Įkraunama...
Įkraunama...

Tema apie lieknėjimą ir laimę

QUOTE(Marla @ 2013 09 05, 14:37)
P.S. pakeitei postą tai keičiu ir aš- sotumas, tai yra tuomet kai jauti sotumą. Bet ne tada, kai prisikemši tiek, kad vargiai bekvėpuoji. Ir kas yra didelis- nedidelis kiekis? sriubos pvz didelis samtis arba du maži. mėsa- plonas delno dydžio gabaliukas. Jei nemušta tai delno be pirštų gabaliukas. Višta- primetam, kad vakarienei dariau 1 vištos krūtinėlę, smulkiai pjaustytą su 3 morkom ir puse nedidelės cukinijos. Tai aš viso to suvalgau apie trečdalį- diedas maždaug 2. Nėra, kad pasidarai ir suėdi visą keptuvę. apie salotas pamiršau- 2- 3 pomidorai ant dviejų. Nuo pavalgymo iki ėjimo miegoti būna maždaug 5 valandų skirtumas.

Tai aš ir sakau,kad NESUPRANTU, tavo valgymo. Todėl ir sakiau, kad , mano nuomone, kažką meluoji. Viena , prieštarauja kitam. Na gerai, eini miegot 5 val. po lengvos pagal tave vakarienės, tai nori pasakyti ar pabrėžti, kad jau viskas kaip ir būna suvirškinta, jau eini gulti neprisivalgius, netgi sakyčiau paalkus, ir tu vistiek iki kitos dienos nenori valgyt iki 12-13 val., vakarienė vėl tik lengva, tai ir sakau, tu badauji, tau didint maisto kiekį reikėtų.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2013 09 05, 14:58)
O man irgi visada dietologu pasisakymai del kosiu kelia nusotaba. As suvalgau is ryto kose ir jau 10.30 esu alkana. jei suvalgau kiausini, arba varske tai normaliai dirbu iki 12 val. Matyt tikrai nuo organimo priklauso.

10.30 reikia tada uzvalgyti koki vaisiu 4u.gif Ir gliukoze bus patenkinta, ir alkana nesijausit, ir i visas mitybos piramides tilpsit. drinks_cheers.gif
Sakau, dabar valgau 6 kartus, trys valgymai rimti, kiti trys-uzkandziai, kad nesijausti alkanai.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2013 09 05, 13:58)
O man irgi visada dietologu pasisakymai del kosiu kelia nusotaba. As suvalgau is ryto kose ir jau 10.30 esu alkana. jei suvalgau kiausini, arba varske tai normaliai dirbu iki 12 val. Matyt tikrai nuo organimo priklauso.

As puikiai ir be dietologo zinau viska apie nutukima ir ligas ir apie  visus procesus, kurie vyksta organizme biochemijos lygmeny....Neturiu motyvacijos ir valios laikytis visu taisykliu. va cia mano dydziausia beda. Negaliu gyventi be tortu, saldainiu, sureliu ar dar kokiu saldumynu ir miltiniu patiekalu. miegstu makaronus ir bulves smile.gif Koks gydytuojas issprestu ta problema  g.gif  lotuliukas.gif Turint omeny, kad esu psichologe  lotuliukas.gif

as irgi megstu saldumynus, o ypac sokoladinius sausainius su sokolado gabaliukais, o jei dar sviezia bandele aplieta sokoladu thumbup.gif bet esme tame, kad tikrai as ju nevalgau kas diena. gal i savaite karta, savaitgali, per kokia svente. tikrai suvalgau ir nesuku galvos. ir tai yra labai samoningas sprendimas ir vengimas siu produktu. jus pabandykit kokia savaite nieko nieko saldaus. gal tikrai dings tas didelis potraukis.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 05, 15:05)
Sakau, dabar valgau 6 kartus, trys valgymai rimti, kiti trys-uzkandziai, kad nesijausti alkanai.

thumbup.gif Dviracio dietologe , kaip matau, neisrado thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2013 09 05, 15:05)
Tai aš ir sakau,kad NESUPRANTU, tavo valgymo. Todėl ir sakiau, kad , mano nuomone, kažką meluoji.  Viena , prieštarauja kitam. Na gerai, eini miegot 5 val. po lengvos pagal tave vakarienės, tai nori pasakyti ar pabrėžti,  kad jau viskas kaip ir būna suvirškinta, jau eini gulti neprisivalgius, netgi sakyčiau paalkus, ir tu vistiek iki kitos dienos nenori valgyt iki 12-13 val., vakarienė vėl tik lengva, tai ir sakau, tu badauji, tau didint maisto kiekį reikėtų.

