Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

As dar darbe, o vyras sake, kad siuntinukas man atkeliavo, jau taip nekantrauju, kaip ant adatu sedziu biggrin.gif ,nes MB nesugebejo ispakuoti ir atsakyti, ar tiks man megztukas (anot jo "bliuske" biggrin.gif ) na negi sunku g.gif lotuliukas.gif

Labai laukiau jo http://www.jcrew.com...mp;bmUID=k0yBbp.
idomu ar tiks/ patiks g.gif

Gal kuri irgi jau gavote toki ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 20 rugpjūčio 2013 - 13:18
QUOTE(Dideja @ 2013 08 20, 14:15)
As dar darbe, o vyras sake, kad siuntinukas man atkeliavo, jau taip nekantrauju, kaip ant adatu sedziu biggrin.gif ,nes MB nesugebejo ispakuoti ir atsakyti, ar tiks man megztukas (anot jo "bliuske" biggrin.gif ) na negi sunku  g.gif  lotuliukas.gif

Gal kuri irgi jau gavote toki ?  smile.gif

as gavau ir deja, man pasirode, kad i mazesne puse, emiau xs dydi, dabar noreciau s dydzio. Nors tipius nesioju xs dydzio, bus matyt, ka daryt su tuo megztuku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opensea: 20 rugpjūčio 2013 - 13:28
QUOTE(Opensea @ 2013 08 20, 14:28)
as gavau ir deja, man pasirode, kad i mazesne puse, emiau xs dydi, dabar noreciau s dydzio. Nors tipius nesioju xs dydzio, bus matyt, ka daryt su tuo megztuku ax.gif

as irgi XS ax.gif kaip gaila bus, jei per mazas...
o ko truksta plocio ar ilgio ?
o siaip patiko? grazus realiai ? smile.gif

Tippius S turiu, tai tokie laisvoki man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 20 rugpjūčio 2013 - 13:34
QUOTE(Dideja @ 2013 08 20, 13:15)
As dar darbe, o vyras sake, kad siuntinukas man atkeliavo, jau taip nekantrauju, kaip ant adatu sedziu biggrin.gif ,nes MB nesugebejo ispakuoti ir atsakyti, ar tiks man megztukas (anot jo "bliuske" biggrin.gif ) na negi sunku  g.gif  lotuliukas.gif

Gal kuri irgi jau gavote toki ?  smile.gif

Ir as gavau ax.gif Bet ir man norisi didesnio, plotis dar kaip ir gerai, bet ilgio noretusi, toks is trumpesniu jis. XS emiau, vienspalvius tipius daugumoj S deviu, nors ir XS nebrokiju smile.gif Rastas laaabai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 08 20, 14:34)
Ir as gavau ax.gif Bet ir man norisi didesnio, plotis dar kaip ir gerai, bet ilgio noretusi, toks is trumpesniu jis. XS emiau, vienspalvius tipius daugumoj S deviu, nors ir XS nebrokiju smile.gif Rastas laaabai patiko wub.gif

Tai jauciu busime prasovusios cia mes visos su dydziu verysad.gif
Primink koks Tavo ugis? Tu , berods, zemesne uz mane...

Ant manikenes ziurint tai jis irgi nera laisvas g.gif Toks graziai prigludes. Na, isiziurejus ir ne itin ilgas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 20 rugpjūčio 2013 - 13:37
QUOTE(Dideja @ 2013 08 20, 14:33)
as irgi XS ax.gif kaip gaila bus, jei per mazas...
o ko truksta plocio ar ilgio ?

Tippius S turiu, tai tokie laisvoki man

Man per krutine lyg noretusi laisviau, bet is esme xs man tik tik, negaliu nei gramo priaugt. Siaip jis labai grazus, tik matyt ne man skirtas, nes ant manes neatrodo dailiai. Ir noretusi ilgesnio, nors nesu auksta ax.gif Tikiuos jums jis tiks 4u.gif
Beja, gavau ir dzinsiukus kaip kad jusu, kuriuos pardavete, emiau 27 dydi, man jie irgi netinka, teks pardavinet, nes neuzpildo slaunu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opensea: 20 rugpjūčio 2013 - 13:37
QUOTE(Opensea @ 2013 08 20, 14:36)
Man per krutine lyg noretusi laisviau, bet is esme xs man tik tik, negaliu nei gramo priaugt. Siaip jis labai grazus, tik matyt ne man skirtas, nes ant manes neatrodo dailiai. Ir noretusi ilgesnio, nors nesu auksta ax.gif Tikiuos jums jis tiks 4u.gif
Beja, gavau ir dzinsiukus kaip kad jusu, kuriuos pardavete, emiau 27 dydi, man jie irgi netinka, teks pardavinet, nes neuzpildo slaunu.

Na, vargu, jei Tau ilgio truksta...as 172 cm...

O dzinsai reiskiasi skirti merginoms su apvalesnemis slaunimis, siaip labai faini, bent jau manau, kad su pardavimu neturetu kilti problemu smile.gif

ir i mane "tu" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 20 rugpjūčio 2013 - 13:41
QUOTE(Dideja @ 2013 08 20, 13:35)
Tai jauciu busime prasovusios cia mes visos su dydziu verysad.gif
Primink koks Tavo ugis? Tu , berods, zemesne uz mane...

Ant manikenes ziurint tai jis irgi nera laisvas g.gif Toks graziai prigludes. Na, isiziurejus ir ne itin ilgas ax.gif

167cm as. Plocio uzteks, mes panasios smile.gif O ilgio gali ir pritrukt..
Buvau uzsidejus prie pencil sijonuko auksetsniu liemeniu, tai labai graziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 08 20, 14:40)
Na, vargu, jei  Tau ilgio truksta...as 172 cm...

O dzinsai reiskiasi skirti merginoms su apvalesnemis slaunimis, siaip labai faini, bent jau manau, kad su pardavimu neturetu kilti problemu smile.gif

viskas priklauso nuo figuros ypatumu, lauksim dabar jusu atsiliepimo mirksiukas.gif
jcrew netikusiu rubeliu kruvele sparciai auga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 08 20, 14:41)
167cm as. Plocio uzteks, mes panasios smile.gif O ilgio gali ir pritrukt..
Buvau uzsidejus prie pencil sijonuko auksetsniu liemeniu, tai labai graziai smile.gif

gal foto turi ? 4u.gif
turiu ir as toki sijonuka, ne crew, tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 08 20, 13:42)
gal foto turi ?  4u.gif
turiu ir as toki sijonuka, ne crew, tiesa smile.gif

Dideja, negi dar neturi Jcrew pencil sijonuko??Laikas butu isigyt smile.gif
Neturiu foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 08 20, 14:47)
Dideja, negi dar neturi Jcrew pencil sijonuko??Laikas butu isigyt smile.gif
Neturiu foto blush2.gif

Turiu smile.gif Du vilnonius zieminius (db siaurinami pas siuveja) ir viena merino 120 S smile.gif

Bet kai Tu parasei "aukstesniu liemeniu" , tai man pries akis stojo kitas mano sijonas aukstintu liemeniu mirksiukas.gif
Atsakyti