Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(Ksesanko @ 2013 08 09, 08:16)
Buvau uzklausiusi pries 2 metus. Tai keistai i mane pasiziurejo. Sako nemazai. vienas ratas apie 150 - 180 Lt. jei tiksliai atsimenu.  blush2.gif Bet klausiau del Edge sport vaziuokles.

Paskambinkite i BBC, pasakys JUms.

Nieko sau kainyte blink.gif

Reikes pasiskambinti uzzklausti.sakys 200 lt,vienas ratukas lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 08 08, 15:01)
Tai nėra geresnis variantas objektyviai - tai geresnis variantas supimosi ir minkštumo prasme, kas man labai aktualu  smile.gif Ieškojau klasikinio supamo vežimo dideliais ratais ir erdviu lopšiu - tai  Tako  Milli clasic  man kaip tik wink.gif

Nzn, ar imanoma lyginti nepalyginamus dalykus doh.gif man su sportine vaziuokle city cross kuo puikiausiai minkstai linguoja ant zemiausios pozicijos, o ju yra trys, Milly apskritai nesusipratimas mano nuomone rolleyes.gif bet cia matyt kaip kam... ka gero lenkai gali sukurti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 08 09, 13:50)
ka gero lenkai gali sukurti  biggrin.gif

Su dukra turėjau lenkišką klasikinį vežimą (Delti Premier), buvo gerai wink.gif Ir važiavo kaip tankas, ir supamas, ir minkštas, ir nesulūžo...
Suprantu, kai ieškomas vežimas ilgam laikui, keleriems metams, ir svarbu super kokybė ir t.t. - bet man reikia keliems mėnesiams ir LABAI supamo. Emukai nė iš tolo neprilygo tai supimo galimybei, kurią radau Milly, tiesiog jie kietesni gerokai, jų ratukai daug daug mažesni. (gaila, nes iš kol nepabandžiau realiai, šventai tikėjau, kad Emaljunga turi klasikinį supamo vežimo modelį, bet taip nėra...)

Kiekvienas ieško pagal savus kriterijus 4u.gif O aš laukiuos trečio vaiko ir jau žinau, ko noriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 09 rugpjūčio 2013 - 19:26
QUOTE(troliuke @ 2013 08 09, 11:32)
Sveikutes,
Gal kuriai kartais teko pirktis klasikines vaziuokles emuko ratus naujus biggrin.gif  ax.gif ?

Musu ziuriu ratai biski tokie nuo metalo, balto svietos gelsvos pasidare ir nenusiplauna ax.gif

Kazin kiek kainuotu visi nauji keturi ratai? 4u.gif

Gal kuri kartais pirkotes  ax.gif

Mano viena drauge, pries gera menesi klause BBC, tai vieno rato kaina 200lt.
Atsakyti
merginos, norėčiau jūsų paklausti - ar jūsų emukuose diržai "persikelia- pasižemina" - ta prasme, ar yra bent dvi pozicijos, kurias galima keisti vaikui augant? pirkau dėvėtą emuką, naudojau daugiausiai vaiko miegui miške, idealus vežimas, nieko neprikiši, bet va vaikas paaugo, jau sėdi ir netikėtai susidūriau su ta problema, kad diržai prisiūti tik vienoj pozicijoj, t.y, labai aukštai, todėl vaikui labai nepatogu, brūžina ausis, veiduką, o nuleisti nėra skylių. kažkaip nustebau, negi gamintojas galėjo apie šią problemą nepagalvoti? pamaniau, gal čia mano modelis senučiukas, bet daug kur nuotraukose matau tą patį - diržai pritvirtinti labai aukštai. išeitis lieka tik persiūti?
Atsakyti
As situ dirzu nenaudojau, tik soninius ir klynuko T dirziukus drinks_cheers.gif man tie virsutiniai nebuvo reikalingi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 08 10, 22:39)
As situ dirzu nenaudojau, tik soninius ir klynuko T dirziukus  drinks_cheers.gif man tie virsutiniai nebuvo reikalingi  ax.gif

Ta pati norejau rasyti. Virsutiniu dirzu nenauduojame. Bet i sportinuka persedome tik 11 menesiu. Iki to laiko lopsyje miegojo.

O del supimo funkcijos, tai Emmaljungu lingavimas tikrai ne toks minkstas, nes tai ir nera toks klasikinis vezimas, kaip buvo anksciau. Yra vezimeliai, kuriu vaziuokles su odiniais dirzais. Tai tos supasi zymiai minksciau, bet neturi visu kitu privalumu. Man Emukas is pat pradziu irgi pasirodo kietokas. Bet to supimo uztenka. Man zymiai svarbiau kiti Emmaljungu privalumai. Bet stai flight pirmoje vietoje lingavimas. Tokiu lenkisku vezimeliu su lingavimu daug. Turi ir Skandinavai Odder firmos vezimelius, taip pat Italiskas Inglesina ir daug jau lenkisku klasikiniu vezimeliu su tais dirzais.
Atsakyti
Visi ir seni, ir nauji vežimukai yra su ta pačia problema.Šiai problemai išspręsti gamintojas siūlo papildomą vežimuko priedą - Minimaizerį.
http://www.emmaljung...mizer-1042.html
Esu įsigijusi šį priedą, tačiau kaip ir rašiau anksčiau,man jis nelabai patiko.
Pliusas tas, kad jis turi papildomas skyles viršutiniams diržams, tad ir mažas vaikutis gaunasi normaliai sėdi prisegtas, niekas jam nebružina viršuje galvos ir prie ausyčių.
Tačiau yra keletas, mano nuomone, minusų. Pirmas tas, jog miegoti bent jau mano vaikui su prisegtais viršutiniais diržais,kai yra minimaizeris, nepatogu, o atsegus juos, šie diržai pasitraukia į šalį, bet jie vis tiek makaluojasi prie gulinčio vaiko galvytės ir trukdo. Antras minusas gal labiau vasarinis. Jei į vežimuką be minimaizerio galima padėti medvilninį paklotuką, kad vaikas neprakaituotų, tai su minimaizeriu joks paklotukas, kai yra apatinėje pozicijoje viršutiniai diržai, normaliai neįsideda, ko pasekoje karšta. Šią problemą būtų galima išspręsti su paklotuku minimaizeriui smile.gif taigi priedui reikalingas dar papildomas priedas.