Mano vakarienė nėra lengva, ji soti, bet nepersivalgant ir taip, aš nenoriu iki to laiko valgyti. Gal todėl, kad valgau baltymų? Jie virškinasi lėčiau ir užkemša ilgam. Pvz. pomidrų salotų man greičiausiai nepakaktų. Aš, aišku, nežinau, gal pagal jus tas trečdalis vištos papų su daržovėmis yra milžiniška porcija ir miegot pilnu skrandžiu neinu, bet ir be alkio jausmo, nes su juo turbūt neužmigčiau. Jei vakarienė labai lengva ir greit virškinama, tada taip, būna suvalgau kokį vaisių ar riekelę juodos duonos su druska, kefyro stiklinę. Užkandžių kaip valgymo nesikratau, bet valgau tik tuomet, jei išalkstu ir iki normalaus maisto likęs geras laiko tarpas. Dėl maisto kiekio, valgu bau, man ir taip užtenka. Kaloriškai irgi būna manau apie 1300. O grūsti per prievartą maisto negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 09 05, 15:00)
O mėginot? Būna atvejų, kai savaitė be cukraus padeda atsikratyti priklausomybės.
O dėl makaronų ir bulvių tai ramiai, viskas gerai, aišku, priklausoant kaip gaminsi biggrin.gif

Aha, bandziau ne viena karta nevalgyti saldumynu. Kaip ir sakiau trecia diena prasideda lomkes kaip pas narkomana. Noriu bandeliu, saldaus ir pan..apie nieka negaliu galvoti lotuliukas.gif Tampu pykta, irzli. Kaltinu visa pasauli, kad kaip man nepasiseke, kad negimiau sakaliu ir turiu laikytis visu dietu biggrin.gif Tik ir galvuojau, kad baigsys savaite ir galesiu ka nors saldaus suvalgyti lotuliukas.gif Suprantu, kad cia priklausomybe ir reikia persilauzti. bet vis neprisiimu tai padaryti...O svoris po truputi auga, nors sportuoju. trys kartus i savaite lankau sporto sale ir namuose kas ryta lengva manksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 09 05, 15:15)
thumbup.gif  Dviracio dietologe , kaip matau, neisrado  thumbup.gif

Nu kai kas suabejojo jos kompetencija: tai cepelinai netiko, tai koses nepatiko, tai, kad neliepe vandens pliumpinti, kad leido mesa valgyti ir net vyna gerti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2013 09 05, 14:21)
Aha, bandziau ne viena karta nevalgyti saldumynu. Kaip ir sakiau trecia diena prasideda lomkes kaip pas narkomana. Noriu bandeliu, saldaus ir pan..apie nieka negaliu galvoti  lotuliukas.gif Tampu pykta, irzli. Kaltinu visa pasauli, kad kaip man nepasiseke, kad negimiau sakaliu ir turiu laikytis visu dietu biggrin.gif Tik ir galvuojau, kad baigsys savaite ir galesiu ka nors saldaus suvalgyti  lotuliukas.gif Suprantu, kad cia priklausomybe ir reikia persilauzti. bet vis neprisiimu tai padaryti...O svoris po truputi auga, nors sportuoju.  trys kartus i savaite lankau sporto sale ir namuose kas ryta lengva manksta smile.gif

sportas ne iseitis. nezinau kiek reikia sportuoti, kad kristu svoris. 80% sekmes - mityba, kad ir kaip bebutu gaila ax.gif (kaip mano brolis sako - geriausia dieta - pleistras ant burnos biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2013 09 05, 15:26)
sportas ne iseitis. nezinau kiek reikia sportuoti, kad kristu svoris. 80% sekmes - mityba, kad ir kaip bebutu gaila  ax.gif  (kaip mano brolis sako - geriausia dieta - pleistras ant burnos  biggrin.gif )

Tai as esu tuos taisykles griniausias pavyzdys biggrin.gif Nenoriu keistis mitybos, o sportuoti as miegstu. Ir su dviraciu, ir i baseina einame ir sporto sale lankau. ir siaip esu judrus zmogus...Nemiegstu prie telivizoriaus laika leisti smile.gif va todel ir yra virsvoris.
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2013 09 05, 15:26)
sportas ne iseitis. nezinau kiek reikia sportuoti, kad kristu svoris. 80% sekmes - mityba, kad ir kaip bebutu gaila  ax.gif  (kaip mano brolis sako - geriausia dieta - pleistras ant burnos  biggrin.gif )

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 05, 09:50)
O dietologe man leido vartoti alkoholi drinks_cheers.gif Bet ne kasdien,

nuostabi dietologe.
vyna leido. duona leido (vietoj pilno grudo produktu doh.gif ),makaronus (=balti kvieciai doh.gif ) leido, lazanijas, uff...
nebeatsistebiu medikais.
o po to ir gydys tave nuo spaudimo, nuo padidejusios trigliceridu/lipidu koncetracijos, aterosklerozes...tabletytemis.

manau, kad kaip pasiule tavo minetoji dietologe - valgo beveik VISI. ir visi serga veliau.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 09 05, 18:49)
nuostabi dietologe.
vyna leido. duona leido (vietoj pilno grudo produktu doh.gif ),makaronus (=balti kvieciai doh.gif ) leido, lazanijas, uff...
nebeatsistebiu medikais.
o po to ir gydys tave nuo spaudimo, nuo padidejusios trigliceridu/lipidu koncetracijos, aterosklerozes...tabletytemis.
manau, kad kaip pasiule tavo minetoji dietologe - valgo beveik VISI. ir visi serga veliau.

Arba ne. Arba nugyvensiu, kaip ir mano proseneliai iki 102 metu valgydami VISKA ir uzgerdami alumi/vynu/samagonu cool.gif
Atsakyti