Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(Ilaria @ 2013 08 19, 12:43)
Užsisakiau kitiems metams SOLDACKI, 100 sėklų gavau. Daugokai, bet gal su kuom susimainysiu blush2.gif

siuos buvau ebey nusiziurejus smile.gif

o cia mano oranzine vokiska braske. tik realiai labiau oranzine

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezinaukasbustie2: 19 rugpjūčio 2013 - 14:02
QUOTE(saintlina @ 2013 08 18, 22:43)
Adija[/b], o kada ten Alytuj pomidorų mugė/degustacija nusimato? Ar jau baigėsi? Žiūriu, tuoj vasara nusibaigs, o aš nei Ex, nei Adijos, nei Alytaus pomidorų mugės neaplankiau  cool.gif

Dar spėsi,jei labai norėsi biggrin.gif Va aš pati kaži ar pakliūsiu,bo poryt atskrenda govėda naujų giminių,tai nežinau ar pavyks tą degustaciją įtraukt į lankytinų vietų sarašą g.gif Beplanuodama tiek visko gražaus Lietuvoj radau,ką aniem parodyt noriu,kad kaži ar spėsiu per savaitę doh.gif
QUOTE(Jennyfer @ 2013 08 19, 14:13)
Merginos, gavau infO, kad Alytuje rugpjucio 23 vyks pomidoru degustacija, konferencija, loterija... Ir t.t. Jegele, pagaliau ir musu kaime kazkas vyksta smile.gif

Nu atsiprašau,bet mūsų kaime visada kažkas vyksta tongue.gif Parodos,teatrai,koncertai...Aš visur nespėju biggrin.gif
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 19, 14:31)
blink.gif o ta degustacija tai čia ofociali ar privačiuose hektaruose

Taigi,mes dzūkai ir visus iš eilės vaišinam tongue.gif Šiaip tai aš porą kartų buvau,bet tada dar pomidorų auginimu nelabai domėjausi.Bet degustacija patiko blush2.gif
Atsakyti
Taip taip, vyksta, bet neinu aklai i kiekviena svente ar koncerta smile.gif be bonsu parodos ir pomidoru degustacijos tai kazin ar kazkas vyksta panasaus kas susije su flora.
Atsakyti
va bonsų parodoj Alytuj esu buvus kadais, nu bais bais patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 08 19, 14:20)
Dar spėsi,jei labai norėsi biggrin.gif Va aš pati kaži ar pakliūsiu,bo poryt atskrenda govėda naujų giminių,tai nežinau ar pavyks tą degustaciją įtraukt į lankytinų vietų sarašą g.gif

nu va tikrai, pasirodo, spėčiau smile.gif
O gimines, ir dar naujus, tai vargiai pomidorais sudominsi. Užteks aniems ekskursijos po tavo nuosavą šiltnamiuką. Teks po įdomesnes vietas po LT patįsiot smile.gif Sėkmės ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 19, 15:15)

vobla, taigi kojas nudepiliuot visada gali, tada ir matysis aiškiai kas kur kaba( kažkaip nešvankiai čia taip susiskambėjo  g.gif ).

mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 19, 13:42)
kaip jumi toki pomidoriukai patiktų? mažuliai- ir kiek vietos sutaupai  cool.gif

zinai,vaikeli,sitais neuzkresi schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2013 08 19, 11:08)
va jau matau smile.gif panasus i citrina

kai paleksi 3dieni turgun,parasyk tada,kas do veisle tu geltonu pomidoru mirksiukas.gif ax.gif as siandien jau pomidorus ant palanges isdeliojau su vardais kitu metu derliui rolleyes.gif liko tik kmicic'ui vieta tuscia-isskynus uzvakavau,pamirsau seklytem palikt doh.gif lauksiu 4tadienio,kol prinoks ax.gif mamces,Sulija pranese ,kad ryt iki 30-vel shutra,o taip jau gera buvo.ir siltnamy ir lauke be prakaito dirbt galimejo.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 19 rugpjūčio 2013 - 18:18
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 08 19, 19:13)

kai paleksi 3dieni turgun,parasyk tada,kas do veisle tu geltonu pomidoru

ok
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 08 19, 18:13)
zinai,vaikeli,sitais neuzkresi schmoll.gif

gerai, tetule, nesikabina bacila prie tavęs greit, nu ale ką darysi cool.gif Jau sunku su amžium nustebint kuom nors-ir vienokių matėm, ir kitokių smile.gif
Atsakyti
idomu ar as jau pavelavau i traukini ar ne g.gif biggrin.gif .... Nepavyksta Ex parasyti i az. Bus atostogauti gale vasaros biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif Ar dar daug , mergaitės , pas jus pomikų...aš priėjau tarpą kažkokį...sunokę visi nuskinti , o paskui tarpas , ir toliau dar visi žali , nedaaugę....viršūnes nukirpau apie 15 rugpjūčio...tai žiūriu dabar , kad pagrindinis derlius sudorotas. tiek daug , kiek buvo , nebus jau tikrai... ax.gif g.gif o dar norėjau džiovinti , bet , jei Saintlina sako , kad iš kibiro išeina stiklainiukas , tai man bebeužteks tada jau džiovinimui gal...kas tas vienas tiklainiukas , du irgi niekai... biggrin.gif
Saintlina , o kokius pomikus džiovinai g.gif Ex , tai pamenu , - pipirinius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 19 rugpjūčio 2013 - 21:13
QUOTE(diuni @ 2013 08 19, 21:08)
Saintlina sako , kad iš kibiro išeina stiklainiukas , tai man bebeužteks tada jau džiovinimui gal...kas tas vienas tiklainiukas , du irgi niekai... biggrin.gif
Saintlina , o kokius pomikus džiovinai g.gif Ex , tai pamenu , - pipirinius ax.gif

du puslitriukai maždaug smile.gif Vienas puslitris, o kitiems jau mažesnių talpų ieškojau. Džiovinau Giuliettas ir Puzata Chata.
Atsakyti