Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 26

Nu kur gali buti stilinga Ikejos plastmasine kede doh.gif biggrin.gif tigi turi buti siaip jau medio masyvo, bet kadangi tokia ziauriai brangi, tai tada nu ale tipo tikras baltdas is plokstes doh.gif
As manau irgi, kad baldas turi zmogui tarnauti, o ne atvirksciai, kai budavo, kad dangsto langus, nes sekcija nubluks doh.gif , kedeuzklota celofanu, kad gobelenas neisitrintu doh.gif
Del virtuves, tai reikia ziureti ismatavimus spinteliu, pacios dezutes ismatavimas man atrodo pakites Metod vietuveje palyginus su Faktum. Beje perkant Faktum eina dar Blum furnitura, kokia dabar prie Metod eis nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 08 09, 17:56)
Nu kur gali buti stilinga Ikejos plastmasine kede doh.gif  biggrin.gif tigi turi buti siaip jau medio masyvo, bet kadangi tokia ziauriai brangi, tai tada nu ale tipo tikras baltdas is plokstes doh.gif
As manau irgi, kad baldas turi zmogui tarnauti, o ne atvirksciai, kai budavo, kad dangsto langus, nes sekcija nubluks doh.gif , kedeuzklota celofanu, kad gobelenas neisitrintu doh.gif
Del virtuves, tai reikia ziureti ismatavimus spinteliu, pacios dezutes ismatavimas man atrodo pakites Metod vietuveje palyginus su Faktum. Beje perkant Faktum eina dar Blum furnitura, kokia dabar prie Metod eis nezinau.

As irgi sutinku, kad baldai turi zmogui tarnauti drinks_cheers.gif Tuo labiau as net nemoku tu baldu saugoti, todel reikia kriaukliu dideliu, kad vanduo taskytusi ir nereiktu sluostyti, baldu neblizgiu, kad liestumeisi nebijodama, kad liks antspaudai biggrin.gif As zinau, pas ka negalima i siena atsiremti, nes "issiteps" smile.gif Bet galima suprasti tu laiku metaliteta zmoniu, juk neturejo baldu pasirinkimo, uz tai ir saugojo, ka turejo. O tie neigiami komentarai, kazkaip speju, cia baldininku gal prirasyta
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2013 08 09, 17:47)
Net nesitiki, kad atsiliepimai is ikea lt jau smile.gif))
Labai smagu skaityti. Ir dabar jei kokio daikto kokybe domins, tai bus daug daugiau galinciu pagelbeti smile.gif
Na tas senovinis stebuklas dar ne blogiausias variantas, pati tokio nesirinkciau, bet labai nesmerkciau pasirinkusiu. Uzapvalintas medis gali duoti savo jaukumo. Man kaip tik blogiau, kai buna visiskai modernus salti namai, na kur daug metalo ir jokiu smulkmenu. Pas mane ikea stovi sekcija, bet jei galeciau sau leisti, tai pirkciau tik naturalaus medzio, ne drozliu, baldus. Nes kaip bebutu, ikea ne tik grazu, bet ir nuodingu medziagu buna neretai prikista, kas jau pigiausia ilgaamziskai jiems ten iseina, reikia ziureti sudeti, ne tik sudeti.

Del tos sekcijos tai sutinku,as gal negera paveiksliuka pateikiau,mano keliu pazistamu sekcija atrodo panasiai,bet yra is drozliu plokstes,va kur blogumas :-D tik anyta turi azuoline didele,tai CIA nera net kalbos,grazu be galo,bet ir namai visi atitinkamai apstatyti.
Del sudeties kazkaip niekad negalvoju,gal reiktu,bet.. Tik va musu vietiniu baldininku saziningumu,kurie net su tikru medziu vien dirba,neaisku kaip. Ar tikrai nieko neistepa,neprilakuoja,kad medis nesikraipytu ir t.t.? Nu gal ne,bet dar klausimas,o ju daznai nieks ir netikrina..
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 08 09, 18:49)
Del tos sekcijos tai sutinku,as gal negera paveiksliuka pateikiau,mano keliu pazistamu sekcija atrodo panasiai,bet yra is drozliu plokstes,va kur blogumas :-D tik anyta turi azuoline didele,tai CIA nera net kalbos,grazu be galo,bet ir namai visi atitinkamai apstatyti.
Del sudeties kazkaip niekad negalvoju,gal reiktu,bet.. Tik va musu vietiniu baldininku saziningumu,kurie net su tikru medziu vien dirba,neaisku kaip. Ar tikrai nieko neistepa,neprilakuoja,kad medis nesikraipytu ir t.t.? Nu gal ne,bet dar klausimas,o ju daznai nieks ir netikrina..