QUOTE(pem8 @ 2013 08 10, 14:14)
merginos, norėčiau jūsų paklausti - ar jūsų emukuose diržai "persikelia- pasižemina" - ta prasme, ar yra bent dvi pozicijos, kurias galima keisti vaikui augant? pirkau dėvėtą emuką, naudojau daugiausiai  vaiko miegui miške, idealus vežimas, nieko neprikiši, bet va vaikas paaugo, jau sėdi ir netikėtai susidūriau su ta problema, kad diržai prisiūti tik vienoj pozicijoj, t.y, labai aukštai, todėl vaikui labai nepatogu, brūžina ausis, veiduką, o nuleisti nėra skylių. kažkaip nustebau, negi gamintojas galėjo apie šią problemą nepagalvoti? pamaniau, gal čia mano modelis senučiukas, bet daug kur nuotraukose matau tą patį - diržai pritvirtinti labai aukštai. išeitis lieka tik persiūti?
Atsakyti
Specialiai israusiau albumus ir atradau keleta nuotrauku smile.gif As tuos virsutinius dirzus aplamai neistraukdavau per minimaizeri. Todel jie visiskai netrukde ir miegoti buvo patogu ir aplamai nesuprantu kam jie reikalingi. Uztenka pilnai apatiniu smile.gif
Kai buvo super karsta diena, tai po galva dejau medvelnini skuduriuka. Kazkaip kunas neprakaitavo.
Stai vaizdas
user posted image

Va cia matosi geriau tas minimaizeris. Tikrai yra zemesnes skilutes. Bet mums jos buvo nereikalingos
user posted image
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymus. Domėsiuos minimaizerio įsigijimu, kad jau toks sugalvotas.
Dėl viršutinių diržų reikalingumo, tai nežinau, gal jūsų vaikai ramiai sėdi, bet čia ne mūsų istorija. Yra toooks malimasis ir bandymas išsiropšti, kad apatinius diržus lengvai įveiktų. Be to ir mūsų pasivaikščiojimų reljefas labai kalvotas ir medžių šaknim nuraizgytas (specialiai tokį traktorių ir ėmiau), tai atsarga gėdos nedaro.
Atsakyti
Ksesanko, o gal pakomentuotumėt šį vežimą - rašo, kad tai vokiška Emmaljungos kopija (Norton) ir kad rėmas su supimo funkcija g.gif Kaip manote, kiek realiai tas supimas įmanomas štai tokiam vežime - gal per daug nieko nesitikėti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 08 11, 22:08)
Ksesanko, o gal pakomentuotumėt šį vežimą - rašo, kad tai vokiška Emmaljungos kopija (Norton) ir kad rėmas su supimo funkcija g.gif  Kaip manote, kiek realiai tas supimas įmanomas štai tokiam vežime - gal per daug nieko nesitikėti?
user posted image

Sita pati as nesu maciusi, nors forume kazkas rase, kad mazai skiriasi nuo Emmaljungu, bet Emmaljunga geresnes smile.gif (cia nario atsiliepimas). As matau irgi, kad remas panasus, bet lopsio fiksavimas ant remo senosios kartos. Emmaljngos lengvesnis.
Supimas bus toks pat, kaip ir Emmaljungu, nes matote, kad remas ant tokiu paciu kaip ir Emamljunga supimo mechanizmu. Jei norite minkstaus supimo (tiesiog lengavimo) tada reikia ieskoti ant dirzu (Kiek zinau dabar tai populiaru tarp lenkisku klasikinio modelio vezimeliu). Jau ne viena mieste maciau, bet firmu nezinau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pem8 @ 2013 08 11, 20:07)
Labai ačiū už atsakymus. Domėsiuos minimaizerio įsigijimu, kad jau toks sugalvotas.
Dėl viršutinių diržų reikalingumo, tai nežinau, gal jūsų vaikai ramiai sėdi, bet čia ne mūsų istorija. Yra toooks malimasis ir bandymas išsiropšti, kad apatinius diržus lengvai įveiktų. Be to ir mūsų pasivaikščiojimų reljefas labai kalvotas ir medžių šaknim nuraizgytas (specialiai tokį traktorių ir ėmiau), tai atsarga gėdos nedaro.

Hm, na manoji irgi ne is tu visai ramiu. bet kazkaip susitardavome. Ja kaip tik nervino tie virsutiniai dirzai. Pabandziau pora kartu uzdeti, tai puse kelio vaziavo spegdama ir bande issivaduoti. Tada pasakiau, kad nuimsiu, jei sedes ir nelips laukan. nes juk jei vaikas verziasi is vezimelio ir rekia, tai nesvarbu ar jis prisegtas visais imanomais dirzais ar ne .Malonumo jokio doh.gif Tai kai tik zadejo listi laukas, sakydavau, kad tuoj prisegsiu su virsutiniais ir ramuma biggrin.gif Irgi vazinejame per miskus, bortelius ir pan. tai tikrai pilnai uztenka tu apatiniu smile.gif
Atsakyti