Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

Sveiki, domina mane toks dalykas kaip skirtingu Emmaljungos modeliu suderinimas ar kaip cia pavadinus. Na ar imanoma pavyzdziuj nusipirkus vienu metu emmaljunga Big star visa vezima ant jo uzdeti kitu metu pavyzdziuj Edge duo combi ir pan sportine dali? Tikiuosi suprato kaikas ka norejau pasakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 10 15, 19:03)
Tai ta vokeli iklokite i autokedute, o dirzus perverkite per esamas skyles vokelyje, prisekite leliuka ir uzsekite vokeli. Viskas kaip ir paprasta.  ax.gif
Papildyta:
O tie mazieji ratukai nedarda? Mastau pavasari pirkti, bet svarstau, ar geriau City Cross, ar Super Nitro.  ax.gif

Na as nevazinejau su paprasta vaziuokle emmuku tai negaliu palygint, bet man nedarda. Kai vaziuoji labai prastu asvalto isgrauztu keliuku tai ratukai neuzfiksuoti blaskosi bet niekas nebarska. Gal ir girdisi truputi, bet dar reiketu uzfiksuoti ratukus tokiais keliukais.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 10 16, 10:58)
Na as nevazinejau su paprasta vaziuokle emmuku tai negaliu palygint, bet man nedarda. Kai vaziuoji labai prastu asvalto isgrauztu keliuku tai ratukai neuzfiksuoti blaskosi bet niekas nebarska. Gal ir girdisi truputi, bet dar reiketu uzfiksuoti ratukus tokiais keliukais.

Nu noreciau susitikti kada su karietomis bigsmile.gif Nu musu tai barska... Arba as jautri garsui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2013 10 15, 20:44)
Sveiki, domina mane toks dalykas kaip skirtingu Emmaljungos modeliu suderinimas ar kaip cia pavadinus. Na ar imanoma pavyzdziuj nusipirkus vienu metu emmaljunga Big star visa vezima ant jo uzdeti kitu metu pavyzdziuj Edge duo combi ir pan sportine dali? Tikiuosi suprato kaikas ka norejau pasakyti  blush2.gif

Laba, turim mes Big star. Kai pirkom, parduotuvej sake, kad negalima uzdeti ant jo sportines dalies. Bet gerai pagalvojus, jeigu tinka kedute su adaptorium, tai turetu tikti ir sedima dalis. Tik pas mus tai neparduoda atskirai sedimos dalies, o jeigu uzsakineti is gamyklos, tai labai brangu, neapsimoka. Nebent ieskoti, kas parduoda jau naudota, bet ir tokiu kazin ar bus.
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 16, 14:19)
Nu noreciau susitikti kada su karietomis  bigsmile.gif  Nu musu tai barska... Arba as jautri garsui biggrin.gif

Na jei Kaune tai mes po Azuolyna vaikstom ir savaitgali planuojam kartu paiskylauti su drauge tad mano 2014m.kolekcijos duo s, o jos 2013m toks pat tik jau sportinis ;-)
Gal istikruju mes tiesiog nejautrios garsui, bet as esu mieste girdejus vezimu kurie tikrai barska :-D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 16 spalio 2013 - 17:22
QUOTE(Baisa. @ 2013 10 16, 17:30)
Laba, turim mes Big star. Kai pirkom, parduotuvej sake, kad negalima uzdeti ant jo sportines dalies. Bet gerai pagalvojus, jeigu tinka kedute su adaptorium, tai turetu tikti ir sedima dalis. Tik pas mus tai neparduoda atskirai sedimos dalies, o jeigu uzsakineti is gamyklos, tai labai brangu, neapsimoka. Nebent ieskoti, kas parduoda jau naudota, bet ir tokiu kazin ar bus.

aisku na tada nekas, o as galvojau jei nusipirkus kad ir deveta sportine is Lt su vaziuokle ir bandyt pirkt tik lopsy big star, kazin ar parduotu, na reiketu nueiti i parduotuve ir issiklausineti. O taip tikejausi kad isies man suklijuoti du svajoniu vezimelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2013 10 16, 19:04)
aisku na tada nekas, o as galvojau jei nusipirkus kad ir deveta sportine is Lt su vaziuokle ir bandyt pirkt tik lopsy big star, kazin ar parduotu, na reiketu nueiti i parduotuve ir issiklausineti. O taip tikejausi kad isies man suklijuoti du svajoniu vezimelius biggrin.gif

Lopsio Big star tai tikrai niekur atskirai neparduos. Jis toks isskirtinis, nes ir vaziuokle didesne ir ratai milziniski. Uztai ir vadinasi taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2013 10 16, 22:30)
Lopsio Big star tai tikrai niekur atskirai neparduos. Jis toks isskirtinis, nes ir vaziuokle didesne ir ratai milziniski. Uztai ir vadinasi taip biggrin.gif

na matot mes esame Danijoje tai kaip tik cia tas Big Star ir parduodamas tai gal del to nebutu problemu bet man tas baltas odinis Mondial ir Edge laaaabai nerealiai patinka tik kad man lopsys ju per mazas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2013 10 17, 19:12)
na matot mes esame Danijoje tai kaip tik cia tas Big Star ir parduodamas tai gal del to nebutu problemu bet man tas baltas odinis Mondial ir Edge laaaabai nerealiai patinka tik kad man lopsys ju per mazas smile.gif

Mes turime Mondial Duo Combi kremines odos, tai lopsys tikrai labai didelis. ax.gif Kiek esam tureje vezimeliu, bet tokio didelio lopsio niekur nebuvo. schmoll.gif Aisku, nera ko lyginti su Big Star lopsiu, bet...Mondial irgi labai didelis.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 10 17, 19:35)
Mes turime Mondial Duo Combi kremines odos, tai lopsys tikrai labai didelis.  ax.gif  Kiek esam tureje vezimeliu, bet tokio didelio lopsio niekur nebuvo.  schmoll.gif  Aisku, nera ko lyginti su Big Star lopsiu, bet...Mondial irgi labai didelis.

Girdejau kad ne mazas jis net 79cm bet deja mums reikia dar didesnio lopsio kad vaikas galetu jame miegoti iki kokiu 2,5-3 metu o jei kartais vaikas didelis bus tai ir neuzteks ilgam jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2013 10 17, 20:48)
Girdejau kad ne mazas jis net 79cm bet deja mums reikia dar didesnio lopsio kad vaikas galetu jame miegoti iki kokiu 2,5-3 metu o jei kartais vaikas didelis bus tai ir neuzteks ilgam jo smile.gif

O kam okiam dideliam vaikui lopšys g.gif. Man rodos max iki metų islaikytumet ji lopsy, vėliau sportinio reikia varianto. Aš pati norėčiau iki pavasario išvežioti, bet uei vaiias bus judresnis ir smalsesnis tai pusę metų ir jau nori sėstis, dairytis.
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2013 10 17, 20:48)

maniskis lopsiuke (mondial) 6 men pradejo baupti negulejo, nemiegojo ir nesedejo nors ten tikrai patogiai pasikelia sedejimui, bet vat toks charakteris biggrin.gif
Atsakyti