Man reikia ikvepimo

ir laiko. Pabandysiu padrikai ir tai ne viska atsimenu, o ir nuotrauku dabar nesukelsiu, gal veleliau

Chrispy world papludymys dideli akmenys, tai ten net nesimaudem, bet vakarais pasivaikscioti iki juros budavo smagu. Vyrai su vaikais akmenis pasvaidydavo, dar kokteiliuku nusinesdavom, tai tas papludymys tik pavakarojimui man tiko

Turejom 2 kambariu apartamentus, didelis miegamasi mums

vaikams 2 dvigules lovos, dyyyydziule terasa, su vaizdu i jura, bet del vejo neimanoma buvo ten vakaroti, bet vienas kambarys buvo kaip sale, tai vat ten kokteiliaudavom, arbuzus "esdavom". Realiai, tai man patiko tas Chrispy, dabar mielai sugrizciau ir parelaksuociau prie baseino. Labiausiai, tai patiko,neikyrus personalas. Jie ten praktiskai nesivaidena ir nekontroliuoja tavo kiekvieno zingsnio

Elafonisi, vaziavom pajuriu,grizom kitu keliu. Ten mes antra karta lankemes, bet grizciau ir trecia.
Balos visa diena pramirkom,kur vandens ne daugiau iki puses blauzdos, maziau vaikus ganyt reikejo. Papietavom, tiksliau pirma nubridom iki kavinukes, vandeniu buvo smagiau bristi, nei lanka daryti. kavinukes kainos, tai sakyciau kaip Palangoj, nu Palanga mane savo kainom uzmuse, sakiau kainos kaip Kretoj

Tiesa kol vaziavom, visa kelia lenktyniavo su laivu,kad tik greiciau nuvarytumem,kol zmoniu nepaleido

bet laisvai spejom, nes laivas prie tos salos sustojo. Tai turejom dar daug laiko pasidziaugti ta erdve ir vienuma. O paskui kai atplauke, tai kaip tarakonu pilna pasileido

Po keliu valandu su laivo signalu, vel visi buriu atgal

Stavros pusdienis kepinantis, man ten vel vanduo ledinis pasirode

, Marathi viena visai faina papludymi pravaziavom, ant kalno kaip viesbuciai buvo, tai muzika sklido, toks tusas kazkoks

bet nusprendem toliau pavaziuoti, bet ka radom nepatiko. Ir apsisukom

Pavakarieniavom kazkur salia Souda su vaizdu i karini laivyna
Dar buvo diena skirta Herakliono akvariumui. Idomu, o bet taciau

Mane vaikai kelioneje labiau nuvargino, nei tas muziejus ispudi padare. Ir vel vejas vejas

Tai tik Herakliono papludymy pavalgem ir isvarem lauk is didmiescio. Vel aplankem Kournas ezera.Skani frape kavinukeje

Tik reikia vaziuoti iki 6val, nes paskui saule pasislepia uz kalno, tai jokio vaizdo nebelieka.
Falasarna nepaliko didelio ispudzio, gal kad labai vejuota buvo, bangos dideles, krantas gan status, maudytis neimanoma, o ypac vaikams. Kai rami jura gal ten ir fainai, bet as ja maciau tokia ir sentimentu tai vietai nejauciu

Pusdieni Aghia Marina pradrybsojom. Platania papludymys idomus pasirode, smelis toks tamsus. Bet pats miestukas, tokia musu basanafke,plius dar srautas masinu ir pupsinciu autobusu

Vakarais zmoniu daug, kavine po kavines, parduotuviu kruvos. Tai mes ten lauktuves pirkom, bet i sonine gatvele paejom ir kainos kiek mazelesnes buvo.
Dar veliau si ta parasysiu