QUOTE(Uogiux @ 2013 09 04, 23:59)
Pagal savo vaikus lyginti kaip ir ne visiškai logiška: vienas vienoks, kitas kitoks. Mano praktika visai kitokia: pirmagimis gimė 54 cm ūgio, rugpjūtį, tai visą žiemą ir pavasarį miegojo lauke. Jaunėlis gimė 59 cm ūgio, spalį, ir tas miegojo visą šaltąjį sezoną lauke, tai kodėl dabar turėtų būti kitaip? Gal kitų mamų vaikai ir būna pusės metų kaip mano tik gimęs, tai ką čia lyginti? Kas čia žino koks šitas monstriukas gims?
Man aktualu, miegojimas lauke, todėl vežimas turi būti erdvus. Žiūriu ne tiek patogumo sau, kiek vaikui. Juo labiau, kad pvz. man vežimo nereikės tąsyti aukštyn/žemyn.
Mano pirmagimis turejo karieta su dideliu erdviu lopsiu ir klasikine vaziuokle (modelio jau ir nepamenu) tai gime nors ir 52 cm. (geguzi) bet kiekviena menesi priauginejo dvigubas normas ir buvom labai dideli, net gydytoja buvo nustebus tokiais tempais

Tad lopsiukas man vasara erdus buvo fantastinis reikalas, nes erdves daug ir miego kokybe tikrai puiki, rudeni dar vazinejom lopsiukyje, bet va ziema jau nors ir tilpo, bet neguledavo ten, kaip sakoma isvis negalejo pakesti buti apkamsytas ir mazoje erdveje, tad miegojo tik lovyteje

tiesa siai dienai as ivardinciau tai klaustrofobija nors ir nezymia, nes ir dabar truputi jaucia nerima ir nemegsta mazu uzdaru patalpu
Dabar kai laukiausi ieskojau vezimo taip pat su dideliu lopsiu ir komfortisku lopsiu, nors gimdymas spalio pradzia, dabar jau rugsejo galas numatytas, tikiuosi per ziema vezioti vaikiuka iki pat pavasario, bet nesinori kaip sasyskos jo ten sugrusti tad ir ziuri, kad butu erdvesnis ir uzdaresnis

Taip pat kadangi mano mazius pirmas nemazas vaikas ir sportines dalies norejau erdvios, pilnai gulimos ir komfortiskos vaikui... su pirmu turejau bebecomfort tai jis buvo siaurokas ir mano pirmagimis visai nenoredavo jame sedeti, nepatogu jam, o miegoti ir nemegdavo, nes padetis nepilna gulima buvo

vienintelis pliusas to vezimo tai manevringumas

Tad si karta vezimo norejau butent su besisukiojanciais ratais ir jei Emmukai nebutu pasirode su nauja vaziuokle Duo S buciau rinkusis kita vezima
Tad kiekviena renkames pagal save, man tampyti laiptais nereikia, o keli laiptukai tai puikiai ir nuvaziuoja ir uzvaziuoja (drauges isbandyta), nauja vaziuokle labai manevringa, erdvus ir komfortiskas jis man pasirode. Tiesa ratus butent norejau nepripuciamus, nes kelionej nenoreciau su ratais lakstyti remontuoti

Del masinos i mano bagaine jis telpa nors ir ne dzipas, o kitu daigtu tai telpa tarp vaziuokles maisto maiseliai

kadangi neprisikraunam daug daigtu tai nera problemos, gal tik reikes pagalvoti kaip kelionese dar ir lagaminus sutalpinti

bet kai nuomojiesi masina tai ir pasiziuresim didesne tokia kaip pvz citroen berlingo kur labai puikiai telpa daug daigtu ir puiki masina kelionems