Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(Uogiux @ 2013 09 04, 23:59)
Pagal savo vaikus lyginti kaip ir ne visiškai logiška: vienas vienoks, kitas kitoks. Mano praktika visai kitokia: pirmagimis gimė 54 cm ūgio, rugpjūtį, tai visą žiemą ir pavasarį miegojo lauke. Jaunėlis gimė 59 cm ūgio, spalį, ir tas miegojo visą šaltąjį sezoną lauke, tai kodėl dabar turėtų būti kitaip? Gal kitų mamų vaikai ir būna pusės metų kaip mano tik gimęs, tai ką čia lyginti? Kas čia žino koks šitas monstriukas gims?  g.gif
Man aktualu, miegojimas lauke, todėl vežimas turi būti erdvus. Žiūriu ne tiek patogumo sau, kiek vaikui. Juo labiau, kad pvz. man vežimo nereikės tąsyti aukštyn/žemyn.

Kam aktualus lopsio dydis, tai pasidairykit i daniskus vezimus, emukai pagal juos atrodo nedidukai bigsmile.gif
http://www.sisika.co...nuovo-pram.html
Ir juose vezioja didesnius vaikus, dydis mane suzavejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2013 09 04, 23:59)
Pagal savo vaikus lyginti kaip ir ne visiškai logiška: vienas vienoks, kitas kitoks. Mano praktika visai kitokia: pirmagimis gimė 54 cm ūgio, rugpjūtį, tai visą žiemą ir pavasarį miegojo lauke. Jaunėlis gimė 59 cm ūgio, spalį, ir tas miegojo visą šaltąjį sezoną lauke, tai kodėl dabar turėtų būti kitaip? Gal kitų mamų vaikai ir būna pusės metų kaip mano tik gimęs, tai ką čia lyginti? Kas čia žino koks šitas monstriukas gims?  g.gif
Man aktualu, miegojimas lauke, todėl vežimas turi būti erdvus. Žiūriu ne tiek patogumo sau, kiek vaikui. Juo labiau, kad pvz. man vežimo nereikės tąsyti aukštyn/žemyn.

drinks_cheers.gif

Mano pirmagimis turejo karieta su dideliu erdviu lopsiu ir klasikine vaziuokle (modelio jau ir nepamenu) tai gime nors ir 52 cm. (geguzi) bet kiekviena menesi priauginejo dvigubas normas ir buvom labai dideli, net gydytoja buvo nustebus tokiais tempais biggrin.gif Tad lopsiukas man vasara erdus buvo fantastinis reikalas, nes erdves daug ir miego kokybe tikrai puiki, rudeni dar vazinejom lopsiukyje, bet va ziema jau nors ir tilpo, bet neguledavo ten, kaip sakoma isvis negalejo pakesti buti apkamsytas ir mazoje erdveje, tad miegojo tik lovyteje 4u.gif tiesa siai dienai as ivardinciau tai klaustrofobija nors ir nezymia, nes ir dabar truputi jaucia nerima ir nemegsta mazu uzdaru patalpu g.gif
Dabar kai laukiausi ieskojau vezimo taip pat su dideliu lopsiu ir komfortisku lopsiu, nors gimdymas spalio pradzia, dabar jau rugsejo galas numatytas, tikiuosi per ziema vezioti vaikiuka iki pat pavasario, bet nesinori kaip sasyskos jo ten sugrusti tad ir ziuri, kad butu erdvesnis ir uzdaresnis 4u.gif Taip pat kadangi mano mazius pirmas nemazas vaikas ir sportines dalies norejau erdvios, pilnai gulimos ir komfortiskos vaikui... su pirmu turejau bebecomfort tai jis buvo siaurokas ir mano pirmagimis visai nenoredavo jame sedeti, nepatogu jam, o miegoti ir nemegdavo, nes padetis nepilna gulima buvo doh.gif vienintelis pliusas to vezimo tai manevringumas thumbup.gif Tad si karta vezimo norejau butent su besisukiojanciais ratais ir jei Emmukai nebutu pasirode su nauja vaziuokle Duo S buciau rinkusis kita vezima ax.gif
Tad kiekviena renkames pagal save, man tampyti laiptais nereikia, o keli laiptukai tai puikiai ir nuvaziuoja ir uzvaziuoja (drauges isbandyta), nauja vaziuokle labai manevringa, erdvus ir komfortiskas jis man pasirode. Tiesa ratus butent norejau nepripuciamus, nes kelionej nenoreciau su ratais lakstyti remontuoti doh.gif Del masinos i mano bagaine jis telpa nors ir ne dzipas, o kitu daigtu tai telpa tarp vaziuokles maisto maiseliai biggrin.gif kadangi neprisikraunam daug daigtu tai nera problemos, gal tik reikes pagalvoti kaip kelionese dar ir lagaminus sutalpinti biggrin.gif bet kai nuomojiesi masina tai ir pasiziuresim didesne tokia kaip pvz citroen berlingo kur labai puikiai telpa daug daigtu ir puiki masina kelionems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 09 05, 06:32)
Kam aktualus lopsio dydis, tai pasidairykit i daniskus vezimus, emukai pagal juos atrodo nedidukai  bigsmile.gif 
http://www.sisika.co...nuovo-pram.html
Ir juose vezioja didesnius vaikus, dydis mane suzavejo  bigsmile.gif

