QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 06, 13:11)
ką tie vyrai supranta- jei pomidorai- tai tik raudoni jiem turi būt, jei (.)(.)- tai tik dideli, ir pan.

Maniškiui tai kaip tik raudono jau neįsiūlysi...O labiausiai tai Jablokai tiko.Tikras Adomo provaikaitis

Nors man irgi šitie skanūs,tai nekišu per daug panosėn kaip Ieva

Kitąmet daugiau pasėsiu,tai jau ir pagundysiu...
QUOTE(saintlina @ 2013 08 06, 14:48)
Na, tik nehibridai anksčiau kadenciją baigia.
Bet va Berlicio tai man kažkoks čiudnas hibridas

Visi hibridai daugiau mažiau kieti būna,o šito ilgai neišlaikysi-minkštas net gerai nesunokęs.Skystas...
Įdomu,kaip ten
Diuni Carambos?Vis tiek Bolzano pirksiu,tai gal ir tų vertėtų prie to pačio prigriebt
QUOTE(Gardi @ 2013 08 06, 15:06)
Man susidėjo, kad speciali džiovyklė ims mažiau elektros nei orkaitė. Kadangi tam skirtas prietaisas, tai joje ir džiovinau. 5-7 cm slyvinukai, pjaustyti pusiau, man nedžiūna.
Bet tai 7 cm per pusę pjauti,tai tokie nemaži gabalai gaunasi .Tokius gal reiktų labiau pasmulkint

Ir,aišku,nuo pomidoro rūšies priklauso-daugiau sėklų turintys ilgiau ir džius.Pernai džiovinau San Marzano,tai jie tokie sausoki ir aš juos ratukais pjausčiau.Paprastoj džiovyklėj su ventiliatorium iš apačios džiūvo apie 16-18 val.,toj Eskalibur apie 8-10 val. 45 laipsnių temperatūroj,panašiai ir ventiliuojamoj elektrinėj orkaitėj.Bet džiovyklėj skanesni...
Nu ir iš kibiro pomidorų kažin ar pilnas 1 kg gaunasi džiovintų

Šiemet nedžiovinsiu,nes per kelis vakarus tie kibirai, traškučių formoj, susivalgė
Gal šiemet vėliau tas viršūnes kirpt?Pasitikėsiu pvz.meteorologais,kurie šiltą rugsėjį prognozuoja