Įkraunama...
Įkraunama...

***Kreta - XVI tema***

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 08 21, 13:06)
O mamtet bilietu kainas skrydziu? cool.gif

Na dviems apie 1500 gaunasi smile.gif O jau viešbutį už 1500 tikrai galima rasti neblogą. Mūsiškis trijų * gavosi 1100 su viskas įskaičiuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesagne @ 2013 08 21, 14:16)
Na dviems apie 1500 gaunasi smile.gif O jau viešbutį už 1500 tikrai galima rasti neblogą. Mūsiškis trijų * gavosi 1100 su viskas įskaičiuota  smile.gif

Mums trims iseitu dabartinem kainom 3300 lt vien uz bilietus cool.gif
Atsakyti
Žalia Rūta, nepatingejau nuejau iki maisnos parsinesiau brosiura kur prirase kainas..

vezimelis tipo 75*2( pirmyn atgal), nors eco raso 50( pirmyn atgal)
lagaminas 20kg (pirkin atgal) paskiaciavo agenturoje 450lt doh.gif nors eco raso 85*2
dar draudimas apie 120lt, tipo kaina ant to isauga.. nuo 3200 iki 3800..
o tipo jei ko busius nesusimokejus tai skirtuma pagal ju kainas teks susimoketi aeurouoste g.gif po biesas ta kelione.. einu ziureti visus viesbucius

beje matau nemazai vykstanciu yra su eco.. thumbup.gif
Papildyta:
uzmaciau eco..raso Patvirtinu, kad man yra žinoma, jog pasirinkta kelionė nėra automatiškai tvirtinama, ir kelionės patvirtinimas pateikiamas per 2 darbo dienas nuo užsakymo gavimo. Nepatvirtinus kelionės užsakymo, siūloma alternatyvi kelionė arba galimybė atsiimti sumokėtus už kelionę pinigus.

ar buvo kam kad nepatvirtintu ir grazintu baskes..
Atsakyti
Uz lagaminus kieeeeeeeeeeeeeek blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 08 21, 14:38)
Uz lagaminus kieeeeeeeeeeeeeek  blink.gif

eeeeeeee, keik parasyta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 08 21, 14:39)
eeeeeeee, keik parasyta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai cia kiekvienam seimos nariui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 08 21, 13:48)
sake internetu uzsisakai o eurouoste gausi dasimoketi uz bagaza ir dar kazka.. ir tipo vistiek gausism 3800lt.. ar kas susidure su tuo?

briedas kažkoks, aš vis gundžiausi unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasilyysa: 21 rugpjūčio 2013 - 13:51
QUOTE(vasilyysa @ 2013 08 21, 14:49)
doh.gif  o tai, gal pasirenkant kelionę per eco nepaspaudėt jokių papildomų bagažų , ankstyvos registracijos ir pan. ? Jei pažymėjot išsirinkę, tai už ką dar reikia mokėti? tada eco netenka prasmės  g.gif

mes nuvaziavome i agentura savisaugai, uzsitikrinti informacijai skelbiamai internete, bet dabar dar labiau sumaise mintis..

viska paspaudziu kas mums aktualu, nessu vaiku vaziuojame 4u.gif
Atsakyti
O gal pabandykit į kokią kitą agentūrą nuvažiuot ar pasiskalbėti eco pagalbos telefonu? Man patvirtino kelionę kitą dieną. smile.gif Oro uoste negali jie nieko apmokestinti, na nebent Jūs pirkdami internetu nurodot, kad būsit su rankiniu bagažu, o atvarot į oro uostą su 20 kg. Tada aišku, kad viskas brangiau. Man tik neaišku kaip Jums su vaiku daryt, bet kaip jau sakiau, pasiskambinkit tiesiai į eco, jie patys turėtų geriausiai žinoti, nes gal agentūroje tiesiog ant kokios vėplos užtaikėte. Beje, o kokį draudimą imate? Neįvykusios kelionės ar sveikatos? Nes jei sveikatos, tai galite nemokamai per savaitę Ligonių kasose pasidaryti Europos sveikatos draudimo kortelę ir nebereiks jokių draudimų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 08 21, 15:07)
O gal pabandykit į kokią kitą agentūrą nuvažiuot ar pasiskalbėti eco pagalbos telefonu? Man patvirtino kelionę kitą dieną.  smile.gif  Oro uoste negali jie nieko apmokestinti, na nebent Jūs pirkdami internetu nurodot, kad būsit su rankiniu bagažu, o atvarot į oro uostą su 20 kg. Tada aišku, kad viskas brangiau. Man tik neaišku kaip Jums su vaiku daryt, bet kaip jau sakiau, pasiskambinkit tiesiai į eco, jie patys turėtų geriausiai žinoti, nes gal agentūroje tiesiog ant kokios vėplos užtaikėte. Beje, o kokį draudimą imate? Neįvykusios kelionės ar sveikatos? Nes jei sveikatos, tai galite nemokamai per savaitę Ligonių kasose pasidaryti Europos sveikatos draudimo kortelę ir nebereiks jokių draudimų.  thumbup.gif

thumbup.gif
sveikatos, reikes pagalvoti, o kiek ji galioja?
jus daretes?
Atsakyti
Taip, turiu. Galioja 2 metus. Čia visa info http://www.vlk.lt/vl...ge=info&id=1053 cool.gif
Atsakyti
Only1, labai ačiū 4u.gif
Atsakyti