Baisus tie daniski vezimeliai blink.gif
O tokio dydzio lopsius turi ir Emmaljunga. Tai - Big star. Superinis vezimas thumbup.gif
Atsakyti
Rykute, butent ir as nebuciau pasirinkusi emuko jei nebutu Duo S... Ir butent po BBC norejosi sportinuko su pilnai gulima padetimi. Nors pirmagimei labai patiko ir BBC miegoti, kazkaip jai patogu labai buvo. Tik va sulaukus 1,5m jis jau toks savotiskai mazas patapo. Nors drauge dabar ir 3m dukryte jame vezioja. Va emukas tai tikrai sportine dalimi superinis biggrin.gif

Negi niekas dabar nesivazineja su Duo S???? Labai reikia pasikonsultuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2013 09 04, 17:55)
Dabar supratau, kur mes nesusišnekame. Jūs akcentuojate ne sezoną, o vaiko amžių. Vaikutis maždaug pusės metukų jau nebenori gulėti lopšyje, kelia galvelė, nori stebėti aplinką ir dažniausiai jau perkeliamas į sportinuką. Taigi virš 6 mėn. kūdikis lopšyje .... g.gif

Mano dukra gime birzelio pabaigoje. Tai kaip tik tokio amziaus vaikui ir reikalingas didelis lopsiukas, nes ziema buvo nuo 5 iki 8 men. Kovas dar irgi saltas. O siaip lopsiuke vazinejome iki 11 men. Nes ji pas mane lauke miegojo. Nieko stebeti ji nenorejo. pripratinome, kad lopsiuke miegotu. Tai tik paguldydavau i lopsiuka is karto ir uzmigdavo smile.gif Lopsiukas man geresnis, nes uzdaresnis ir ziema jame silciau. As tai nesuprantu mamu, kurios anksciau laiko perkelia vaika i sportinuka...Kiek tas 5 men. vaikas dairysis???? 5 - 10 min. O po to miega. O miegoti jam patogiau lopsiuke.
Aisku mano dukra labai maza. Mes ir 0 keduteje vazinejome iki 1 m. 2 men.

Man emmku sportinukai superiniai. Vaikstau tik i didelius prekybos centrus, tai ten visur pravaiuodavau su savo pacia placiausia sport vaziuokle. Tie sukantis ratukai man nekelia pasitikejimo aplamai. Jau jei rinkciausi vezima su besisukiojanciais ratais, tai tikrai kokybiska ir atitinkamai brangu. Nes tie pigieji, po keliu menesio nauduojimo pradeda suktis bile kur....
Vaikui Emmukas patogus visomis prasmemis. Bet ir tevams jis patogus. Nes jis funkcionalus ir lengvai valdomas.

Lenkiska ir kinietiska produkcija as visai neperku. Man ji nekelia pasitikejimo. Be to greitai luzta. As daiktus pripratusi eksploatuoti, o ne tausoti ir saugoti. Todel mao atvieju nepatikimi daiktai luzta labai greitai smile.gif

Man patinka tokie pasisakymai: Kai pasakiau sesei kiek kainuoja.... doh.gif Mano vyras irgi savo draugams kai pasakydavo, tai tie negalejo patiketi...Nu bet skirtingos zmoniu pajamos, todel ir poreikiai skirtingi. Ko cia stebetis. Jei suzinotumete kiek kainuoja kokie prabangus laikrodziai...Tai irgi galima dejoti, kam tie laikrodiziai uz 10 tuks Lt. Mano uz 100 Lt man jau n metu tarnauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 09 04, 14:39)
Nevirstančių, stabilių, pravažių "tankų" yra ir be emmukų, tie patys lenkiški (mano anksčiau  turėtas Delti premier, dabar pervadintas Deltim  Leo ar Roma) irgi puikiai tą funkciją atlieka.

Esminis klausimas, už ką moki pinigus. Už tai, kad vežimas kokybiškas ir  tarnaus  dešimt metų ? Galbūt, bet man dešimčiai metų vežimo nereikia, pakaks dešimčiai mėnesių. O po prekybcentrį su griozdu tarp lentynų ir kt.  man nebuvo patogu važinėt  schmoll.gif , patogiau - su manevringu sportinuku.

