aš iš viso nesuprantu kam jūs tuos auto iš anksto rezervuojat, na nebent iš oro uosto važiuosit iki viešbučio, o ten juk tu agentūrų ant kiekvieno kampo, be to jau nebe vasarą, pasiderėsisit, nuolaidą gausit

QUOTE(Ducky @ 2013 09 16, 13:47)
aš iš viso nesuprantu kam jūs tuos auto iš anksto rezervuojat, na nebent iš oro uosto važiuosit iki viešbučio, o ten juk tu agentūrų ant kiekvieno kampo, be to jau nebe vasarą, pasiderėsisit, nuolaidą gausit 

Taip, is oro uosto.
Be to, nakti nelabai noresis eiti per 20 agenturu su mieganciu vaiku..
O pasidereti galima bus ir vietoj, kad ir rezervuota.
Nors mano agentura i kalbas neina, neva ir taip geriausia kaina rinkoj.
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 16, 14:07)
mes irgi tik todel imama auto is oro uosto, nes su vaiku, naktinis atvykimas.
ZaliaRuta, imeskite plana kur keliausite
ZaliaRuta, imeskite plana kur keliausite

Plano nelabai turiu

Tikrai nenoriu begimo maratono del pliusiuku

QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 16, 11:31)
KIEKVIENAS SAVAIP ISPROTEJES 
jums negaila 10lt, kitos neturi galimybes pirkti tara uz tokia kaina.
analizu indelis manau visai puiki ideja. jei kada keliausiem vien su rankiniu bagazu butinai pasinaudosiu sia ideja

jums negaila 10lt, kitos neturi galimybes pirkti tara uz tokia kaina.
analizu indelis manau visai puiki ideja. jei kada keliausiem vien su rankiniu bagazu butinai pasinaudosiu sia ideja

Nejuokinkit, skristi turit uz ka, o 10lt uz 6 buteliukus jau nebeturit uz ka

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 09 16, 11:33)
Nes tyrimu indeliai labai patogus, platus 'kaklelis' ipilti, sandarus. Man net minciu nera pirkti 10 vnt po 10 lt.
Daug patogesni yra keliavimui skirti buteliukai, jau vien tuo, kad jie talpiau susideda maiselyje. Be to taupantiems, pasakysii, kad jie atitarnauja ir kelias keliones.
QUOTE(Ducky @ 2013 09 16, 12:47)

Mes irgi iš oro uosto vidurnaktį pasiimam, tai nelabai tų agentūrų daug veikiančių tokiu laiku. Be to, patogumas, laiko taupymas. Plius momentas iš praktikos: niekada vietoje neradau pigiau nei iš anksto užsirzervavus internetu. Kretoje dar nebuvau, gal ten kitaip nei kitur

QUOTE(Elvita @ 2013 09 16, 14:32)
Daug patogesni yra keliavimui skirti buteliukai, jau vien tuo, kad jie talpiau susideda maiselyje. Be to taupantiems, pasakysii, kad jie atitarnauja ir kelias keliones.
Na kita karta turesiu omeny

Lagamine beda ne vieta, o svoris, bent jau man

Vat geriau lagamina kas parekomenduotu, baigesi sezonas, akciju nera

Mes rezervavom mašiną oro uoste iš Hertz.
Derinom įvairias kainas, bet pasilikom prie jų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 09 16, 13:40)
Na kita karta turesiu omeny
Dabar man nuolatinis veiksmas yra tyrimai, tai man labai patogu tuo paciu buvo ju daugiau pasiimti

Gal tiks http://www.verus.lt/...ne-melyna-benzi

QUOTE(Nika23 @ 2013 09 16, 21:12)
Idomu, kodel netinka wizzair?
Nusipirkom... pagaliau. Nes anksciau imdavom papildoma bagaza, o rankiniui uztekdavo tasiu, kupriaku ir kas gerai, kad nesverdavo patys. Bet dabar tvarkingai su lagaminukais. Nors po 2.7 kg.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 09 16, 20:18)
Idomu, kodel netinka wizzair?
Nusipirkom... pagaliau. Nes anksciau imdavom papildoma bagaza, o rankiniui uztekdavo tasiu, kupriaku ir kas gerai, kad nesverdavo patys. Bet dabar tvarkingai su lagaminukais. Nors po 2.7 kg.
I wizzair salona kiti ismatavimai 42x32x25cm

sveikos, man atsiunte tinklalapis is kurio pirkome kelione pasiulyma auto, tai geriausia kaina yra AutoEurope, uz 11 dienu 167 euru. Gal matysit stai cia ka : http://mietwagen.tra...m/index/vehicle