Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamukai....

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 09 27, 20:00)
aš irgi noriu,bet nebeišeina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu jau, dar pats tas jėgų žydėjimas thumbup.gif biggrin.gif Aš ir visai norėčiau, bet.... jau tyngiu blush2.gif Mano bernai pasiutę, kaip uraganai, tai jau pavargus nuo jų dviejų pakankamai... doh.gif Trečio tokio viesuliuko nebeįstengčiau užaugint pati nei fiziškai, nei emociškai... biggrin.gif

Sveikinu renut... wub.gif 4u.gif Linkiu ramių naktelių.... 4u.gif
Atsakyti
laba.
na net nežinau ką čia ir bepasakyti. biggrin.gif nenorėjo mūsų panelyte laiku atkeliauti, tai teko ligoninėj 5 dienas laukti, bet visai patiko! visos mergikės kašį žiūrėdavom, bendraudavom - kaip sanatorijoj jutausi. biggrin.gif o pasirodo ji lygiuodamasi į brolį ir sesę norėjo gimti ne trečiadienį o pirmadienį. smile.gif
pats gimdymas buvo trumpiausias iš visų, bet jaučiu skausmingiausias. nors turėjau ir vonią ir kamuolį, bet man padėjo tik vaikščiojimas ratais po gimdyklą na ir dar vyro masažas super tiko. na ir va po 5val kankynės gimė mūsų stebūklas su sesės plaukais ir brolio blakstienom! wub.gif
žiauriai laiminga esu!!! žiūriu į ją ir dabar suprantu kodėl visada norėjau 3 vaikų - gi šitos savo princesės taip ilgai laukiau! wub.gif
pati tik ne kaip truputį jaučiuosi, nes gimus mergytei pradėjau baisiai kraujuoti, jau net daktarus buvau neblogai išgąsdinusi, bet sutvarkė mane ir dabar kol užgis viskas praeis truputį daugiau laiko. bet mes stiprios pakentėsim. smile.gif

na va taip ir gyvenam. ačiū dievui vyras šį mėnesį bus namie, kitaip jau nieko nepasidaryčiau. tai dabar jis turi du vaikus, o aš vieną. biggrin.gif kol aplekia visus būrėlius, mokyklas, darželius vos spėja. smile.gif vakar net pats sako ar aš nauju vaiku galiu pasidžiaugti ar tik senaisiais reikės rūpintis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2013 09 28, 11:52)
Kodėl jau neišeina? g.gif

matyt prastom darėm lotuliukas.gif

QUOTE(NORIKA @ 2013 09 28, 14:41)
Nu jau, dar pats tas jėgų žydėjimas  thumbup.gif  biggrin.gif 

tegul tos jėgos kitur liejasi biggrin.gif

QUOTE(renute @ 2013 09 28, 14:41)
...net pats sako ar aš nauju vaiku galiu pasidžiaugti ar tik senaisiais reikės rūpintis. lotuliukas.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2013 09 28, 13:41)
laba.
na net nežinau ką čia ir bepasakyti.  biggrin.gif nenorėjo mūsų panelyte laiku atkeliauti, tai teko ligoninėj 5 dienas laukti, bet visai patiko! visos mergikės kašį žiūrėdavom, bendraudavom - kaip sanatorijoj jutausi. biggrin.gif o pasirodo ji lygiuodamasi į brolį ir sesę norėjo gimti ne trečiadienį o pirmadienį. smile.gif
pats gimdymas buvo trumpiausias iš visų, bet jaučiu skausmingiausias. nors turėjau ir vonią ir kamuolį, bet man padėjo tik vaikščiojimas ratais po gimdyklą na ir dar vyro masažas super tiko. na ir va po 5val kankynės gimė mūsų stebūklas su sesės plaukais ir brolio blakstienom! wub.gif
žiauriai laiminga esu!!! žiūriu į ją ir dabar suprantu kodėl visada norėjau 3 vaikų - gi šitos savo princesės taip ilgai laukiau! wub.gif
pati tik ne kaip truputį jaučiuosi, nes gimus mergytei pradėjau baisiai kraujuoti, jau net daktarus buvau neblogai išgąsdinusi, bet sutvarkė mane ir dabar kol užgis viskas praeis truputį daugiau laiko. bet mes stiprios pakentėsim. smile.gif

na va taip ir gyvenam. ačiū dievui vyras šį mėnesį bus namie, kitaip jau nieko nepasidaryčiau. tai dabar jis turi du vaikus, o aš vieną. biggrin.gif  kol aplekia visus būrėlius, mokyklas, darželius vos spėja. smile.gif  vakar net pats sako ar aš nauju vaiku galiu pasidžiaugti ar tik senaisiais reikės rūpintis. lotuliukas.gif

