Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(*bena* @ 2013 10 17, 20:48)
Girdejau kad ne mazas jis net 79cm bet deja mums reikia dar didesnio lopsio kad vaikas galetu jame miegoti iki kokiu 2,5-3 metu o jei kartais vaikas didelis bus tai ir neuzteks ilgam jo smile.gif

Nezinau, gal ten pas Jus Danijoje tokia mada, tai visi ilgai vezimo lopsiuke vaikus migdo, bet as asmeniskai bijociau. unsure.gif O jei prabus, sugalvos lipti, ar dar kas...nu maza kas...ui, man baisu, jau vien todel nemigdyciau lopsyje, nekalbant apie tai, kad ir nebutina jau tokio ugtelejusio vaiko migdyti lopsyje, nes tokiuose vezimuose, kaip kad Emmos turi ir ilgas patogias sportines dalis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 10 15, 19:03)
Tai ta vokeli iklokite i autokedute, o dirzus perverkite per esamas skyles vokelyje, prisekite leliuka ir uzsekite vokeli. Viskas kaip ir paprasta.  ax.gif

Pasirodo yra skirtingi vokeliai, nusipirkom būtent netinkantį doh.gif Dabar gražinom ir nusipirkom tinkantį thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus Danijoje vaikai vedami nuo metuki iki triju metu pas aukles ir pas jas vaikai visada migdomi vezimuose lauke, todel jie ir yra reikalingi ir erdvus kad nebutu tie vaikiukai suspausti. O del miegojimo jame, yra ne viena drauge ir pazystama kuriu vaikai butent erdviuose vezimuose ir miegojo iki 2,5 metuku. Ir viena is draugiu migde maziuka sportinej daly irgi nelabai mazoj bet jis ten negalejo issdeti ramiai ilgai o kai nusipirko butent Emmaljunga Big star tai maziukas ten guli patenkintas nes jam tenai erdvu pilna vietos ir viskas gerai.
Nors as nezinau kaip bus su maniskiu gal jam bus vienodai kokio dydzio tas vezimas biggrin.gif
O del islipimo tam juk yra racijos.
Tiesiog Danijoje visu vezimu standartas lopsio yra ne mazesnis negu 90-95 cm yra netgi virs 100cm tiesriog kitu firmu jie engrazus o va butent emmaljunga toks labai grazus wub.gif
Atsakyti
As gyvenu ne Danijoj biggrin.gif , bet galiu is patirties pasakyti, kad nesulyginami dalykai miegojimas sportinej daly ir lopsy. Mes guldom i lopsi, kai ateina miego laikas, tai nei dairytis, nei kazkur ziureti nereikia. Miega ramiai sau 3val. Yra spec. dirzai ir lopsiui, bet maniskiai nemegsta buti priristi, stebim su ''aukle''.
Bena, jei turit finansine galimybe, tai pirkit Big star thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2013 10 18, 15:18)
As gyvenu ne Danijoj biggrin.gif , bet galiu is patirties pasakyti, kad nesulyginami dalykai miegojimas sportinej daly ir lopsy. Mes guldom i lopsi, kai ateina miego laikas, tai nei dairytis, nei kazkur ziureti nereikia. Miega ramiai sau 3val. Yra spec. dirzai ir lopsiui, bet maniskiai nemegsta buti priristi, stebim su ''aukle''.
Bena, jei turit finansine galimybe, tai pirkit Big star thumbup.gif

ta ir planuojam daryti smile.gif susirasiau jau viena is parduotuviu Danijoje del pirkimo tik lopsio Big Star, sake parsiduoda ir tik lopsys, ir galima ji deti ant nesenesnes kaip 3 metu vaziuokles smile.gif tai mane labai nudziugino thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažiukas miega sportinuke pietų miego 2 val lauke kasdien, kartais pilnoj gulimoj padėty Nitro city, kartais nepilnoj padėty Scooter ir viskas kuo puikiausiai, labai skaniai ir patogiai išmiega. Į galvą nešautų mintis migdyti tokio amžiaus vaikiuką lopšy, o juo labiau stumtis 2 val biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intrinsa: 18 spalio 2013 - 16:16
QUOTE(Rykute @ 2013 08 23, 18:17)
Siandien uzsakem  wub.gif 

user posted image

Juoda spalva mazam kudikeliui blink.gif nu sorry, visiska beskonybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(accessories @ 2013 10 24, 22:29)
Juoda spalva mazam kudikeliui blink.gif  nu sorry, visiska beskonybe doh.gif

kitam beskonybe gali atrodyti baltas smile.gif cia kiekvieno asmeninis reikalas smile.gif kai skoniai nesutampa geriau kartais pasilikti nuomone sau 4u.gif
o visumoj jei pasidometumete, juoda nuo senu laiku buvo dziaugsmo spalva, o balta gedulo biggrin.gif o kalbant apie sita vezimeli, kudikelis viduje sios karietos mato balta spalva smile.gif tai kame bedos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 25 spalio 2013 - 12:48
Grazi ir faina karieta. Vaikui maziausiai rupi vezimo spalva smile.gif Iki 3m jiem viskas dzin paskui jau mergaites kazkodel rozines baisiai nori wink.gif. Lauksim ivertinimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(accessories @ 2013 10 24, 22:29)
Juoda spalva mazam kudikeliui blink.gif  nu sorry, visiska beskonybe doh.gif

O jus bijote juodos spalvos biggrin.gif Man grazu juoda spalva ir butent is Emmaljungos pasiulytu siu metu kolecijos man jis graziausias tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2013 10 25, 15:47)
Grazi ir faina karieta. Vaikui maziausiai rupi vezimo spalva smile.gif Iki 3m jiem viskas dzin paskui jau mergaites kazkodel rozines baisiai nori wink.gif. Lauksim ivertinimu smile.gif

drinks_cheers.gif Taip mano kudikelis jau dazniausiai pries patenkant i vezima buna uzmiges biggrin.gif O deja Emmukai neturi ryskiu graziu spalvu, nebent nauji Viking kolekcijos kuriuos pirma noretusi gyvai pamatyti 4u.gif
Papildyta:
O naudojasi jis super thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 25 spalio 2013 - 16:51
Sveikos merginos smile.gif skaiciau skaiciau tema, bet matyt arba nera arba prakeidau blush2.gif bet toks klausimas kaip emuukai telpa i daugiabuciu liftus? Kaip ir issirinkau Mondial duo combi modeliuka su klasikine vaziuokle smile.gif visur raso kad jo isorinis plotis 59, liftas 60, tai tas vienas cm man abejones kelia blush2.gif gal kas patars is praktikos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabiii86 @ 2013 10 29, 23:57)
Sveikos merginos smile.gif skaiciau skaiciau tema, bet matyt arba nera arba prakeidau  blush2.gif  bet toks klausimas kaip emuukai telpa i daugiabuciu liftus? Kaip ir issirinkau Mondial duo combi modeliuka su klasikine vaziuokle  smile.gif  visur raso kad jo isorinis plotis 59, liftas 60, tai tas vienas cm man abejones kelia  blush2.gif  gal kas patars is praktikos?   g.gif

Drauge šilainiuose Kaune tilpo tik nezinau koks lifto plotis.Sake pradziai turejo maxicosi 3ratu tai tas netilpo, reikedavo rata nuimti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 30 spalio 2013 - 02:22