Sutinku, kad turint džipą, vieną vaiką ir planuojant vaiką ilgai ilgai migdyti lopšyje - tai pasiteisina.  drinks_cheers.gif

Tik jei tuos vezimelius reiketu eksploatuoti kiekviena diena uzsokineti ir nusokinet nuo laiptu + dideli maisa su prekemis deti i krepsi. Tai nemanau, kad ilgai atlaikytu. Pradetu bireti po keliu menesiu. Musu draugai ir siuvo, ir ratus taise trys kartus doh.gif Nesakykite, kad jie kokybiski. Jie pigus, sunkus, erdvus, bet nekokybiski. Bet uz tokia kaina nera ka noreti...
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2013 09 05, 09:04)
Mano dukra gime birzelio pabaigoje. Tai kaip tik tokio amziaus vaikui ir reikalingas didelis lopsiukas, nes ziema buvo nuo 5 iki 8 men. Kovas dar irgi saltas.

drinks_cheers.gif

Kad nenukrypti nuo temos.... Ar kuriu nors emuku spyruokles esancios ties rankenomis (panasu, kad viduje). Na kur sulankstymo mechanizmas girgzda? Jauciasi, koks garsas? Nesuprantu ar as cia priekabi baisiai ar tikrai randu nemazai nepageidaujamu dalyku? g.gif Nu tikrai sumokejus tokius pinigus, nenoriu, kad mano emukas butu kaip koks Tutis biggrin.gif
Atsakyti
Ir dar... ar kas registravote savo vezimeli oficialiame puslapyje? Dabar pagalvojau, kad gal reiktu... Bet kazkaip nera Lietuvos registracijoje... Ir ar serijos nr reiktu i viena eilute rasyti?
Atsakyti
Džiaugiuosi išsirutuliojusia diskusija. Neveltui sakoma, kad tik diskusijose gimsta tiesa. Gavau labai daug naudingos informacijos. Manau ir kitos, sekančios šią temą.
Esmė ta, kad tikrai nenoriu vežimo, kuris užimtų visą bagažinę smile.gif
Dabar smalsu apie Viking emmaljungos modelį.
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2013 09 05, 10:34)
Džiaugiuosi išsirutuliojusia diskusija. Neveltui sakoma, kad tik diskusijose gimsta tiesa. Gavau labai daug naudingos informacijos. Manau ir kitos, sekančios šią temą.
Esmė ta, kad tikrai nenoriu vežimo, kuris užimtų visą bagažinę  smile.gif 
Dabar smalsu apie Viking emmaljungos modelį.

Viking atrodo fainas, tik gaila, kad neturi lygios gulimos padeties. Musu BBC toks buvo. Siaip dukryte ir miegodavo ir jai viskas gerai buvo. Bet as kaip mama gal ir dabartiniu visiskai lygiu sedimos dalies gulimu pavirsiumi labiau patenkinta esu wink.gif
Atsakyti
Man vežimo niekur tampyti irgi nereikia, žiemą miegos lauke- lopšyje, šiltu laiku - terason išnešiu lovytę - maniežą. Dukrą migdydavau hamake, pakabintame po žaidimų aikštele, puikiausiai miegojo gal iki trijų metų ten smile.gif Taip kad, itin didelis lopšys mano atveju - nepasiteisintų.

Daugiabučio atveju - irgi nelabai, nes kaip supratau, jį sunku tampyt, sunku išsvežti mašinoje, jei yra daugiau vaikų.

Toks, ganm pretenzingas variantas, sakyčiau..
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2013 09 05, 10:23)
Tik jei tuos vezimelius reiketu eksploatuoti kiekviena diena uzsokineti ir nusokinet nuo laiptu + dideli maisa su prekemis deti i krepsi. Tai nemanau, kad ilgai atlaikytu. Pradetu bireti po keliu menesiu. Musu draugai ir siuvo, ir ratus taise trys kartus  doh.gif Nesakykite, kad jie kokybiski. Jie pigus, sunkus, erdvus, bet nekokybiski. Bet uz tokia kaina nera ka noreti...

mano vyras antrą kartą šiandien veža vežimėlį į BC ( su garantiniu): pirkom naują, o bėdos jau lenda: keitėm kamerą, strigo rankenos aukščio reguliavimas, dabar veža dėl permetimo funkcijos strigimo doh.gif ( jau pat pradžių pradėjo ,,lįsti" gedimai). vežimėlį labai saugojam, gyvename nuosavame name - nereikia nešioti ir išrinkinėti.
Mūsų tokia patirtis su emuku.
O sesuo ir nusistebėjo, kad sumokėjus tokius pinigus, lenda tokie techniniai vežimėlio gedimai. Kaina neatitinka kokybės schmoll.gif Tai mūsų asmeninė patirtis.
Ir dar: pvz. pakojuką kol išmokom nuleist - visi namiškiai bandė - na sunkiai, bet pavyko rolleyes.gif
Patarimas perkančioms - parduotuvėje kuo daugiau išbandyti patiems tėveliams visas įmanomas funkcijas rolleyes.gif O ne tik stebėti, kaip tai daro konsultantai, nes grįžus namo kyla daug klausimų dėl naudojimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arunele: 05 rugsėjo 2013 - 11:44