QUOTE(alijap @ 2014 10 13, 17:33)
o tik tą vieną skaitei ar visą seriją?Pasidalinsi? Visai smagiai man dabar istoriniai skaitosi-gerai pokyčiai. Tik va dabar reik likusių Lost Lords dalių, nes kažkaip lyg be deserto būčiau

Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2014 10 13, 15:01)
mikki, manęs irgi registruojantis prašo pateikt kortelės duomenis. O aš tokia nepatikli, niekam tokių dalykų nedalinu
be to, nemokamai turiu iš kur siųstis, dar kai kas ir pasidalina
skaityt yra ką
Rain Shadow Book 1: The Barringer Brothers [Kindle Edition] Tess Oliver - įkėliau į FB
Aš dabar skaitau trečia Lucky Harbor knygą - kabina. Jos tokios mielos, gražios, primena Roberts. Pirma nesiskaitė, bet va kitos dvi geros. Skaitysiu toliau šią seriją, dar berods, kelios knygos yra.
Papildyta:
klausykit, o kaip jūs knygas renkatės? tiesiog ieškot, kol aprašymas patiks?

Rain Shadow Book 1: The Barringer Brothers [Kindle Edition] Tess Oliver - įkėliau į FB
Aš dabar skaitau trečia Lucky Harbor knygą - kabina. Jos tokios mielos, gražios, primena Roberts. Pirma nesiskaitė, bet va kitos dvi geros. Skaitysiu toliau šią seriją, dar berods, kelios knygos yra.
Papildyta:
klausykit, o kaip jūs knygas renkatės? tiesiog ieškot, kol aprašymas patiks?
hm blogai. Vadinasi ir toliau liksiu paprašaika knygų, nes pati kol kas nesugebu parsisiųsti

Jau pasigriebiau knygutę

Aš goodreads arba po rekomendacijas man mestas kuičiuosi, skaitau aprašymus ir deduosi į norus. Arba pagal sritį, kuri tuo metu kabina. Va buvau už sporto užkibus, tai pusę knygų į norus susivariau