Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 26

QUOTE(grange @ 2013 08 12, 00:17)
bent jau pas mus (Belgijoj) daugiau nuolaidų tam tikriems daktams būna visos šalies parduotuvių išpardavimo metu, t.y visą liepą ir sausio mėnesiais.
tai ir dabar liepą ikėjoj buvo nemažai pasiūlymų su daug pigesnėm kainom (bet ne viskam, aišku).
pvz šita paprastai kainuoja 9,99 eur, o liepą pirkau už 2,99  thumbup.gif
http://www.ikea.com/...ducts/00256312/

kaip bus LT tai nežinau  smile.gif  prieš Kalėdas gal ir galima ko tikėtis..

aciu! siaip ar taip gausis, jog teks sulaukti to laikotarpio, nes visko is kart nesusipirksim, tai bus matyt. kai reikia visu visu baldu, kilimeliu, uzuolaidu, lentynu, sviestuvu ir t.t., galvoju vis kazkam turetu but nuolaidos, jei ne vienam, tai kitam daiktui smile.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=pop-THYQFCw

Virtuvė ax.gif
Atsakyti
Mano pastebejimasi gruodi buna nuolaidos virtuves pirkimui, t.y. Pas lenkus uz 1000zlotu isleistu uz virtuves iranga, gauni 100zlotu dovanu. Ir tais dovaniniais pinigais tuoj pat gali apmoketi prekes, kurioms pvz. Ner nuolaidos, mes taip gavome "nemokamai" vaiko spinta
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 08 12, 08:23)
aciu! siaip ar taip gausis, jog teks sulaukti to laikotarpio, nes visko is kart nesusipirksim, tai bus matyt. kai reikia visu visu baldu, kilimeliu, uzuolaidu, lentynu, sviestuvu ir t.t., galvoju vis kazkam turetu but nuolaidos, jei ne vienam, tai kitam daiktui smile.gif

Jeigu labai neskubat, tai daug baldu galima susirinkti is besibaigianciu kolekciju, joms pas lenkus buna nuolaidos. Bet taip gali savo norimo baldo ir nebesulaukti. Reikia tikrinti lenku ikejos "konec seria" ir ikea family ir ofertus.
As galvociau, kad nuolaidos gal bus ir pas mus, bet dar toli kol kolekcijos keisis
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2013 08 12, 12:46)
Jeigu labai neskubat, tai daug baldu galima susirinkti is besibaigianciu kolekciju, joms pas lenkus buna nuolaidos. Bet taip gali savo norimo baldo ir nebesulaukti. Reikia tikrinti lenku ikejos "konec seria" ir ikea family ir ofertus.
As galvociau, kad nuolaidos gal bus ir pas mus, bet dar toli kol kolekcijos keisis

va ir butu liudniausia, jeigu kazko nebeliktu, bet kita vertus, man kazkaip viskas Ikejoje tinka(kol kas tik del lovos nzn..), tai galvoju neliks vieno, atsiras kitas fainas dalykas smile.gif
Atsakyti
Dar apie IKEA + fotoreportažas smile.gif IKEA
Atsakyti
Kas laukia viduje Videoreportažas biggrin.gif
Atsakyti
Nieko sau, baldų pristatymas į namus Vilniuje kainuos 59 Lt! Jei didesnis i automobili netelpantis daiktas, tai is Lenkijos daugeliu atveju gausis pigiau
Atsakyti
http://www.15min.lt/...lita-663-360631

dar ir čia rašo, kas neskaitėt smile.gif
apžėjau foto, stilius išlaikytas kaip ir visų ikėjų aišku, fainai.

kas tik mane sudomino, prie maisto, rašo dešrainis 1 lt. su priedais 2 lt. tai kas ten do priedai biggrin.gif g.gif pas mumi tai ta pati kaina, ir kečupo, majonezo ar garstyčių užsipili pats kiek nori.
Atsakyti
Aha mano sunui labiausiai patiko tie padazu kraniukai, gerimu raniukai ir skyles landzioimui vaiku kambariu ekspozicijose doh.gif
O del priedu kaios, tai gal suvalgius desraini, priedu be desrainio gali pakartoti kiek nori lotuliukas.gif kaip ir gerimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 08 12, 17:29)
kas tik mane sudomino, prie maisto, rašo dešrainis 1 lt. su priedais 2 lt. tai kas ten do priedai  biggrin.gif  g.gif  pas mumi tai ta pati kaina, ir kečupo, majonezo ar garstyčių užsipili pats kiek nori.

Dešrainis 1 lt, su dešrele - 2 lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 08 12, 18:12)
Dešrainis 1 lt, su dešrele - 2 lt  biggrin.gif

Desrainis 1 Lt, su mesa - 2 Lt smile.gif

Kuo labiau arteja atidarymo diena, tuo panasiau, kad visai neskubesiu i ja. Kaip ir nieko nereikia, bandysiu kita diena, kai bus maziau zmoniu, be video reportazu i vakaro zinias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meile_G: 12 rugpjūčio 2013 - 17:26