QUOTE(Naujokexxx @ 2014 07 17, 18:45)
Mes irgi lankysime Kiskuciu grupe.Idomu, kaip ta aukletoja Nijole? Gal kas gali daugiau papasakoti apie darzeli, aukletoja, direktore? Direktore tai tokia super senoviniu paziuru...tokia visa neigiamai nusiteikusi, amzinai kazko nepatenkinta, visai be jokios sypsenos.Darzeli visas personalas turetu buti ypac mylintis vaikus.Kai buvau atvaziavusi pora kartu, tai ne viena sutikta personalo moteris, ne menkiausiu sypsniu nepakalbino mano vaiko.O direktore tai atrodo, net nepastebejo, kad su vaiku buvau...na tikiuosi, cia tik pirmi neteisingi mano ispudziai ir kitos mamytes ikveps optimizmo savo komentarais:)
P.S. Sake, kad Nijole tik siemet su musu maziais bus, o tai kitais metais kita?...Tik pripras vaikai ir vel permainos...O per susirinkima taip giriamos buvo aukletojos uz auksta kvalifikacija - ko gero neturi atitinkamos, tai turi perleisti kitoms.....va taip
P.S. Sake, kad Nijole tik siemet su musu maziais bus, o tai kitais metais kita?...Tik pripras vaikai ir vel permainos...O per susirinkima taip giriamos buvo aukletojos uz auksta kvalifikacija - ko gero neturi atitinkamos, tai turi perleisti kitoms.....va taip
Na bet ir ispudziai mamos... O gal Jus siaip esate perdetai reikli? Normali ta direktore - ukiska moteris, jai vadovaujant darzelis pradejo atsigauti. Ko dar reikia is direktores? Visuose darzeliuose tvarka tokia, kad po lopselio vaikuciai keliauja i darzelio grupes, taigi keiciasi ir aukletojos. O aukletojos siame darzelyje puikios. Vaikai priziureti, apsaugoti kiek tik imanoma. Ir su dziaugsmu lanko darzeli.