Įkraunama...
Įkraunama...

***Kreta - XVI tema***

QUOTE(Nut* @ 2013 09 10, 10:59)

O kas esat su ECCO skridę? tai registruotis skrydžiui tik oro uoste? Jokių išankstinių nėra?

taip registracija oro uoste 4u.gif
Atsakyti
Agnyte, kaip nuotaikos, kaip pasirengimas vyksta?

............

Jauciu reikia susirasyti su viesbuciu del naktinio skrydzio..

Prasot palikti valgyt 'naktipieciu'?

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 09 10, 12:58)
Agnyte, kaip nuotaikos, kaip pasirengimas vyksta?

............

Jauciu reikia susirasyti su viesbuciu del naktinio skrydzio..

Prasot palikti valgyt 'naktipieciu'?

aga, prasom..... visada palieka saltu uzkandziu ir gaiviu gerimu wink.gif...... o va draugam viena karta atrase, kadangi jus atvykstate jau per velai, vakariene bus pasibaigus, jokiu uzkanziu jums suteikti neturesime galimybes blink.gif
Atsakyti
gal ir durnas klausimas, o skrendant su ryanairu rankiniam bagaze galima kokiu sumustiaku veztis? vandens zinau kad ne, bet as ipilu pilna vaikiska buteliuka nuo kubus play tipo vaikui, o geriam visi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 09 10, 14:23)
gal ir durnas klausimas, o skrendant su ryanairu rankiniam bagaze galima kokiu sumustiaku veztis? vandens zinau kad ne, bet as ipilu pilna vaikiska buteliuka nuo  kubus play tipo vaikui, o geriam visi biggrin.gif

Del vandens ir as taip darysiu, nes netycia sita metoda suzinojom.. net buvo didelis butelis vandens ir ok.. vaikui drinks_cheers.gif Nes kelione vis tik ilga.

Aisku galima sumustiaku, as isimetu maisto, jei lieka vietos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 rugsėjo 2013 - 13:29
Mums Maljorkoje taip buvo,susirasiau su vb paprasiau kad paliktu kazka uzkast atrase kad viskas ok, o nuvarius nebuvo nieko, toks miegantis negras, pradejo aiskun tkad nera ko cia valgyt, aisku as neturejau atsispausdinus to susirasinejimo, tai taip nefaina buvo, ir dar vandens buteliuka gavom pirkt, nes tipo ir tas mums nepriklauso. gerai kad turejom sausainiu ir buvau keptu sumustiniu isidejus, isgyvenom ta nakti smile.gif
gavom masina 2-9d uz 130EUR, cia is paprasciausios klases.
Kas nakvojat pirma nakti netoli oro uosto kokius vb uzsakinejat, Irinoula dreams zinau visi liko patenkinti , o kokie dar rekomenduotini? g.gif
Papildyta:
Bet ta kubus buteliuka tik leliukui leidzia? jei vaikui 4 m itariu jau neileis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 09 10, 13:28)
Del vandens ir as taip darysiu, nes netycia sita metoda suzinojom.. net buvo didelis butelis vandens ir ok.. vaikui  drinks_cheers.gif Nes kelione vis tik ilga.

Aisku galima sumustiaku, as isimetu maisto, jei lieka vietos rolleyes.gif

aciu 4u.gif ir mum reikes kazko valgomo isimest ax.gif

QUOTE(Fruste @ 2013 09 10, 13:31)

Bet ta kubus buteliuka tik leliukui leidzia? jei vaikui 4 m itariu jau neileis g.gif

mum 3 metu vaikui sia vasara leido ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fruste @ 2013 09 10, 14:31)

maniskiui pernai irgi buvo 3 - leido. jis pas mane be vandens is tiesu neisgyventu.. vandeninis.
Atsakyti
kaip fainiai.. tuoj damos kilsite wub.gif wub.gif

pas mane uz lango tikras ruduo, lietus pliaupia ax.gif Noriu greiciau atostogu wub.gif wub.gif

ka galima paimti vaikui? skrendant valgyti, ka gerti?

o jei me sper mazi KUBUS tai kur man pilti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 10, 14:34)
kaip fainiai.. tuoj damos kilsite  wub.gif  wub.gif

pas mane uz lango tikras ruduo, lietus pliaupia ax.gif Noriu greiciau atostogu  wub.gif  wub.gif

o jei me sper mazi KUBUS tai kur man pilti  doh.gif

i pvz koki avent buteliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 10, 16:34)

o jei me sper mazi KUBUS tai kur man pilti  doh.gif

Mes pernai (buvo 1,5m) emem buteliuka arbatos, ir dar i ta pati kubus buvau isipylus arbatos tai ta is kubus liepe paragaut, o valgyt sausainiu ir tyreliu isidejus. labai gerai suejo smile.gif
Atsakyti
Dovis, ačiū 4u.gif Mes važiuojame su vaikais 19-12 ir 5, bet įpratę, Pernai Kiprą panašiai šturmavom. Aš daug maž susidėliojau. Jei pavargsime, bus stopas biggrin.gif ir baseinas lotuliukas.gif
Papildyta:
Mes visad mažajam įdedam užkandžių į dėžutes. Niekada neteko aiškintis dėl įsinešimo. Vandenį, pienuką, sultis, kai buvo mažesnis pildavau į jo gertuves ir praeidavom. Dabar gi atrakcija: "lėktuve nusipirksiu pats" lotuliukas.gif
Atsakyti