As irgi ieskojau savo dvimeciui vezimuko. Tik mums jo reikejo miegui. Todel pasirinkom Emmaljunga, nes is visu ziuretu buvo erdviausia sedima dalis.
O jums kaip suprantu reikia tik vaziuoti, ar ir miegoti ruosiates?
Siaip devetu scootrriuku tikrai geros bukles gerom kainom buna, tik reikia paieskot...geriausia Jums butu gyvai apziuret vezimelius, tada butu lengviau...
QUOTE(Baisa. @ 2014 02 26, 18:31)
As irgi ieskojau savo dvimeciui vezimuko. Tik mums jo reikejo miegui. Todel pasirinkom Emmaljunga, nes is visu ziuretu buvo erdviausia sedima dalis.
Taip, mums reikia pasivaikščiojimams, na kartais būna, kad užmiega, bet paprastai vasarą miega lauke kelioninėj lovelėj, na aišku galėtų miegoti ir vežimėlyje, jai būtų patogu

Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2014 02 26, 19:03)
Siaip devetu scootrriuku tikrai geros bukles gerom kainom buna, tik reikia paieskot...geriausia Jums butu gyvai apziuret vezimelius, tada butu lengviau...
Tikiu, kad būna, bet dauguma Vilniuje, reiktų važiuoti apžiūrėti 200 km, o jei nepatiks

Dėkoju kas padėjot, vežimaitį jau užsisakėm

QUOTE(ostė @ 2014 02 27, 10:41)
koki uzsisaket jei ne paslaptis

QUOTE(spygliz @ 2014 02 27, 09:47)
Na priėjau išvados, kad tokiam didesniam vaikučiui pagal mūsų poreikius visgi tinkamiausias scooter, babycenter patikino, kad tilpsim, dar radau nuotraukų internete, kaip atrodo jame keturmečiai, tad surizikavau. Turėsim Malmo spalvos

Sveikos
stoju ir aš į besirenkančių emmukus būrį.
visad žvalgiausi tik Mondial duo Combi, o dabar kažkaip akys užkliuvo už Citycross'o
vistik gyvenant daugiabutyje, 3 aukšte be lifto, šitas būtų lengvesnis tampyti
lopšys mažesnis, bet gal verta to didesnio lopšio jau vien dėl patogumo atsisakyti
ir kaip su sportinuku, iki kiek laiko jame vaikui gali būti patogu? kažkoks siaurokas man jis atrodo
tik labai domina ar city crosso važiuoklė bent per pus tokia minkšta kaip ir Mondial duo Combi?
man taaaaaip patiko tas supimas, minkštumas, kad iškart ir išsirinkau jį, ir į kitus nebežiūrėjau, bet va dabar pradėjau labiau pliusus minusus dėlioti, realiau svarstyti esamą situaciją

visad žvalgiausi tik Mondial duo Combi, o dabar kažkaip akys užkliuvo už Citycross'o

tik labai domina ar city crosso važiuoklė bent per pus tokia minkšta kaip ir Mondial duo Combi?

Scarlett', mes irgi gyvenam 3 aukšte be lifto, jei galėsiu nešioti tai sakiau pasinešiosiu aukštyn žemyn, jei ką laikysiu laiptinės apačioj arba bagažinėj
Aš pasirinkau crossiuką, dėl svorio ir tikrai lengvos amortizacijos, supimo funkciją turi (net tris lygius jei neklystu)
Tiesa, dar nebandžiau ar lipa laiptais vežimas, nes ceroxu tai su visu vaiku aukštyn žemyn be vargo laipiojau, tai manau ir su mondial cocmbi tikrai galima lipti, jei vistiek labiau linksta dūšia prie šio modelio. Tiesa, ceroxo ratai buvo nepripučiami, tokie platūs guminiai, kaip ir city cross
Aš pasirinkau crossiuką, dėl svorio ir tikrai lengvos amortizacijos, supimo funkciją turi (net tris lygius jei neklystu)
Tiesa, dar nebandžiau ar lipa laiptais vežimas, nes ceroxu tai su visu vaiku aukštyn žemyn be vargo laipiojau, tai manau ir su mondial cocmbi tikrai galima lipti, jei vistiek labiau linksta dūšia prie šio modelio. Tiesa, ceroxo ratai buvo nepripučiami, tokie platūs guminiai, kaip ir city cross

Mes gyvenam 4 aukste be lifto, siaura laiptine..city cross pasirinkau del lengvumo, pravazumo ir patogumo. Del lopsio dydzio tai manes negasdina, visada perkelt galima prakutusi vaikiuka i sportinuka, jis turi pilnai gulima padeti
supimo funkcija yra, amortizacija gera...su savuoji dar nevazinejau, bet kiek teko su seses vaikais vazinet tai kai paciai prireike nebekilo abejoniu, kad ieskosiu tik city cross. Geriausia gyvai pamatyti ir paziurineti, bus lengviau apsisprest nes kiekvieno poreikiai kitokie!

QUOTE(songaila @ 2014 03 01, 08:45)
Tiesa, dar nebandžiau ar lipa laiptais vežimas, nes ceroxu tai su visu vaiku aukštyn žemyn be vargo laipiojau, tai manau ir su mondial cocmbi tikrai galima lipti, jei vistiek labiau linksta dūšia prie šio modelio.
va, ir šitas dalykas mane dar domina, ar gali lipti laiptais ciry crossas? vistiek vienu kartu viso vežimo su vaiku nepavyks užsinešti, reikės dviejų

QUOTE(Scarlett' @ 2014 03 01, 01:18)
Aš taip pat turiu city cross. Gyvenu 3 aukšte, be lifto

O šiaip mano vežimukas man patinka, jei reikėtų rinktis, rinkčiausi dar kartą. Pakankamai lengvas, pravažus lauke, netarška, nebarška, gera amortizacija ir patogu vaikui. Į apačią vežimą ridenu laiptais, į viršų deja tenka nešti.
Papildyta:
QUOTE(Ava @ 2014 02 24, 15:14)
Sveikos Emukų mylėtojos. Bandau ir aš išsirinkti kažką iš šių vėžimėlių, todėl prašyčiau, kad pakomentuotumėte kas turite odinius vėžimėlius- ar vaikutis vasarą sėdėdamas sportinuke nešunta?
Šiai problemai kaip ir yra sprendimas. Emmaljunga siūlo minimizer. Štai tokį: http://www.whwatts.c...inimizer-p13585. Tik deja lietuviškam oficialiame puslapyje nerandu prie aksesuarų.Turiu tokį minimaizerį, tai galiu paskayti, kad ypač karštomis dienomis jis nėra labai tinkamas, vaikas prakaituoja. ant minimaizerio dar reikia padėti medvilninį užklotuką. Jei vaikas ramus ir jo nereikia segti diržiukais, tai minimaizeris su užklotuku yra tinkamas, tačiau jei vaikutį segti diržais, tai ant minimaizerio dėti užklotuką tarp diržų nepatogu ir gaunasi nei šis, nei tas.
Manau geriausias sprendimas pasisiūti pačiai tokios formos, kaip minimaizeris, įklotuką iš medvilnės su poralonu viduje, iškerpant skyles diržiukas ir viskas bus liuks, manau, kad už 180 litų, kiek kainavo mimimaizeris be akcijų, galima sugalvoti kokį nors sprendimą

Maniškis gimė lapkričio gale, tai kelių mėnesių jau gulėdavo ceroxe (jis neturi lopšio), paprasčiausiai kailiniame voke. Man atrodė pakankamai sandaru, šilta ir patogu. Plotis sportinės dalies įtariu panašus