Jo, jei palyginti kitas parduotuves, tai dar labai gerai, kad ikea paraso tiesa, nes tu paciu sba baldai ar kiti neraso visai sudeciu
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2013 08 09, 19:03)
Jo, jei palyginti kitas parduotuves, tai dar labai gerai, kad ikea paraso tiesa, nes tu paciu sba baldai ar kiti neraso visai sudeciu

Bijau,kad cia bus kaip su maisto produktais.. Teke pabuvoti tokiu imoniu kaip Gardesis,Vilniaus duona,Kraft,Viciunai gamyklose. Tai bent jau apzvagos metu viskas atrodo labai graziai,sterilu,tvarkinga ir pan. Bet va visokiose mazose kepyklelese ir siaip gamyklelese,kur tortus gamina pvz,tai siaubas kosmaras tragedija.. doh.gif
kuo didesne imone,tuo labiau po padidinamuoju stiklu buna,o va mazytes.. O visi kazkodel galvoja,kad tose mazytese viskas naturalu,sveika,svaru ir pan.
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2013 08 09, 16:47)
Atkreipiau demesi, kad pas mus vienintelius LT parduoda Metod virtuves, o ne Faktum. Paguglinus radau, kad Faktum su laiku pakeis i Metod visur, jei tik teisingai rase. Faktum jau uzsitikrino savo verte, o lietuviai pirmieji Metod isbandys.

http://www.ikea.com/.../kitchen/24254/

Norvegijoje jau kuris laikas Metod virtuves pardavineja.
Kas liecia fasadus, tai man toks ispudis, kad ir Lenkijoje jau tas pats, tik pavadinimas skiriasi. Bet gal klystu. Tiesiog ziurinejau virtuves ir niekaip negalejau rasti kai kuriu fasadu. tik tada dasuto, kad visos virtuves pasikeitusios. Palyginau su lenkais, tai tarkim fasadai lyg ir tie patys, tik pavadinimai skiriasi. Gal pratina lenkus prie naujienu, kad jiems soko nebutu smile.gif tai jei su fasadais taip, tai kazin, kaip ten realiai ir su vidumi yra, gal irgi tik pavadinimai belike perejimui nuo vienos sistemos prie kitos. Norvegijoje padare didziules nuolaidas ir ispardave faktum sistemas greitai. Nejau skirtingom salim dar skirtingas virtuves gamina? g.gif Kazkaip abejones man del to.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 08 09, 21:19)
http://www.ikea.com/.../kitchen/24254/

Norvegijoje jau kuris laikas Metod virtuves pardavineja.
Kas liecia fasadus, tai man toks ispudis, kad ir Lenkijoje jau tas pats, tik pavadinimas skiriasi. Bet gal klystu. Tiesiog ziurinejau virtuves ir niekaip negalejau rasti kai kuriu fasadu. tik tada dasuto, kad visos virtuves pasikeitusios. Palyginau su lenkais, tai tarkim fasadai lyg ir tie patys, tik pavadinimai skiriasi. Gal pratina lenkus prie naujienu, kad jiems soko nebutu smile.gif tai jei su fasadais taip, tai kazin, kaip ten realiai ir su vidumi yra, gal irgi tik pavadinimai belike perejimui nuo vienos sistemos prie kitos. Norvegijoje padare didziules nuolaidas ir ispardave faktum sistemas greitai. Nejau skirtingom salim dar skirtingas virtuves gamina?  g.gif  Kazkaip abejones man del to.

O kaip gerai, tai ne mes pirmi. Kokie norvegu atsiliepimai? Idomu, kada lenkai prades issipardavineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2013 08 09, 20:38)
O kaip gerai, tai ne mes pirmi. Kokie norvegu atsiliepimai? Idomu, kada lenkai prades issipardavineti smile.gif

nezinau, neskaitau biggrin.gif man susirode, kad senosios virtuves lyg ir smagesnes buvo. bet gal cia kokia atmetimo reakcija naujovems manyje biggrin.gif as vistik kazkaip abejoju, ar lenkuose tikrai ne nauja sistema . bent jau fasadai tie patys, kaip ir norvegu, tik pavadinimai senieju. bet jei isiziuresite, tai tie fasadai jau kitokie. vat ir galvoju, kad jei jie naujiems fasadams pripaiso senuosius pavadinimus, tai gal ir su vidine dalimi tas pats - tik pavadinimas ir belikes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 09 rugpjūčio 2013 - 21:35
klausykit, vakar buvusios, ar jums neatrodo, kad vienintelis minusas viso atidarymo, kad po evakuoacijos galėjo žmones po to karščio pavaišinti sultimis ar bent vandeniu?
Atsakyti
O ką darotės su nestandartinių matmenų virtuvėm? Pas mane 314*318 cm, kažin ar būčiau sudėliojus standartinių matmenų spinteles ir stalčius g.gif
QUOTE(lyrika @ 2013 08 09, 13:07)
labai nebrangiu ir fainu sofu yra Kaune, SBA baldu isparduotuveje, Drobes gatveje  thumbup.gif

Ačiū, būtinai nulėksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 08 09, 23:29)
O ką darotės su nestandartinių matmenų virtuvėm? Pas mane 314*318 cm, kažin ar būčiau sudėliojus standartinių matmenų spinteles ir stalčius  g.gif

juk yra galimybe pasidelioti plana pacioje parduotuveje, jei namuose nesigauna patiems. ten konsultantai yra, kurie jums pades, jei kokiu klausimu iskils.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 08 10, 00:51)
juk yra galimybe pasidelioti plana pacioje parduotuveje, jei namuose nesigauna patiems. ten konsultantai yra, kurie jums pades, jei kokiu klausimu iskils.

Man jau nebereikia, čia daugiau retorinis klausimas biggrin.gif Kuom pvz. užpildyti erdvę, kai lieka tarkim 48 cm smile.gif
Atsakyti