Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamukai....

Naujokės, būkit aktyvesnės pačios ir krutės plepesiai temutėj drinks_cheers.gif
Pamenu ir aš tuos laikus, kai per dieną prišnekėdavom po 20psl laisvai biggrin.gif Dabar jau vaikai dideli, prasidėjo mokyklos, namų darbai, pačių darbai.... Žiūrėk dienos ir nebėra, o kur rast laiko SM pasėdėt? biggrin.gif Čia turi nedirbanti būt arba darbe prie pc dirbt, tada dar randi laiko, o šiaip.... rolleyes.gif
Kurkit savo būrį čia, šiaulių temoj, gal ir senbuvės prisijungs prie jūsų drinks_cheers.gif
Atsakyti
nelabai eina buti aktyviai vienai paciai lotuliukas.gif nesikalbesiu viena pati su savimi,o kai kas paraso visada atrasineju 4u.gif
Atsakyti
Aš tai paskaitinėju paskaitinėju šią tėmelę ax.gif
Atsakyti
tik kad skaityt nelabai yra ka,nes as ir daznai uzsuku ir pasizymejus turiu kai tik kas paraso bet ramu labai jau cia 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos kaip begyvenat?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2013 11 11, 18:29)
Labas merginos kaip begyvenat?

briketus kūrenam hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2013 11 10, 14:54)
Sveikutės neseniai atsikrauščiau į Šiaulius ax.gif  ir labai noriu bendrauti su Šiaulietėmis mamytėmis blush2.gif

QUOTE(Miliuks @ 2013 11 11, 10:40)
as tai irgi ieskau drauges,nesenai atsikrausciau,bet cia tikrai nelabai pokalbiai juda..kadangi laukiuosi tai nestukiu grupei labiau mamytes bendrauja  4u.gif

tai is kur jus merginos atsikraustet? kuom siauliai pritrauke jus?

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 11, 10:58)
bendravom kažkada ir čia labai sparčiai,pamenu per dieną po temą  bigsmile.gif
užaugo vaikai,mamos į darbus išėjo,kai kurios  ax.gif  kitos perbėgo į bendraamžių temas,o čia liko toki tema,kada kuri prisimena ar laiko turėdama pribėga ir ką nors parašo  mirksiukas.gif
vat meetas vis organizuojamas ir organizuojamas,o kaip neišeina taip ...  blush2.gif

oho kokia nelygybe bendraamziuose yr laiko pabendraut ane... o cia brukstelt neber laiko tongue.gif siusk briketu ir mums, viena nebekurenus lotuliukas.gif

Ligiuks kaip sunelis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dairina: 11 lapkričio 2013 - 20:57
Labas smile.gif Pasimeetinam šią savaitę, aš kai tik atostogauju ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mane tai vyras atsiveze lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliuks @ 2013 11 11, 21:50)
mane tai vyras atsiveze  lotuliukas.gif

is toli vezes? ko tu savon pusn nepatraukei?
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2013 11 11, 23:37)
is toli vezes? ko tu savon pusn nepatraukei?

Is Plunges,kad nemaciau reikalo likti,geriau cia,nors ir liudna kol kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2013 11 11, 20:55)
siusk briketu ir mums, viena nebekurenus  lotuliukas.gif

šiluma kaulų nelaužo biggrin.gif

QUOTE(Evuška @ 2013 11 11, 21:28)
Labas smile.gif Pasimeetinam šią savaitę, aš kai tik atostogauju  ax.gif  bigsmile.gif

bigsmile.gif kada,šiandien begalybė reikalų mieste,bet labai norėčiau ax.gif

QUOTE(Miliuks @ 2013 11 11, 21:50)
mane tai vyras atsiveze  lotuliukas.gif

viskas per tuos vyrus doh.gif
Atsakyti