Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(mamuska @ 2013 08 27, 22:12)
sveikos merginos,gal kas patars kaip plauti tuos emmaljungus.jei skalbenkei tarkim ranku skalbima uzdeti ar jis nepabluks nepraras formos????pasmane vezimelis su violetinis su balta oda truputi tai ar ta oda nesutrukines idomu...nzn ka daryti.....

Štai ką šiandien radau: „Leatherette“ medžiagų valymo instrukcija:
Dirbtinės „Leatherette“ odos vežimėlių pagal pirmiau pateiktą skalbimo instrukciją valyti negalima. Juos galima valyti tik drėgna šluoste, užlašinus vieną lašą bespalvės priemonės, skirtos skalbti rankomis. Leiskite išdžiūti kambario temperatūroje.

Daugiau - http://www.emmaljung...9;liu-1068.html

Vadinasi Leatherette skalbti negalima sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2013 09 02, 16:59)
Štai ką šiandien radau: „Leatherette“ medžiagų valymo instrukcija:
Dirbtinės „Leatherette“ odos vežimėlių pagal pirmiau pateiktą skalbimo instrukciją valyti negalima. Juos galima valyti tik drėgna šluoste, užlašinus vieną lašą bespalvės priemonės, skirtos skalbti rankomis. Leiskite išdžiūti kambario temperatūroje.

Daugiau - http://www.emmaljung...9;liu-1068.html

Vadinasi Leatherette skalbti negalima sad.gif

Odos skalbti niekada negalejo... schmoll.gif Niekad niekur nebuvo parasyta, kad ji skalbiama. Netgi ant vezimelio odos vidineje puseje yra "emblema", kur parasyta, kad skalbti draudziama. Galima TIK valyti.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 09 03, 10:00)
Odos skalbti niekada negalejo...  schmoll.gif  Niekad niekur nebuvo parasyta, kad ji skalbiama. Netgi ant vezimelio odos vidineje puseje yra "emblema", kur parasyta, kad skalbti draudziama. Galima TIK valyti.

Žinau, skaičiau blush2.gif bet kai nežinau kas ir kiek naudojo, tai bevelyčiau išsiskalbti. Rankomis skalbti ar nuvalyti man vistiek taip neestetiškai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2013 09 03, 14:32)
Žinau, skaičiau blush2.gif  bet kai nežinau kas ir kiek naudojo, tai bevelyčiau išsiskalbti. Rankomis skalbti ar nuvalyti man vistiek taip neestetiškai atrodo  blush2.gif

Na, kaip sakoma, taip jau buna su naudotais daiktais...arba tik nuvalot, arba tiesiog rizikuojat skalbti ir tiek. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2013 09 02, 13:09)
O as pastebejau, kad Emmuku zenkliai padaugejo. Anksciau viena kita maciau. Dabar visur tik emukus matau. Net vakar atvaziavome  i zaidymu aikstele o ten dvi seimos su visiskai vienodais City Cross dramblio kaulo Leather  lotuliukas.gif

Dabar lenkisku tanku maziau matau, negu emmuku smile.gif

Taip, aš irgi beveik vien emmukus matau - vežimas vertas nacionalinio favorito vardo cool.gif Kaip su vyru juokaujame, tikras lietuvis privalo vaikus vežiot tik su Emmaljunga biggrin.gif

Galvoju net, kad tai labiau mada nei poreikis, šiuo metu emmukai ant bangos ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 09 03, 15:22)
Taip, aš irgi beveik vien emmukus matau - vežimas vertas nacionalinio favorito vardo  cool.gif Kaip su vyru juokaujame, tikras lietuvis privalo vaikus vežiot tik su Emmaljunga  biggrin.gif

Galvoju net, kad tai labiau  mada nei poreikis, šiuo metu emmukai ant bangos ir  tiek.

O as manau, kad zmones ivertino sio vezimelio privalumus. Kokybe, patoguma ir pan. Be to daugeja ne nauju pasiula. Tad tikrai zmones gali sau leisti nusipirkti ne uz kosmine kaina superini vezimeli smile.gif As si vezimeli nauduojau 3 m. Tai nieko su jo neatsitiko po tikrai intensyvaus nauduojimo.

