Įkraunama...
Įkraunama...

LD - "Viltenė"

QUOTE(Naujokexxx @ 2014 07 17, 18:45)
Mes irgi lankysime Kiskuciu grupe.Idomu, kaip ta aukletoja Nijole? Gal kas gali daugiau papasakoti apie darzeli, aukletoja, direktore? Direktore tai tokia super senoviniu paziuru...tokia visa neigiamai nusiteikusi, amzinai kazko nepatenkinta, visai be jokios sypsenos.Darzeli visas personalas turetu buti ypac mylintis vaikus.Kai buvau atvaziavusi pora kartu, tai ne viena sutikta personalo moteris, ne menkiausiu sypsniu nepakalbino mano vaiko.O direktore tai atrodo, net nepastebejo, kad su vaiku buvau...na tikiuosi, cia tik pirmi neteisingi mano ispudziai ir kitos mamytes ikveps optimizmo savo komentarais:)
P.S. Sake, kad Nijole tik siemet su musu maziais bus, o tai kitais metais kita?...Tik pripras vaikai ir vel permainos...O per susirinkima taip giriamos buvo aukletojos uz auksta kvalifikacija - ko gero neturi atitinkamos, tai turi perleisti kitoms.....va taip

Na bet ir ispudziai mamos... O gal Jus siaip esate perdetai reikli? Normali ta direktore - ukiska moteris, jai vadovaujant darzelis pradejo atsigauti. Ko dar reikia is direktores? Visuose darzeliuose tvarka tokia, kad po lopselio vaikuciai keliauja i darzelio grupes, taigi keiciasi ir aukletojos. O aukletojos siame darzelyje puikios. Vaikai priziureti, apsaugoti kiek tik imanoma. Ir su dziaugsmu lanko darzeli.
Atsakyti
QUOTE(Naujokexxx @ 2014 07 17, 18:45)
Mes irgi lankysime Kiskuciu grupe.Idomu, kaip ta aukletoja Nijole? Gal kas gali daugiau papasakoti apie darzeli, aukletoja, direktore? Direktore tai tokia super senoviniu paziuru...tokia visa neigiamai nusiteikusi, amzinai kazko nepatenkinta, visai be jokios sypsenos.Darzeli visas personalas turetu buti ypac mylintis vaikus.Kai buvau atvaziavusi pora kartu, tai ne viena sutikta personalo moteris, ne menkiausiu sypsniu nepakalbino mano vaiko.O direktore tai atrodo, net nepastebejo, kad su vaiku buvau...na tikiuosi, cia tik pirmi neteisingi mano ispudziai ir kitos mamytes ikveps optimizmo savo komentarais:)
P.S. Sake, kad Nijole tik siemet su musu maziais bus, o tai kitais metais kita?...Tik pripras vaikai ir vel permainos...O per susirinkima taip giriamos buvo aukletojos uz auksta kvalifikacija - ko gero neturi atitinkamos, tai turi perleisti kitoms.....va taip

Na, mes kiek lankėmės tame darželyje tai man visai patiko. Ir kalbėjo su mumis maloniaiir atsakė į visus klausimus. Kai nuėjom pažiūrėt grupės - leido mažiui eit pas vaikus, imt žaislus. O kai per susirinkimą kalbėjom su auklėtoja tai ji man irgi pasirodė visai maloni moteris. Na, bet gal aš nesu labai reikli smile.gif Bet man atrodo, kad jei būtų perdėtas saldumas ten, tai irgi nebūtų labai jau gerai schmoll.gif

Iki pasimatymo rugsėjį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ksiusha84 @ 2014 07 23, 16:34)
jai vadovaujant darzelis pradejo atsigauti.

man, rodos, ji jau gerus 40 metų jam vadovauja :DDD
nesu mačius, kad direktorė čiulbėtų su vaikais.. nuolat paskendusi savo rūpesčiuose.. bet man tas netrukdo smile.gif

svarbiausia, kad vaikai noriai eina į darželį, vadinasi, auklėtojos geros smile.gif grupės tvarkingos, vaikai užimami įvairiomis veiklomis, yra būrelių..
Atsakyti
[quote=vineypooh,2014 07 29, 11:40]
man, rodos, ji jau gerus 40 metų jam vadovauja :DDD

Labai klystate del stazo wink.gif Ir rupesciu ji tikrai turi daugiau nei pakankamai.
Taip pat, svarbiausia kaip su tavo vaiku elgiasi konkreti aukletoja visos dienos metu, ir taip metai is metu. O vienos mamos priekaistai, kad koridoriuje sutiktas personalas nesisypso jos vaikui - paprasciausiai kelia juoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muduabududu @ 2014 07 03, 14:13)
Laba diena smile.gif

Ačiū anksčiau atsakiusioms mamytėms į mano klausimą smile.gif Patekom ir mes į šį daržiuką, taip pat į Kiškučių grupę.

Lankeme Kiskuciu grupe, pas aukletoja Nijole ir likome patenkinti smile.gif
Atsakyti
Nijolė nuostabi auklėtoja, jai paminklą turėtų pastatyti, žinant kokiomis ji sąlygomis dirba, viena su pulku mažylių. Maniškė lopšelinukų grupę lankė pas ją. Kaip žinote, vaikai pradeda lankyti darželį dar su pampersais, patys nemokantys tvarkingai valgyti ir nesavarankiški, tai auklėtoja viso to juos mokina su didele kantrybe. Be to dar užsiima, žaidžia, dainuoja, lavina.
Atsakyti
Sveiki, mes irgi greitai pradėsime lankytu šį darželį. Gal kas lankot nykštukų grupę. Gal ką nors galite papasakoti, kaip auklytė?
Atsakyti
QUOTE(Irutė*** @ 2014 10 01, 12:19)
Sveiki, mes irgi greitai pradėsime lankytu šį darželį. Gal kas lankot nykštukų grupę. Gal ką nors galite papasakoti, kaip auklytė?

Pirmadienį pradėjome lankyti šią grupę. Bent kolkas jokių nusiskundimų. Abi auklėtojos lb fainos. Viena senbuvė, kita visai jaunutė. Tik gal seimynikute tokie griežtesnė.
Atsakyti
QUOTE(Irutė*** @ 2014 10 01, 11:19)

Čia Solveigos? Kiek pavadavo, patiko. Viskas bus gerai. Išties auklėtojos visos geros. Gal vėliau išlenda auklėjamojo pobūdžio niuansų. Bet kalbant apie meilę ir rūpestį, tai tikrai puikios. Baisu su tuo mažiuku skirtis, bet kai apsipranta ir pradeda norėti į darželį, supranti, kad taip visiems geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irutė*** @ 2014 10 01, 12:19)

Solveiga nuostabi auklėtoja smile.gif Lankėm kažkada pas ją. Šeimininkutė, irgo ne blogas žmogus, bet gal jau žmogus pavargusi nuo darbų smile.gif
Atsakyti
Mamytės, o ar yra šansų patekti į šio darželio 1,5 - 3 metų grupę, jei nepriklauso jis mums pagal seniūniją? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyyyte25 @ 2015 01 05, 13:58)
Mamytės, o ar yra šansų patekti į šio darželio 1,5 - 3 metų grupę, jei nepriklauso jis mums pagal seniūniją? smile.gif

Mes taip pat nepriklausome -patekome thumbup.gif Bandykite ir Jus smile.gif
Atsakyti