laba.
na net nežinau ką čia ir bepasakyti.

nenorėjo mūsų panelyte laiku atkeliauti, tai teko ligoninėj 5 dienas laukti, bet visai patiko! visos mergikės kašį žiūrėdavom, bendraudavom - kaip sanatorijoj jutausi.

o pasirodo ji lygiuodamasi į brolį ir sesę norėjo gimti ne trečiadienį o pirmadienį.
pats gimdymas buvo trumpiausias iš visų, bet jaučiu skausmingiausias. nors turėjau ir vonią ir kamuolį, bet man padėjo tik vaikščiojimas ratais po gimdyklą na ir dar vyro masažas super tiko. na ir va po 5val kankynės gimė mūsų stebūklas su sesės plaukais ir brolio blakstienom!
žiauriai laiminga esu!!! žiūriu į ją ir dabar suprantu kodėl visada norėjau 3 vaikų - gi šitos savo princesės taip ilgai laukiau!
pati tik ne kaip truputį jaučiuosi, nes gimus mergytei pradėjau baisiai kraujuoti, jau net daktarus buvau neblogai išgąsdinusi, bet sutvarkė mane ir dabar kol užgis viskas praeis truputį daugiau laiko. bet mes stiprios pakentėsim.
na va taip ir gyvenam. ačiū dievui vyras šį mėnesį bus namie, kitaip jau nieko nepasidaryčiau. tai dabar jis turi du vaikus, o aš vieną.

kol aplekia visus būrėlius, mokyklas, darželius vos spėja.

vakar net pats sako ar aš nauju vaiku galiu pasidžiaugti ar tik senaisiais reikės rūpintis.