ir kitam vaikui pirksiu tik si vezimeli. Net nesvarstau kitu galimybiu smile.gif Tik kad dievulis duotu dar kelis vaikelius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 03 rugsėjo 2013 - 15:17
Taip giriate Emmaljungus, sakote patogūs, bet ar patogu su jais gyenant 4 aukšte daugiabutyje be lifto. Ar galima juo "nuriedėti" laiptais (pakopa po pakopos). Man jie tikrai atrodo patogūs, tik dėl lopšio ir pravažiavimo bordiūrais, tačiau praktiškai jį naudoti sakyčiau gana sudėtinga. O mašinos bagažinėje, kiek jis vietos užima? Gal turite foto pasidalinimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2013 09 04, 12:00)
Taip giriate Emmaljungus, sakote patogūs, bet ar patogu su jais gyenant 4 aukšte daugiabutyje be lifto. Ar galima juo "nuriedėti" laiptais (pakopa po pakopos). Man jie tikrai atrodo patogūs, tik dėl lopšio ir pravažiavimo bordiūrais, tačiau praktiškai jį naudoti sakyčiau gana sudėtinga. O mašinos bagažinėje, kiek jis vietos užima? Gal turite foto pasidalinimui smile.gif

Nuriedeti galima, as taip darau, bet nuosirdziai sakau, ivertinkit tai, kad paskui ta vezima reiks uzsinesti atgal doh.gif As niekad nenesu atgal laptais, palieku vyrui, pareidamas namo uznesa. Anksciau kai naudojau lopsi, tai uzsitempdavau tik ji, vaziuokle palikdavau (bet panesti lopsi su vaiku, patikekit tikrai yra ka veikti), o dabar palieku visa vezima apacioje.
Kazkaip pirkdama neivertinau to, maniau ai, kas cia yra... as stipri, panesiosiu kai reiks, oi kaip klydau biggrin.gif Todel tik atsilus nusipirkau maclaren sketuka, kai reikia kur greitai isbegti, ar kur pavaziuoti, kad neuzimtu daug vietos bagazineje ir butu lengva viena ranka vezima kita vaika nusinesti.
Ir bagazineje jis vietos uzima daug, praktiskai daugiau nelabai kas telpa, o pas mane ta bagazine nera maza, nezinau turint kitokia masina nei universalas ar dzipas-sutalpinti ji tikrai neimanoma manau.
Papildyta:
Ir dar, del pacios laiptines, jeigu ji nera plati, tai velgi kitas minusas, nes nesant ant vaziuojant laiptais, vezimas trankysis i sienas ax.gif
Atsakyti
O mano nuomonė dėl emukų per vidurį: šiaip, kad masyvūs, platūs, erdvūs (tikri džipai) - tai tikrai, bet, kadangi mūsų važiuoklė su permetama cryptonite rankena, tai vargstam nuo pat pradžių, aš pati aukšta, rankos ilgos, bet ir tai, kol perverčiu tą ilgą rankeną - tai tikrai būnu po praikaitu. Turim peg perego uno permetama - vargo nematau, paukšt ir permetu. Kitas dalykas, vyras keikiasi, kai reikia įkelti ( iškelti iš mašinos), sunkus velnioniškai), aš nepajėgčiau. Strigo rankenos fiksavimas, ratukas (kamera) prakurio, vežėm taisyti. Tai va tas nuostabusis prabangusis emmaljunga. Kuo daugiau saugai daiktą, tuo labiau kas nutinka.
Atsakyti
Sveikos, seniai cia bebuvau... smile.gif Emukai tikrai naujienu pazere nemazai. bet nieko baisiai mandro... Super nitro tai jauciu nitro sedima dalis ant Duo S vaziuokles bigsmile.gif Gal ir faina toks sprendimas thumbup.gif
Del lopsio dydzio. Tai tikrai is patirties pasakysiu vaikas vaikui nelygus ir negalima lyginti kuri kiek laiko naudojom doh.gif Pirmagime Windoo lopsyje iki 8men veziojau, o va mazyle Edge lopsiuke vos 6men sulauke, bet ir pati ji nebenorejo guleti smile.gif 7 men ji jau lovyteje pati atsistojo, o dabar 9 men jau pilnai vaiksto isikibusi i visus baldus smile.gif

