QUOTE(Tekantisaule @ 2013 09 05, 15:58)
Na, poreikiai visu skirtingi, supratimas irgi, pajamos, gyvenimo budas ir t.t. Cia galima gincytis ir gincytis, kam kas kur ir kaip patogiau...juk kiekvienas renkames pagal savo susidarytus stereotipus.
Mes si karta irgi isigijom nauja Emmuka. Aisku, kaina tikrai ispudinga ir automobili uz tiek galima isigyti, bet...si karta surizikavom. Tuo labiau, kad gyvenam nuosavam name, tampyti vezimelio niekur nereikes, masinos dideles, su didelem erdviom bagazinem, tai manau bent jau mums sis vezimelis super bus.
Na, o sis Jusu pareklamuotas vezimelis... man asmeniskai jokio ispudzio nepadare, juk kaina ju tikrai nemaza, o f-jos ribotos, apart to, kad pats susilanksto.

Pati irgi tuoj busiu penkiu vaiku mama, rankos pas mane visad uzimtos...ir leisti sau tikrai galeciau isigyti si vezimeli, bet man asmeniskai atrodo, kad jis tikrai nera patogus vaikui, truksta tu tikruju patogiuju vezimelio f-ju, kurios tikrai reikalingos vaikui.
Tik dabar pastebejau, kad Jus 5 vaiku mama

Zaviuosi Jumis

Drasi seima. Daug Jums jegu, sveikatos ir vyrui gero uzdarbio
As niekad nesakau, kad visi turi pirkti Emmuka. Man tik idomios tos moterys, kurios peikia si vezimeli, nes jis per brangus ir nevertas tu pinigu

Jis vertas tu pinigu. Tai skandinaviskas vezimelis. Ten zmoniu atlyginimai kitokie, poziuris i darba ir produkta kitoks. Jie neisleis i rinka nesaugaus, toksisko vezimelio. O stai lenkai ar kinieciai GALI

Tikrai negali buti geru pigiu daiktu. jis gali buti geru tik, jei mes uzmerkiame akis i jo minusus, nes nera ktos iseities...
Visi isvardyti Emmaljungu minusai yra ne ju kokybeje ar funkcionalume, o del to, kad sys vezimukas yra sunkus. Jo kaina auksta del gamintojo ir atitinkamai saugumo, patvarumo, kokybes
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2013 09 05, 13:21)
Taip, pajamos skirtingos, bet šiuo atveju kalbą eina ir apie tai,
ką gausi už tuos pinigus. Man ne problema įgyti naudotą emmuką už naujo lenkiško kainą, bet nenorėjau, nes.. (surašiau jau dėl ko). Ir man šis emmu-ažiotažas atrodo kiek dirbtinas, neatitiko vežimukai lūkesčių, nors pagąl kainą - tai ohoho, turėjo atitikt ir tą, ir aną.
Suprantu, kai perkama nesvarbu už kiek nesvarbu ką, ar vien dėl prabangos, prestižo..Bet didžiajai daliai čia diskutuojančių, manau - svarbu, pinigai niekam iš dangaus nekrenta ir jei jau mokėti, tai norisi adekvačiai. Ir šiuo požūriu man adekvatesnis atrodo koks lenkiškas ar bet koks kitas kriterijus atitinkantis vežimukas, kuris kainuoja apie 1500, negu emmukas, kuris kainuoja kone dvigubai tiek, o bet tačiau - kriterijų neatitinka....
Va už ką gal ryžčiausi mokėti tokius pinigus, tai už šį išmanųjį vežimuką-sportinuką

Labai jau apgalvotai ir patogiai atrodo, ypač mamytėms, auginančioms ne vieną vaiką (t.y. toms, kurių rankos nuolat užimtos), ar mėgstančioms keliauti:
http://www.youtube.c...h?v=iidYvhs4QRA
http://www.doze.lt/-...as-vezimelis-98
Stai Jusu nurodytas vezimelis tikrai brangus tik del nesamoningu "gadzetu". Toki tikrai pirks zmones del "pasipuikavimo" pries kitus. Ale koki sustra vezimeli turiu. Jokio funkcionalumo ir patogumo vaikui. Emmukai tiesiog kokybiski, patogus, patvarus vezimeliai. Su jais Skandinavijoje pavyzdziui vazineja vidutines klases zmones. Turtingi pavyzdziui Danijoje pasirenka Stokkie, Odder vezimelius
As pirkau del kokybes, nes nenorejau kas menesi ka nors siuti, nesti priklijuoti, pataisyti ir pan...Ir aisku del saugumo ir patogumo tiek vaikui, tiek sau.