stogas, toks apdribęs... nes tas kur atskiras ant lopšiuko tai buvo toks "aptemptas"
Kaip žinot kur važinėsi su mazgium tuos du metus?

planuoju ir pakeliauti vasaromis, ir į parką su kokiom supermamom pasimytinti:) gyvenu prie miško (bet ten tik žiemą, vasarą bijau uodų

, labiausiai didelio ieškau dėl noro migdyti nuosavame kieme lauke. o jei nemiegos?

) man čia metų klausimas - išsirinkti vežimą
aš pirmą turėjau tutį su manevringais nepripučiamais ir nelabai dideliais ratais. tai man tiko. žiemą kur nenuvalyta per pusnis patempti reikėdavo gerokai, bet takučiais sutryptu sniegu važiuodavo liuks ir nebarškėdavo (arba po ranka nebuvo palyginti kito tikrai nebarškančio vežimo), nes ko gero nelygus ypač paviršius tai yra tik senamiesčiuose, o ten tik progom kokiom, tai...
beveik bandau persigalvoti ant manevringos važiuoklės. Iš tiesų tai reikia į BC nuvažiuoti ir pasinagrinėti įdėmiau visus modelius, tada spręsti. bet noriu nuvažiuoti jau su tam tikrais pasvarstymais
mano drauge dabar uzsisake super nitro, irgi ilgai galvojo del city crosso ar sio.
Bet ji gyvena bute, aplink pas ja grazus keliai,tai nitro nugalejo..ir ji pati mazute,tai paciupinejo bbc visus ir sako nu ne nenoriu uz save vezimo dydesnio .Sako vaikas greit uzzaugs ir noresis to manevringumo. nes kai vaikas jau sveria daug, ir dar jaigu imti didiji vezima,tai tikrai svorio susidaro ir kilojant kaskart ant posukio.
o du stogai yra geris, nes pritaikytas vienas lopsiui,o kitas sportinei
musu nitro
cia stoga galite palyginti,musu klimatui kitokio neisivaizduoju
o lopsiuke city korg vazinejom iki 7menesiu. gimes jis vasari.
idelaiu vezimu nera,jaigu reiktu vel imciau tikriausiai mazyliui crossa, o paaugus nitro

arba tas naujasis manau labai gerulis bus super nitro
nes man paprasto nitro ratukai ziema strigo.