QUOTE(grange @ 2013 08 12, 22:18)
ta prasme? dešrainyje ten mėsos nėra
na nesvarbu, nelabai čia pagrindinis dalykas,tik kad užkliuvo akys
Jo, tai gi desrose isties mesos beveik nera, ten sojos daugiau
QUOTE(Dzenke @ 2013 08 13, 00:14)
Niekaip neapsisprendziu, ar verta atidarymo diena vaziuot nuziureta daikta pirkt

kazin 'maniaku' daug bus... Nesinori savo mokinei stala po rugsejo 1 parvezt...
Taigi iki rugsejo pirmos dar daug laiko, as jau apsisprendziau ryt nevaziuot, geriau kita diena ramiai
QUOTE(grange @ 2013 08 13, 12:30)
tų mėsainių ne, bet viršuj restorane mėsos kukulių ar kokių salotų ar dar jei kas įdomaus būna meniu tai dažnai valgom, na kai važiuojam į ikea, ne specialiai dėl to.
Tokių mėsos kukulių aš niekur kitur nevalgius, jei ten turi kažkokį matyt slaptą ingredientą

namie man tokie nesigaun.
arba kartais su drauge nueinam kokių ledų ar pyrago, o kava nemokamai gerk kiek nori paprastom dienom

o maniskiam, (nes as pati mesos nevalgau) tie kukuliai visiskas nesusipratimas, nei prieskoniai geri nei padazas nei garnyras. Kaip kur matyt.
QUOTE(lyrika @ 2013 08 13, 13:34)
o geras, ir pas mus kai kas pigiau

pirkau cia kazkuria diena Acme kepsnine - grili uz 50lt(is firmines parduotuves), labai puikus pirkinys, daug naudojam, ir tik 50lt, pagalvojus, net 2 dezutes neiseina, o vis tiek elektronika,mechanizmas.. kai kas neadekvaciom kainom gaunasi..
del uzuolaidu sutinku, tik tiek, jog Berry man jos visai patiko, ir medziaga, ir ismatavimu pakaktu, tad ir palyginau
pasirodo mano nuziuretos kedes kazkokia kavine papuose
https://www.facebook...1...e=1
Papildyta:
del Senuku ar Ermitazo,tai nezinau, manau, kad labai baisiai nekonkuruos jos, vis tiek pastarosios gyvena labiau is statybiniu medziagu, bet va visokiom baldu pardem, ypac Vilniuje, bus liudnoka.
Del tu akriliniu kedziu tai labai abejociau, ar patogu sedeti. Na ant plastmases isvis gal nelabai patogu sedeti

Trumpam tai tiktu aisku...
As ir manau, kad ermitazas ir senukai nekonkuruos su ikeja. Ir tos akcijos, bent jau ermitazo, tai kiekviena savaite vyksta, zurnalistams tik kad parasyt kazka..
Jei net ir be statybiniu daiktu, ilgai galvojau del ikea kriaukles, bet vis vien neikejiniai praustuvai ir maisytuvai nugalejo