Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

aciu mergaites 4u.gif
inga,palaidines 00 dydis su 83 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 08 05, 10:38)
Aireda rase, kad su 89 cm turi 2 dydi 4u.gif

taip ir galvojau,kad usa2 smile.gif
ačiukas, už atsakymą, vasara nespėju visų postų paskaityti ax.gif , sorriukas, jei pasikartojau su klausimu, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 08 05, 08:34)

drinks_cheers.gif pritariu, tikrai labai grazus derinys ir jums labai tinka wub.gif
Atsakyti
laba mergaites, klausimas toks- as internetiniuose puslapiuose crew ir crew fanctory pigiausisiai randu tippi coton megstuka uz 100 lt- cia jau su visom nuolaidom. o cia supermamose juos visos pardawineja po 60 lt...ir sako kad yra kodukai kazkokie ar pan...tai kur cia paslaptis is kur gaunate tokias mazas kainytes?
Atsakyti
mamukai reik patarimo pasilikt ar pardavineti, cia 6tukas bet lyg noretus laisviau... gal kuri turit 8 kazi kiek 8to per krutine, cia si man atrodo verzia papuliu vietoj, g.gif

na foto ne kokios bet.. man atrodo per krutine verzia kaip jum?
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 05 rugpjūčio 2013 - 11:55
Vizualiai atrodo gerai ta palaidinė, bet jei jums veržia ir nepatogu, tai reiškiasi reikia didesnės smile.gif

Vilmabu, labai dailu thumbup.gif
Atsakyti
vat idomu kiek skirtuma tarp 6 ir 8 nes per liemeni jei dar labiau kabes nzn kaip nestuke atrodysiu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 05, 13:01)
vat idomu  kiek skirtuma tarp 6 ir 8 nes per liemeni jei dar labiau kabes nzn kaip nestuke atrodysiu blush-anim-cl.gif

is foto , tai viskas graziai, neatrodo, kad verztu smile.gif g.gif
bet jei pati jauti diskomforta, tai ir nesioti negalesi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 05 rugpjūčio 2013 - 12:25
rankas jei keliu virsun ji kelias .. silkines neturejus tokios be sagu,kazi jos visos taip nei biski nesitempia?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 05, 13:26)
rankas jei keliu virsun ji kelias  .. silkines neturejus tokios be sagu,kazi jos visos taip nei biski nesitempia?

Turiu as sita silkinuke 6 dydi su 93 krutine. Tikrai ne per laisva ir ir gal noretusi,mad ties krutine laisviau butu, bet tada ir peciai ir liemuo didelis butu manau

Beje zalia talitha 6 dydzio laisvesne ties krutinei nei sita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 05 rugpjūčio 2013 - 12:58
na mano su geru liemenuku 99... zodziu mastysiu,nes 8tuko niekur nerandu seniai uz normalia kaina
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 05, 13:56)
na mano su  geru liemenuku 99... zodziu mastysiu,nes 8tuko niekur nerandu seniai uz normalia kaina

Nu jo , figūrų ypatumai unsure.gif aš su 99cm. Talithą turiu 10 dydžio ir man nesmagiai veržia per krūtinę doh.gif
Atsakyti