Saulesagne tai gal ir mum neprarast vilties del balos

Sveikos, gal kuri esat girdejusi apie Bauer organizuojamas keliones i Kretos sala? Laimejau kelione vienam zmogui, tik reikia skrydi issipirkti
. Tad zadam keliauti su vyru abu spalio men. Teks papildomai issipirkti viesbuti dar ir vyrui. Kazin ar verta skristi? ar geriau patiems nusipirkti kelione ir vykti? Ir is kur perkat tiesioginius bilietus i Kretos sala. Mums reiktu Herakliono orouosto. Kur tik ieskau internetu, visur yra su persedimais
ACIU

QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 08 17, 16:16)
ir dar del keduciu babiui mokama nemokama? kokio stovio jos 

Musu patirtis:
Kedute mokama- 4 EU.
Buvo uzsakymo lape irasyta, taciau atstovas atvares masina, tik tada tai pastebejo. Grazino 4 EU
Kita diena ta pati firma atvare masina su klaikia apiplysusia (viduriai virto lauk) kedute, bet pamate mano israiska tuoj atnese pasoste, o kadangi paprase, kad pirmaja mes isidetume i bagazine, tai as prie progos ja nufotkinau

QUOTE(geguzevasaris @ 2013 08 18, 13:16)
Musu patirtis:
Kedute mokama- 4 EU.
Buvo uzsakymo lape irasyta, taciau atstovas atvares masina, tik tada tai pastebejo. Grazino 4 EU
Kita diena ta pati firma atvare masina su klaikia apiplysusia (viduriai virto lauk) kedute, bet pamate mano israiska tuoj atnese pasoste, o kadangi paprase, kad pirmaja mes isidetume i bagazine, tai as prie progos ja nufotkinau

Kedute mokama- 4 EU.

is kurios cia agenturos.. darosi neramu

QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 08 18, 16:21)
Kiek as esu girdejus, tai retenybe, kad butu gero stovio kedute. Net ten, kur pati auto nebeik nauja, kedutes vis tiek tragiskos.
QUOTE(pasaule @ 2013 08 18, 09:14)
Nepraraskit nepraraskit

QUOTE(geguzevasaris @ 2013 08 18, 12:16)
Kita diena ta pati firma atvare masina su klaikia apiplysusia (viduriai virto lauk) kedute
Ups

O aš paskubėjau ir Ryanairams sumokėjau už kėdutės skraidinimą, tai pamaniau, kad bandysiu keisti į bagažą. Bet gal vis tik neverta, jei tokios kėdės

QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 08 18, 17:21)
QUOTE(saulesagne @ 2013 08 18, 17:38)
Ups

Budget Car Rental.
Beje, ju duota pasoste buvo tvarkinga.
prisijungiu prie jusu, atsirinkau info ir spalio - 4-15 skrendam i Annabelle Beach resort
masina issinuomosim viesbutyje, tikiuosi dar gero oro ir puikiu ispudziu
ir toliau seksiu tema

QUOTE(saulesagne @ 2013 08 17, 20:38)
Kokiame čia banke? Aš norėjau irgi pasidaryti, bet DNB mane patikino, kad tikrai nereikia, problemos ne dėl to. O dėl ko, nepaaiškino

QUOTE(Adade @ 2013 08 18, 22:28)
prisijungiu prie jusu, atsirinkau info ir spalio - 4-15 skrendam i Annabelle Beach resort
masina issinuomosim viesbutyje, tikiuosi dar gero oro ir puikiu ispudziu
ir toliau seksiu tema 

O i koki oro uosta Jus skrendat? Mes planuojam spalio 12-19 d. i si viesbuti
QUOTE(jurguciux @ 2013 08 19, 10:29)
O i koki oro uosta Jus skrendat? Mes planuojam spalio 12-19 d. i si viesbuti
vau, saunu

QUOTE(Agnytė @ 2013 08 19, 09:46)
Kokiame čia banke? Aš norėjau irgi pasidaryti, bet DNB mane patikino, kad tikrai nereikia, problemos ne dėl to. O dėl ko, nepaaiškino 

Swedbanke. Bandykit iš kitų bankų mokėti

O mes jau ir mašiniuką rezervavom, taigi viskas jau sustyguota, beliko susidaryti maršrutus į lankytinas vietas