Del dydzio ir svorio... Nu baisus gremezdas tie Emukai. bet tikrai patogus vaikui... bigsmile.gif Kiti ir masyvus vezimai yra patogesni tampymui. Kadangi turejom BBC High treka galiu pasakyti, kad ji uzsinesti laiptais buvo patogu, nes sonuose buvo tokios metalines detales i kurias buvo galima isikibti ir nesti. Emuka vakar pirma karta tempiau laiptais i 2a - prasikeikiau. Nebuvo net uz ko paimti normaliai. Manau jie nepritaikyti nesiojimui smile.gif Masinoj... jau buvau rasiusi - daugiau jokiu daigtu bagazineje (vazinejam miesto dzipuku). Kelionems turim ant stogo bagazine. Zodziu reikia butinai viska ivertinti. Kartais ir pati jau imu sketuka kai varau i koki Akropoli, nors stengiuosi vistik su Emuku didziaja dali tampytis. Kazkaip pagalvoju, kam tada tokius pinigus mokejau jei 10men jau sketuko norisi... unsure.gif

Ir dar mielai pabendrauciau per AZ su tomis mamytemis (teveliais) kurie turi Duo S vaziuokle. turiu klausimeliu apie vaziuokle... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2013 09 04, 12:00)
Taip giriate Emmaljungus, sakote patogūs

Aš asmeniškai jais kiek nusivyliau, neatitiko mano kriterijų. Didelis lopšys - privalumas, bet tik tuo atveju, jei vaikiukas iš ramesnių ir mašina didelė, arba vaikas vienintelis. Man būtų be šansų savo mašinoj sutalpinti du vaikus ir dar trečio lopšį schmoll.gif , nors laisvai telpa, vpz., penki slidžių ir batų komplektai kartu su bagažu ir visais žmonėmis biggrin.gif Jei vaikas aktyvesnis (koks buvo mano sūnus), - tai ir naudojamas lopšinis vežimas bus neilgai, nei jis ten miegos, nei sėdės ramiai, o sportinuko juk jau norėsis manevringesnio, lengvesnio, labiau talpinamo į bagažinę, liftą, nešant laiptais etc.

Todėl sayčiau, kad visgi - mados ar "prestižo" reikalas (visi mato, kad už vežimą brangiai mokėta). Populiarūs jie dabar, bet ar tikrai kiekvienai mamai ir vaikui geriausi - dar didelis klausimas. Jeigu lopšinio vežimo prireiks tik pusmečiui (auginant judresnį vaiką, arba ateis šilti orai, norėsis lengvo vežimuko) - nemanyčiau, kad verta tiek investuoti, net perkant naudotą.

Beje, nesenai buvau Stokholme, tai ten kažkodėl populiaresni ne emukai, o Brio smile.gif

Aš pati trečiam zuikiui planavau pirkti nenaują emmuką, bet po apžiūros parduotuvėje, nusipirkau visai kitos firmos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 04 rugsėjo 2013 - 12:55
As nesuprantu kuo jus tampate tuos vezimus i virsu??? Juk kaip puikiai nurieda, taip puikia ir uzkelti galima. Kam idomu, aprasysiu technika smile.gif Zinau ka kalbu, nes pas tevus daznai vaziuodavau ir reikejo i 3 a. vezima uzkelti. Sutinku, kad jei neturi lifto, tai sudetingiau...Bet man kaip zmogui, kuris dar zada tureti vaiku vienas is pagrindiniu kriteriju - liftas.

Labai patogus lopsiukas. Is sonu yra metalines rankenos, uz kuriu labai patogu laikyti ir nesti lopsiuka. Taip, vietos bagazineje uzima daug. Mano vyras vidutinio ugio, lieknas, bet niekad nesiskunde, kad jam sudetinga i bagazine ikelti. Ir paciai teko is bagazines traukti. Musu bagazine ne universalas. Masina mazda. Puikiai tilpo i bagazine. Dabar aisku ziurime universala arba visureigi> Su seima, kurioje yra keli vaikai kitokios masinos ir neisivaizduoju smile.gif

Rankena ir pas mus teleskopine buvo. Na nevargau as su permetimais. Visai patogu. Vis tiek medziagu kokybe man superine. Tai, kad vezimelis sunkus man tik didelis pliusas, nes jis puikiai rieda, nebaisios jam jokios duobes, nelygumai. neapsivers. Apsauguotas nuo smugiu ir pan.

Kiekvienas pasirenka pagal save. Man jis idealus visomis prasmemis. Valdyti ji buvo man vienas malonumas. Kadangi nevairavau masinos, tai sys vezimelis man buvo dzipu. visur be problemu su juo variau. Parduotuveje apsiprekinu, dydziuli maisa dedu i krepsi, rankinuka ant vaziuokles ir namo. Uztempti ir man reikia vezima iki lifto. Tai niekad jo netempiau. kartu su vaiku, maisais, tase uzsokinedavo be problemu thumbup.gif
Atsakyti