Labukas,
grįžtu ir aš į šeimą

Visų pirma labai dėkojame už gimtadienio sveikinimus, mes taip pat sveikiname visus sulaukusius pirmojo tortadienio, visus, tapusius Dievo vaikučiais, visus savarankiškai pradėjusius žengti žingsnelius

RimaJur su įkurtuvėmis, visus atostogaujančius su atostogomis

Mūsų atostogos praėjo greitai, sunkiai, su prastu oru ir sakyčiau nelabai įdomiai, bet tėvelis mums dar pažadėjo savaitėlę, tai tikiuosi, kad ji bus geresnė

Gimtadienis praėjo tobulai, pranoko mano visus lūkesčius tiek oras, tiek Atėnytė, tiek visa kita. Tik gaila, kad per visus rūpesčius neturėjau net laiko pagalvoti apie save, kaip atrodau ir pan. tai kai kurios nuotraukos labai nedžiugina, bet, nėra to blogo, kas neišeitų į gera, nagi visa tai privertė mane susiimti ir pradėti laikytis dietos bei pasportuoti.
O kas dėl sugebėjimų, tai savaitė prieš gimtadienį vaikas tarsi visiškai pasikeitė, akivaizdžiai iš leliuko persiorientavo į vaikutį, nes ir supranta daug daugiau ir šiaip, visokių įdomybių kasdien parodo. Vakar žengė du žingsnelius link manęs, bet daugiau nelabai eina, nesijaučia ji tvirta ir dar matosi, kad bijo, bet gi viskam savas laikas. Išmoko iš lovos išlipti, mano pamokos nenuėjo veltui

Geria iš buteliuko, moka iš gertuvės, tik bėda, kad labai dažnai springsta, tai tik didesnis gurkšnis ir springsta, tai ir man ir jai patogiau iš buteliuko kol kas. Ant puodelio nepasiprašo, žinoma, bet, kai tik yra proga ir spėjame, padarome ant jo, sakiau po gimtadienio rimtai jau šiuo reikalu užsiimsiu

juolab, kad matau, jog jai pačiai tas procesas patinka, reikia tik viso to nesugadinti

Kaip ir tiek.
Ai, lina22, manau jums čia persiorientavimas prie kito klimato. Man visada būdavo taip ar grįžus čia, ar nuvažiavus į uk aš visada prasirgdavau, kol vėl persiorientuodavo organizmas.
rutene, užuojauta dėl netekties