Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

Sveikos Emukų mylėtojos. Bandau ir aš išsirinkti kažką iš šių vėžimėlių, todėl prašyčiau, kad pakomentuotumėte kas turite odinius vėžimėlius- ar vaikutis vasarą sėdėdamas sportinuke nešunta? Juk gali pasitaikyti kad paaugusio ir plikos kojytes glausis prie dangos. Kaip dėl kvepavimo? Ar ten visuomet reikia kazka pakloti po apačia??? Juo labiau pasižiūriu, jog daug neblogų odinukų dėvėtų parsiduoda. Ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Ava @ 2014 02 24, 15:14)
Sveikos Emukų mylėtojos. Bandau ir aš išsirinkti kažką iš šių vėžimėlių, todėl prašyčiau, kad pakomentuotumėte kas turite odinius vėžimėlius- ar vaikutis vasarą sėdėdamas sportinuke nešunta? Juk gali pasitaikyti kad paaugusio ir plikos kojytes glausis prie dangos. Kaip dėl kvepavimo? Ar ten visuomet reikia kazka pakloti po apačia??? Juo labiau pasižiūriu, jog daug neblogų odinukų dėvėtų parsiduoda. Ar verta?

as turiu specialu pakloteli i odinuka, kaip bebutu vis vien ka nors vaikiukui tiesi nesodini tiesiai i vezima...kadangi lialiukas dar negime negaliu pasakyti kaip realiai yra...bet visumoj kaip bebutu oda nenaturali tai tiesiai ant jos nesodinsi ax.gif
Atsakyti
Gamintojas jokių priedų kad išspręsti šį reikalą nesiūlo, tagi tektų kažką galvot. Būtų smagu, kad atsilieptų kas jau pravažinėjo vasarą su tokiu vėžimėliu rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek pamenu merginos kalbėjo apie kažkokius paklotėlius.. žieminius, vasarinius, manau tikrai yra kažkokių sprendimų.
Mano draugė pamenu paprastą vystyklą tiesdavo į odinuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ava @ 2014 02 24, 16:00)
Gamintojas jokių priedų kad išspręsti šį reikalą nesiūlo, tagi tektų kažką galvot. Būtų smagu, kad atsilieptų kas jau pravažinėjo vasarą su tokiu vėžimėliu  rolleyes.gif

Turi emmaljunga Minnimaizeri. Cia toks paklotelis, bet jis su pasiltinimu. As dejau I medziagini, nes reikejo pamazinti ploti smile.gif Dukrai sportinukas buvo labia didelis ir erdvus biggrin.gif

Vazinejome dvi vasaras. Neprakaitavo.
Papildyta:
QUOTE(songaila @ 2014 02 24, 20:56)
Kiek pamenu merginos kalbėjo apie kažkokius paklotėlius.. žieminius, vasarinius, manau tikrai yra kažkokių sprendimų.
Mano draugė pamenu paprastą vystyklą tiesdavo į odinuką 4u.gif

Tas minimaizeris patogiau, nes jis nenusispardo. prisisega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2014 02 23, 16:07)
Edge ir mondial. Sportines dallies ilgis 90 cm. Beje dar vienas privalumas pilna gulimoji padietis, be jokiu kampu.  Manoji iki 3 m. pilnai miegojo issitiesus ir kojos nekabejo smile.gif
[mate smile.gif

Nieko nebus, reikia eiti mokintis pradžiamokslį apie emmaljungas. Čia kaip suprantu reiktų įsigyti atskirai važiuoklę ir sportinę dalį, bandžiau pagooglinti, nelabai kas paaiškėjo. O gal apie scooter 2.0 gali kas pasisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2014 02 25, 10:53)
Nieko nebus, reikia eiti mokintis pradžiamokslį apie emmaljungas. Čia kaip suprantu reiktų įsigyti atskirai važiuoklę ir sportinę dalį, bandžiau pagooglinti, nelabai kas paaiškėjo. O gal apie scooter 2.0 gali kas pasisakyti  smile.gif

scooteriukas neturi pilnai gulimos padeties...
Emmaljungos perkama vaziuokle su sportinuku ir atskirai perkamas lopsys. Ant scooteriuko neuzdesite lopsio jei tai aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 02 25, 10:49)
scooteriukas neturi pilnai gulimos padeties...
Emmaljungos perkama vaziuokle su sportinuku ir atskirai perkamas lopsys. Ant scooteriuko neuzdesite lopsio jei tai aktualu  4u.gif

Na lopšiukas jau neaktualu ir gulima sportinuko padėtis kaip ir neaktuali, nes keleiviui jau 2 metukai, bet žinau, kad vasarą daug laiko su mažuoju broliu praleis didžioji sesė, o vaikščiot didesnių atstumų savo jėgomis ponaitis nenori. Gyvenam užmiestyje, tad jokie skėtukai nėra tinkami, reikia pravažaus vežimo.
Atsakyti
Dar paklausiu, niekaip nerandu spalvos Malmo, gal kas žinote kaip ji atrodo. Ir ar kojų užklotas tinkamas didesniam vaikui, t.y ar apsimoka jį pirkti dvimetinukui?
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2014 02 25, 16:03)
Dar paklausiu, niekaip nerandu spalvos Malmo, gal kas žinote kaip ji atrodo. Ir ar kojų užklotas tinkamas didesniam vaikui, t.y ar apsimoka jį pirkti dvimetinukui?

Apie tokia spalva nieko negirdejau, labiau panasu i miesta Svedijoje.
O uzklotas reikalingas kai salta, jis pakankamai didelis ir dar uztrauktuku pagalba pasididina. Mes ji sekmingai naudojam.
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2014 02 25, 11:28)
Na lopšiukas jau neaktualu ir gulima sportinuko padėtis kaip ir neaktuali, nes keleiviui jau 2 metukai, bet žinau, kad vasarą daug laiko su mažuoju broliu praleis didžioji sesė, o vaikščiot didesnių atstumų savo jėgomis ponaitis nenori. Gyvenam užmiestyje, tad jokie skėtukai nėra tinkami, reikia pravažaus vežimo.

Pirkčiau scooterį smile.gif
Atsakyti
Pasirodo Malmo spalva yra limituota kolekcia, dėl to nėra internete. Šiandien turiu apsispręsti kokį modeliuką pasirinkti. Kad jūs žinotumėt kaip sunku apsispręsti doh.gif Apsisprendimą man sunkina vaikučio amžius. Suprantu, kad pasinaudosim jau nedaug, nesinori daug investuoti, dėl to turbūt man ir priimtiniausias scooter modeliukas, bet vėl neduoda ramybės mintis ar jam nebus ten ankšta g.gif Pirkti dėvėtą ranka nekyla, kai kainų skirtumas nedidelis. Gal kas iš patirties atkalbėsit mane nuo tokio pasirinkimo ir dar labiau sujauksit mano mintis smile.gif
Papildyta:
Ačiū Songaila, vieną balsą už scooterį jau turiu bigsmile.gif
Papildyta:
Ksesanko, jūsų siūlomas variantas kaip suprantu jau kainuotų nemažai g.gif
Atsakyti