Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(alijap @ 2014 10 13, 17:33)
Man visai patiko. Susiskaitė taip gražai. Pagrindinis veikėjas man labai patiko wub.gif

o tik tą vieną skaitei ar visą seriją?Pasidalinsi? Visai smagiai man dabar istoriniai skaitosi-gerai pokyčiai. Tik va dabar reik likusių Lost Lords dalių, nes kažkaip lyg be deserto būčiau lotuliukas.gif Bet šiaip norėčiau tokio gero istorinio cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2014 10 13, 15:01)
mikki, manęs irgi registruojantis prašo pateikt kortelės duomenis. O aš tokia nepatikli, niekam tokių dalykų nedalinu biggrin.gif be to, nemokamai turiu iš kur siųstis, dar kai kas ir pasidalina hihihi.gif skaityt yra ką  biggrin.gif

Rain Shadow Book 1: The Barringer Brothers [Kindle Edition] Tess Oliver - įkėliau į FB

Aš dabar skaitau trečia Lucky Harbor knygą - kabina. Jos tokios mielos, gražios, primena Roberts. Pirma nesiskaitė, bet va kitos dvi geros. Skaitysiu toliau šią seriją, dar berods, kelios knygos yra.
Papildyta:
klausykit, o kaip jūs knygas renkatės? tiesiog ieškot, kol aprašymas patiks?

hm blogai. Vadinasi ir toliau liksiu paprašaika knygų, nes pati kol kas nesugebu parsisiųsti doh.gif

Jau pasigriebiau knygutę wub.gif

Aš goodreads arba po rekomendacijas man mestas kuičiuosi, skaitau aprašymus ir deduosi į norus. Arba pagal sritį, kuri tuo metu kabina. Va buvau už sporto užkibus, tai pusę knygų į norus susivariau hihihi.gif Tik aš kartais dar įvertinu komentarus ir bendrą balą. Nors tai ne rodiklis. Skaičiau knygų kurios įvertintos belenkaip gerai, o man visiškai nepatiko cool.gif
Atsakyti
va ir man taip būna - įvertinimai super duper, reviews tiesiog wow, man pfff..... va tik pasiėmiau skaityt, žinau, kad atsiliepimai ir balas aukšti, skaitau ir mąstau, gal ne tą knygą pasiėmiau?!
Atsakyti
lost lords 4-6
http://www1.zippysha...61732/file.html
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2014 10 14, 12:02)

wub.gif wub.gif wub.gif
aš ką tik pastūgavau iš laimės prie kompo. Tyliai aišku, nes mazgė miega. O jau atėjau ieškotis ką skaityti nes ką tik trečią dalį baigiau. Ai visai nieko tie Lost Lords. Va trečioj daly herojus su labai žmogiškomis savybėmis, nepasiant to kad buvęs karys ir šnipas:alpsta savo kraują pamatęs, pripažįsta bent sau kad bijo pavojuje ir kartais praskysta, bet vistiek atrodo kietas. Mergina kovotoja, nė nepanaši į ledi hihihi.gif Ir aplamai šita serija tokia neįprasta-sekso scenos labai konservatyvios, bet herojai apie tai kalba tiesiai šviesiai-jei ledi atėjo pas vyrą į kambarį naktį, tai neklapsi blakstienom o pasako tiesiai šviesiai-ar pergulėsi su manim biggrin.gif Nors knygos nėra tokios kad sėdi užgniaužus kvapą, bet šarmo yra. Einu konvertuotis ir toliau skaityti apie šnipus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 14 spalio 2014 - 14:12
šnipai, CŽV, FTB, slapti agentai - mano nemėgstamiausia tematika.

va aną dieną knygyne užmačiau Selection serijos antrą knygą LT leidžiamą. Net gera pasidarė - o aš turiu ir pirkt nereikia. Bet nežinau ar skaitysiu, daugėja prastų atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 10 14, 14:15)
šnipai, CŽV, FTB,  slapti agentai - mano nemėgstamiausia tematika.
va aną dieną knygyne užmačiau Selection serijos antrą knygą LT leidžiamą. Net gera pasidarė - o aš turiu ir pirkt nereikia. Bet nežinau ar skaitysiu, daugėja prastų atsiliepimų.

