QUOTE(Marla @ 2013 09 05, 14:37)
P.S. pakeitei postą tai keičiu ir aš- sotumas, tai yra tuomet kai jauti sotumą. Bet ne tada, kai prisikemši tiek, kad vargiai bekvėpuoji. Ir kas yra didelis- nedidelis kiekis? sriubos pvz didelis samtis arba du maži. mėsa- plonas delno dydžio gabaliukas. Jei nemušta tai delno be pirštų gabaliukas. Višta- primetam, kad vakarienei dariau 1 vištos krūtinėlę, smulkiai pjaustytą su 3 morkom ir puse nedidelės cukinijos. Tai aš viso to suvalgau apie trečdalį- diedas maždaug 2. Nėra, kad pasidarai ir suėdi visą keptuvę. apie salotas pamiršau- 2- 3 pomidorai ant dviejų. Nuo pavalgymo iki ėjimo miegoti būna maždaug 5 valandų skirtumas.
Tai aš ir sakau,kad NESUPRANTU, tavo valgymo. Todėl ir sakiau, kad , mano nuomone, kažką meluoji. Viena , prieštarauja kitam. Na gerai, eini miegot 5 val. po lengvos pagal tave vakarienės, tai nori pasakyti ar pabrėžti, kad jau viskas kaip ir būna suvirškinta, jau eini gulti neprisivalgius, netgi sakyčiau paalkus, ir tu vistiek iki kitos dienos nenori valgyt iki 12-13 val., vakarienė vėl tik lengva, tai ir sakau, tu badauji, tau didint maisto kiekį reikėtų.