Jennifer Crusie su puikia humoro doze visada pakelia nuotaiką
QUOTE(daibava @ 2014 02 23, 14:26)
Jennifer Crusie su puikia humoro doze visada pakelia nuotaiką
Pritariu

Susan Mallery serija "Buchananų restoranų imperija" patiko
QUOTE(daibava @ 2014 02 24, 09:49)
Susan Mallery serija "Buchananų restoranų imperija" patiko
Mallery daug gerų yra

Sveikos
o aš jau pati nežinau ko noriu iš knygų
matyt, reikia daryti pertrauką, reikia ką nors numegzti
Gal kas skaitėt naujasias S K plonus romaniukus? Gal turit originalo kalba?
Buvot knygų mugėj?

Gal kas skaitėt naujasias S K plonus romaniukus? Gal turit originalo kalba?
Buvot knygų mugėj?

sveikos skaitytojos
man labai patinka Judith Mcnaught. suskaiciau visas ka galėjau gaut bibliotekoje ir elektronines. trūksta tik ,,svajonių karalystės" ir ,,Rojus " II dalies. gal kas nors turite elektronines. mielai perskaityčiau.
galiu pasidalinti šios autorės elektroninėmis knygomis ,,Vitne, mano meile", ,,beveik rojus,, ir ,,kartą ir visiems laikams".
Lizos Kleypas turiu ,, Svajojant apie tave". gal kas turi ,,Ir tada atėjai tu" ?
Amandos Quick turiu ,,Suvedžiotoji". Norėčiau ,,Pavojingasis"
Skaitau daug knygų bet mėgstamiausi istoriniai

man labai patinka Judith Mcnaught. suskaiciau visas ka galėjau gaut bibliotekoje ir elektronines. trūksta tik ,,svajonių karalystės" ir ,,Rojus " II dalies. gal kas nors turite elektronines. mielai perskaityčiau.
galiu pasidalinti šios autorės elektroninėmis knygomis ,,Vitne, mano meile", ,,beveik rojus,, ir ,,kartą ir visiems laikams".
Lizos Kleypas turiu ,, Svajojant apie tave". gal kas turi ,,Ir tada atėjai tu" ?
Amandos Quick turiu ,,Suvedžiotoji". Norėčiau ,,Pavojingasis"
Skaitau daug knygų bet mėgstamiausi istoriniai

Aš ir norėčiau Quick "Pavojingasis" ir gal turit Emily May "Gražuolė ir pabaia". Nežinau kaip originalai skamba, bet gal žinot
Šimtą metų nebuvau Svajonių tinklalapy, tai dabar revizuoju

Šimtą metų nebuvau Svajonių tinklalapy, tai dabar revizuoju

Vailder Kvin. "Išdidi širdis" vien pirmųjų tokios tematikos knygų
Sveikos
tai nei viena neturit Emuly May "Beuty and scarred hero"?
Lydausi dėl tokių istorijų
Aš dabar įpusėjusi A.Gracie Merridew sisters seriją. Nu pirma knyga nereali. Prisijuokiau, nors ir nebūdinga tokioms knygoms. Herojus nerealus
Aplamai siužetas įdomus.
Paskui jaučiu kibsiu į kaubojus jau
tai nei viena neturit Emuly May "Beuty and scarred hero"?

Lydausi dėl tokių istorijų

Aš dabar įpusėjusi A.Gracie Merridew sisters seriją. Nu pirma knyga nereali. Prisijuokiau, nors ir nebūdinga tokioms knygoms. Herojus nerealus

Paskui jaučiu kibsiu į kaubojus jau

Kas turi priėjimą linkomanijoj, tai ten įdėti 2 nauji knygų pakai pdf formatu. Vienas - užsienio rašytojų meilės romanai, o kitame labai daug visokiu knygų.
QUOTE(taza @ 2014 03 07, 18:57)
Kas turi priėjimą linkomanijoj, tai ten įdėti 2 nauji knygų pakai pdf formatu. Vienas - užsienio rašytojų meilės romanai, o kitame labai daug visokiu knygų.
ech neturiu aš priėjimo ten