Kas per Selection.Būsiu praleidusi kažką? mastau.gif

Čia kadangi istorinis tai FTB ir CŽV dar nėr lotuliukas.gif Mane aišku karo peripetijos nervina, bet čia jo ne tiek daug ir istoriškai gal išlavėsiu labiau lotuliukas.gif Va pradėjau ketvirtą Lost Lords knygą-žmogus 10metų praleido požemiuose. Siaubingai įdomu buvo kaip išgyveno, neišprotėjo, kaip jaučiasi išėjęs į laisvę, kokius dalykus iš naujo atranda. Ir primeti kad ten ne šiuolaikiniai kalėjimai-nei higienos nėr, nei žmogiškumo. Nu taip šiurpiai įdomu, nors perskaičiau dar tik pradžią vakar cool.gif

Beje aišku čia ne į temą biški, bet atradau serialą tokį Beauty and the Beast. Nu mane aišku užsintrigavo pavadinimas ir pradėjau žiūrėti. Pastatyta pigiai, lievai, bet įdėja super tai dabar spoksau. Net paprašiau tėtės kad surastu netę, tai visą pirmą sezoną gavau. Tai turiu konkurenciją skaitymui lotuliukas.gif Kol migdau mažę kremtu knygą, kai užmiega dardu prie TV serialo žiūrėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 15 spalio 2014 - 06:41
na, tas Selection - tai trilogija apie atranką ir princeses. Man vaidenasi kaip koks Bachelor realybės šou biggrin.gif jaučiu jaunimui skirta knyga biggrin.gif

aš palikau skaityklę namie, nors verk, kokia liūdna ir nūdna kelionė į darbą.
Atsakyti
Alijap vėl į fantastiką įnikai? pasisalink ką
Gena Showalter "Angels of the dark" blush2.gif Mačiau įvertinai gerai o aš turiu jas norų saraše bigsmile.gif

Ir gal merginos turit ką nors iš šitų(baisiai užsimaniau dar istorinių):
Lorain Heath "Scoundrels of st.James"
Elisabeth Hoyt "Maiden Lane", "Price trilogy"
Mary Balogh "Bedwyn saga"

na ra ką nors panašaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 10 16, 07:25)
Gena Showalter "Angels of the dark" blush2.gif Mačiau įvertinai gerai o aš turiu jas norų saraše bigsmile.gif

Ir gal merginos turit ką nors iš šitų(baisiai užsimaniau dar istorinių):
Lorain Heath "Scoundrels of st.James"
Elisabeth Hoyt "Maiden Lane", "Price trilogy"
Mary Balogh "Bedwyn saga"

na ra ką nors panašaus  rolleyes.gif

apie ką ta fantastika?
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 10 16, 08:25)

http://www30.zippysh...23395/file.html

Atsakyti
Skaitau aš dabar
https://www.goodread...he_Stone_Prince
Žinot šita knyga mane žiauriai nervina. Herojus jau toks šovinistas kad norisi man jam su plyta per veidą užvažiuot. doh.gif O mergina irgi keista. Na tiek to kad sumano su statula pasiglamonėt, keista bet tiek jau to. Bet atgija sau statula ir jis toks subingalvis, elgiasi kaip chamas ir vietoj to, kad paskambintų farams kad jie tą prietranką išsivežtų. cool.gif O Jinai namo jį vežasi, paklūsta jo reikalavimams kaip kokia ožka. Neesuprantu aš jos. Na gerai jei jau geidžia ji jo taip tai tegu permiega, nes jis kas 5 min siūlosi. Žinot veikėjas atsibunda svetimam pasauly. Jis šimtmečius prastovėjo čia kaip statula daug matė, bet vis tiek bando čia primest savo pasaulio taisykles. "Moters vienintelis gyvenimo tikslas pasirūpinti vyru." WTF? Negi jis toks bukas kad nieko per tą laiko neišmoko? schmoll.gif O ji dirba vyrišką profesiją, moka apsiginti it t.t. bet elgiasi kaip kvaiša. PVZ: Ji sako jam apsirenk. jis sako apsirengsiu jei tu padarysi ta ta ir aną ir "Gražiai paprašysi". Aš vietoj jos tiesiog leisčiau jam nuogam lakstyt kol ji policiją susemtų, jei jis toks asilas. o ji susinepatoginus sutinka su tuo tuo ir anuo. Na juokinga, bet kažkioks briedas. Gerai pagalvojus man reikia dviejų plytų. nes abiems nepakenktų gaut iš jos galvon. triniti.gif
Atsakyti
tai kokio bieso skaitai? hihihi.gif aš tokių net skaityt negaliu.
Atsakyti