Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(someday... @ 2013 08 03, 14:58)
O cafe capri jus tik i valykla nesat? Skalbti be sansu?

Man atrodo, mergaites rase, jog skalbia g.gif
Bet as tai savo duociau i valykla....visgi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 08 03, 16:53)
Reikia patarimo. Jeigu bliuskuciu geriausiai tinka 0 dydis, blyth turiu 2 ( bet gal ir 0 butu geras) ar tilpciau i dzinsinius marskinukus xxs dydzio ar be sansu ?  ax.gif  4u.gif

Na sakyciau, kad XXS atitinka 00 dydi ax.gif Todel ziurekit, kad sagutes nesiskestu per krutine. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2013 08 03, 10:57)
Turiu ir as toki drugelini ,kaip Cap Carapo 4u.gif Jis atrodo graziai,tik vienas minusiukas- medvilne skystoka,jau po pirmo apsivilkimo issitampe apacia unsure.gif

Man neišsitampė g.gif , aš turiu ktitą bėdą su juodais rūbais-šviesią katę doh.gif O apie negztuką, tai jis toks "vasarinis"
QUOTE(Dideja @ 2013 08 03, 13:52)
Labai grazu 4u.gif
<...>

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 04 rugpjūčio 2013 - 21:17
mergaites,imetu derinuka ax.gif viskas jcrew nuo batu iki apyrankes biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2013 08 04, 23:28)
mergaites,imetu derinuka  ax.gif viskas jcrew nuo batu iki apyrankes biggrin.gif

vilmabu, grazuolis derinukas wub.gif Ir Tau puikiai tinka 4u.gif

saunus rubeliai, spalvos thumbup.gif ir tiek daug j.crew vienoj vietoj biggrin.gif

tik nagus as jau lakuociau kita spalva biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai LABAI grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2013 08 04, 23:28)

Grozis! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 08 02, 18:59)
Sveikos -gavau maudomukus, tad galiu pakomentuoti ax.gif  Gerai, kad pirkau ne vieną, keista, į kuriuos dėjau mažiausiai vilčių-tiko labiausiai..

Fantastiski, ypac nr.3

Vilmabu, labai dailiai!
Atsakyti
Sveikos,
patarkit: merino tipius skalbet? ar tik i valykla?
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2013 08 05, 09:36)
Sveikos,
patarkit: merino tipius skalbet? ar tik i valykla?

as skalbiu rankomis vesiame vandeny, bet mergaites rase, jog skalbia ir skalbimo masinomis smile.gif
Atsakyti
vilmabu, labai, labai, labai gražu wub.gif wub.gif
sakykite koks dydis palaidinės pas jus? jos atitinka dydį, su 90 cm krutine užtektų kažin jos 2usa? g.gif ax.gif ar reiktų 4, kol svarščiau kokio dydžio man reikia nebeliko dydžio verysad.gif ax.gif
gal kas iš merginų galite parašyti matmenukus ar bent kokį dydį reiktų, manau ne vieną turite šią žavią palaidinę su 90 cm krutine g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 08 05, 10:22)

gal kas iš merginų galite parašyti matmenukus ar bent kokį dydį reiktų, manau ne vieną turite šią žavią palaidinę su 90 cm krutine  g.gif  mirksiukas.gif

Aireda rase, kad su 89 cm turi 2 dydi 4u.gif
Atsakyti