Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

Jennifer Crusie su puikia humoro doze visada pakelia nuotaiką
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 02 23, 14:26)
Jennifer Crusie su puikia humoro doze visada pakelia nuotaiką

Pritariu drinks_cheers.gif Jos knygas karts nuo karto vis atsiverčiu paskaityti. Iškart nuotaiką pataiso bigsmile.gif
Atsakyti
O as kazkokia is Crusie plonyte skaiciau, tai nelabai patiko. Gal ant tokios pataikiau, gal nuotaika buvo ne ta, bet nuo to laiko nieko is autores nesu skaicius.

Aciu uz pavadinima Mallery knygos, butinai skaitysiu 4u.gif
Atsakyti
Susan Mallery serija "Buchananų restoranų imperija" patiko
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 02 24, 09:49)
Susan Mallery serija "Buchananų restoranų imperija" patiko

Mallery daug gerų yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif o aš jau pati nežinau ko noriu iš knygų biggrin.gif matyt, reikia daryti pertrauką, reikia ką nors numegzti smile.gif

Gal kas skaitėt naujasias S K plonus romaniukus? Gal turit originalo kalba?

Buvot knygų mugėj? smile.gif
Atsakyti
sveikos skaitytojos 4u.gif
man labai patinka Judith Mcnaught. suskaiciau visas ka galėjau gaut bibliotekoje ir elektronines. trūksta tik ,,svajonių karalystės" ir ,,Rojus " II dalies. gal kas nors turite elektronines. mielai perskaityčiau.
galiu pasidalinti šios autorės elektroninėmis knygomis ,,Vitne, mano meile", ,,beveik rojus,, ir ,,kartą ir visiems laikams".
Lizos Kleypas turiu ,, Svajojant apie tave". gal kas turi ,,Ir tada atėjai tu" ?
Amandos Quick turiu ,,Suvedžiotoji". Norėčiau ,,Pavojingasis"

Skaitau daug knygų bet mėgstamiausi istoriniai wub.gif
Atsakyti
Aš ir norėčiau Quick "Pavojingasis" ir gal turit Emily May "Gražuolė ir pabaia". Nežinau kaip originalai skamba, bet gal žinot blush2.gif

Šimtą metų nebuvau Svajonių tinklalapy, tai dabar revizuoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 28 vasario 2014 - 12:01
Vailder Kvin. "Išdidi širdis" vien pirmųjų tokios tematikos knygų
Atsakyti
Sveikos
tai nei viena neturit Emuly May "Beuty and scarred hero"? blush2.gif
Lydausi dėl tokių istorijų blush2.gif

Aš dabar įpusėjusi A.Gracie Merridew sisters seriją. Nu pirma knyga nereali. Prisijuokiau, nors ir nebūdinga tokioms knygoms. Herojus nerealus thumbup.gif Aplamai siužetas įdomus.

Paskui jaučiu kibsiu į kaubojus jau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 06 kovo 2014 - 13:16
Kas turi priėjimą linkomanijoj, tai ten įdėti 2 nauji knygų pakai pdf formatu. Vienas - užsienio rašytojų meilės romanai, o kitame labai daug visokiu knygų.
Atsakyti
QUOTE(taza @ 2014 03 07, 18:57)
Kas turi priėjimą linkomanijoj, tai ten įdėti 2 nauji knygų pakai pdf formatu. Vienas - užsienio rašytojų meilės romanai, o kitame labai daug visokiu knygų.

ech neturiu aš priėjimo ten verysad.gif
Atsakyti