Kaip smagu wub.gif na va, žinos ir tėtis, ką mamos per dienas veikia lotuliukas.gif

Taisykis, mamuk greičiau 4u.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 09 28, 19:48)
matyt prastom darėm  lotuliukas.gif
tegul tos jėgos kitur liejasi  biggrin.gif
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Reik labiau pasistengt, kaip tik žiema ant nosies, gal pavyks lotuliukas.gif
Atsakyti
mamos pasimainom ax.gif juk ne vien aš renku lotuliukas.gif blush2.gif
trūkstu: Superis,Citraželė,Nyndzius,Buagas,Šagrifa,Pošyva,Ipė,Ledikora
turim daug puperstarų ir kelis puponautus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 10 01, 21:00)
mamos pasimainom  ax.gif juk ne vien aš renku  lotuliukas.gif  blush2.gif
trūkstu: Superis,Citraželė,Nyndzius,Buagas,Šagrifa,Pošyva,Ipė,Ledikora
turim daug puperstarų ir kelis puponautus  ax.gif

Pažiūrėsiu, ką mes turim mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes neturim tos manijos tai labai dziaugiuosi ax.gif
Atsakyti
ir aš jau šį kartą esu atleista nuo šitos pareigos!!! thumbup.gif
labai šauniai panelė pati mokykloje ir chore mainosi, tai liko tik vieną gauti ir viskas. biggrin.gif
tada jau broliui galės padėt, nes jam daugiau trūksta. smile.gif

laba ryta.
Atsakyti
Mano vaikiams trūksta tik trijų: Pošyva, Šokola ir Buagas.

Keitimui turime atlliekamus:
Drakula-cha-2
Marsas
Kosmis - 2
Robugas
Murkasai
Kime
Bonbona
SAPKODAS
ir dar keletas yra atliekamu, nebepamenu. Namie reik žiūrėt smile.gif

kas keičiasi?
Atsakyti
Turim kazkokiu,palovese metosi biggrin.gif Jei rasiu,paziuresiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2013 10 02, 09:31)
Pažiūrėsiu, ką mes turim mirksiukas.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(Miliuks @ 2013 10 02, 09:37)
o mes neturim tos manijos tai labai dziaugiuosi ax.gif

pas mus irgi ne manija,bet kai pradedu ką nors tai norisi iki galo ax.gif

QUOTE(Dinka* @ 2013 10 02, 12:35)
Mano vaikiams trūksta tik trijų: Pošyva, Šokola ir Buagas.
kas keičiasi?

Šokolą turim mirksiukas.gif jei arčiau negausit,darysim mainus mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kuom visos užsiėmusios g.gif

Mes jau po visų operacijų,tai galiu parašyti,kad viskas praėjo sėkmingai,gulėmės operuotis cistą ,bet echoskopas nieko nerado,tik čiuopiant jautėsi,kad kažkas yra, prapjovus paaiškėjo,kad kremzlinis 5x5 darinys,operavo gyd.Venckus (užsiregistravom,kai jam buvo atostogos,tai pats perkėlė operaciją,kad būtų jis - tipo kai sudetingesnė operacija operuoja jis) wub.gif anesteziologas buvo Ovsiukas wub.gif ,siūlus išėmė gyd.Norkus wub.gif ,žodžiu papuolėm pas thumbup.gif gydytojus ir seselės wub.gif

o dabar rodau ką turiu ir ko ieškau ax.gif
turim:
user posted image
Ieškom:
Superis
Nyndzius
Buagas
Šagrifa
Ledikora

domintų keitimasis,galima ir 2 į 1 mūsų norimą ax.gif

Atsakyti