Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(vuolia @ 2013 08 20, 15:39)
dekui, damos  smile.gif
suknutes iskirpte pagerinta..  jei noreciau pasirodyti rimtesne, tektu kazkaip kitaip pateikti smile.gif

Man tai lb grazi si iskirpte, esu turejus sukneliu su giliom, tai man tikrai lb moteriska, aisku, jei kitos vietos per daug neatidengtos. Bet si suknele netiko del to, kad as zema ir isiuvos krutinei stovi per zemai doh.gif Sia suknele galima devet ir ant marskinuku, idomus derinukas smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal turite siuos marskinukus http://factory.jcrew...~~~~~/66410.jsp
Per krutine 88cm, tik abejoju ar S ar XS imti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2013 08 20, 13:04)
thumbup.gif aciu smile.gif
Papildyta:

thumbup.gif
Ūgis mano 1,64 smile.gif  biggrin.gif

A va dabar klausimas. Ziurekit kokio ilgio megstat... Jei iki keliu tada gal ir regular geriau, bet jei trumpesnius, tada siulyciau imti petite. Tk del skaiciuko nesu tikra. As su 85cm turejau petite00 bet man trumpokas buvo (as iki keliu megstu). Dydis idealiai. Mank ugis 167, nebent susitraukiau i senatve...
--------------

Vuolia, nuzudei... wub.gif
Megztukai liuks. Pavydziu.
Suknele wub.gif Ziauriai pavydziu doh.gif
Su "kablais" dzinsai idealiai, neiskok sh...smegenu ax.gif Batai wub.gif (zinau kad ne crew)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 20 rugpjūčio 2013 - 15:09
[quote=Aleja.lt,2013 08 20, 16:07]
A va dabar klausimas. Ziurekit kokio ilgio megstat... Jei iki keliu tada gal ir regular geriau, bet jei trumpesnius, tada siulyciau imti petite. Tk del skaiciuko nesu tikra. As su 85cm turejau petite00 bet man trumpokas buvo (as iki keliu megstu). Dydis idealiai. Mank ugis 167, nebent susitraukiau i senatve...
--------------

Mmmmmm, tai gerai, kad nenusipirkau sijonu 2 dydžio!!!!. As kazkaip vis kompleksuoju dėl savo mažo ūgio, tai vis galvoju, jog iki keliu sijonai kazkaip negražiai atrodys. Bet....gal tik man cia taip atrodo. Aciu, kad paminejote ir priminet apie Petite dydzius!!! Visai juos uzmirsau smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2013 08 20, 14:54)
Per krutine 88cm, tik abejoju ar S ar XS imti.  g.gif

Manau XS ar net XXS, nes as pati su 95 cm per krutine Factory medvilninius marskinius perku XS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikaa: 20 rugpjūčio 2013 - 15:26
Vuolia: suknele thumbup.gif smile.gif biggrin.gif labaiiiii wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2013 08 20, 14:54)
Per krutine 88cm, tik abejoju ar S ar XS imti.  g.gif

Tokiu neturi, bet kita modeliuka su 90cm. turiu XS.
Imciau XS 4u.gif
Atsakyti
Na, as jau namie, taigi biggrin.gif

user posted image

user posted image

Megztukas isties labai fainas, patiko smile.gif Plocio man netruksta, galetu buti kiek ilgesnis, bet prie sijonuku tiks ir toks smile.gif
Dar idomu kaip deretu prie zalios ir vysnines spalvos sijono, gaila negaliu paziureti, nes sijonai ne namie ax.gif
Atsakyti
Dideja megztukas liuks. Vizualiai ilgio netruksta man 4u.gif ir katinas liuks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 08 20, 16:43)
Dideja megztukas liuks. Vizualiai ilgio netruksta man  4u.gif  ir katinas liuks  wub.gif

Dekui, Lyn 4u.gif
Katyte irgi dekoja uz komplimentus. Ji istikima mano palydove visur ir visada (net nakti i tulika kartu eina)

Papildyta:
QUOTE(vuolia @ 2013 08 20, 15:22)

Trumpai ikeliu kelis paskutinius smagius:

vuolia, viskas labai dailiai ziurisi ir Jums tinka 4u.gif

Tik as siaip nemegeja tokiu megztuku...nors ta antra, ilgesni gal ir uzsideciau smile.gif

Suknyte grazi, bet velgi ne man ji, netureciau kur vilketi ax.gif

Dzinsiukai galetu buti labiau priglude, nes modelis ant manikenes, tai toks "aptezke", bet is principo nesiotini ir tokie 4u.gif

Papildyta:
Aj, dar sita dekliuka telefonui gavau http://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/70844_E...pdp_fs418$
giriu, su cinkeliu toks rolleyes.gif
Atsakyti
Dideja, labai dailiai megztukas atrodo wub.gif Prie sijonu pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, Dideja, viskas ok drinks_cheers.gif
Atsakyti