Įkraunama...
Įkraunama...

BeachBody T25

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 31, 21:50)
Bandziau total body workouta, na sunku palaikyti ju tempa, kaikuriuos pratimus dariau pagal tania  biggrin.gif

Tai jo jo, su ju tempais sirdis gali sustoti. As irgi viena -kita pratima darau pagal Tania.
Atsakyti
o del failu sukarpymo, tai streching failas yra sukarpytas, truksta kokiu 10 min.
Atsakyti
O aš vakar stretch dariau, tai gerą failą turėjau, nebuvo sukarpytas smile.gif Kas nors man paaiškinkit, kam T25 kalendoriuose prie kiekvienos dienos mankštos yra 2 kvadratėliai, suprantu dėl penktadienio, nes dviguba mankšta, bet kam kitomis dienomis? Juk keturias dienas daroma tik viena mankšta 25min, o ne dvi 50min g.gif Pasikabbinus prieš nosį ant sienos tą kalendorių, tai vis pagalvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 09 02, 14:34)
O aš vakar stretch dariau, tai gerą failą turėjau, nebuvo sukarpytas  smile.gif Kas nors man paaiškinkit, kam T25 kalendoriuose prie kiekvienos dienos mankštos yra 2 kvadratėliai, suprantu dėl penktadienio, nes dviguba mankšta, bet kam kitomis dienomis? Juk keturias dienas daroma tik viena mankšta 25min, o ne dvi 50min  g.gif Pasikabbinus prieš nosį ant sienos tą kalendorių, tai vis pagalvoju  biggrin.gif

As manau cia zmogaus sazinei palikta lotuliukas.gif . Gal padarys dvi trenkes vietoje vienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 09 02, 14:34)
O aš vakar stretch dariau, tai gerą failą turėjau, nebuvo sukarpytas  smile.gif Kas nors man paaiškinkit, kam T25 kalendoriuose prie kiekvienos dienos mankštos yra 2 kvadratėliai, suprantu dėl penktadienio, nes dviguba mankšta, bet kam kitomis dienomis? Juk keturias dienas daroma tik viena mankšta 25min, o ne dvi 50min  g.gif Pasikabbinus prieš nosį ant sienos tą kalendorių, tai vis pagalvoju  biggrin.gif

biggrin.gif

ten tie kvadratėliai reiškia:

ar tu puikiai įveikei workuotą - "nailed it," ar vos vos susidorojai "barely made it" 4u.gif

čia kad galėtum sekti savo tobulėjimą thumbup.gif

aš ketinu rimčiau pradėti daryti T25, tik galvoju cardio treniruotes pakeisti grynu bėgiojimu lauke, nes ir šiaip bėgu 2 -3 k/sav po mažiausiai 5 km. Ką manote? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 05, 08:56)
biggrin.gif

ar tu puikiai įveikei workuotą - "nailed it," ar vos vos susidorojai "barely made it" 4u.gif

čia kad galėtum sekti savo tobulėjimą thumbup.gif

aš ketinu rimčiau pradėti daryti T25, tik galvoju cardio treniruotes pakeisti grynu bėgiojimu lauke, nes ir šiaip bėgu 2 -3 k/sav po mažiausiai 5 km. Ką manote?  g.gif  g.gif

Variantas neblogas. Svarbu, kad neiskeisti tos treneks i nieka, na ta prasme - ai pailsesiu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sivakara pavariau dvi treniruotes alpha speed ir beta upper focus su hanteliais, buvo saunu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 05, 08:56)
biggrin.gif

Ačiū ačiū ačiū 4u.gif Šiaip gera idėja, ypač pradedančiam sportuoti, dėl savęs tiesiog dėsiu visur po vieną, nes nuo tų sportuojančių neatsilieku biggrin.gif
Atsakyti
As vis dar ruosiuosipradeti, bet neturiu tos knygutes 'nutrition guide t25'... kazkaip norisi viska kuo geriau daryti, tuo paciu ir maitintis, o gal jus turit sia knygute? Arba insanity kokia, ar tinka ji ir is kur siustis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocha @ 2013 09 06, 20:41)
As vis dar ruosiuosipradeti, bet neturiu tos knygutes 'nutrition guide t25'... kazkaip norisi viska kuo geriau daryti, tuo paciu ir maitintis, o gal jus turit sia knygute? Arba insanity kokia, ar tinka ji ir is kur siustis  4u.gif

Na as tos knygutes tai neturiu.
Atsakyti
Sivakara uzsidedu pliuse alpha speed lotuliukas.gif buvo super bigsmile.gif
Atsakyti
kaip jums alpha abs focus? klausiu del vieno pratimo, kur reikia sedeti ant uzpakalio, rankos sonuose ir kilnoti, istiesti kojas visaip, man gaunasi taip, kad as sedziu ant "subinkaulio" ir skauda tokioje pozoje, ir dar matau, kad kreivai sedziu, pakrypusi i viena puse, ar tai reiskia, kad stuburas iskrypes ar kaip cia? ar ant siknos per mazai mesos, jei jau ant kaulo sedziu lotuliukas.gif
Atsakyti