Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LIV

knopkes suknele pasakiskai grazi ir kas svarbiausia-originali 100% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 08 23, 23:43)
Ačiū 4u.gif
Iš ryto padės man šeimininkaut: įneš sūrį, paskui išnešios  po atskirus staliukus...gal dar tortą atitemps biggrin.gif

Tai knopke, kaip ir finišo tiesiojoj stovi...įsitikinusi, kad bus nereali šventė...sėkmiaus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 08 25, 12:36)

aciu aciu 4u.gif jau po visko, guliu lovoje, gerkle plysta, isdeginta, atrodo, pirslelis sveikai atrodo, vaikucius pas senelius nuveze, leidzia man parelaksuoti vienai wub.gif

viskas vyko super duper, parasysiu, kai jegu turesiu daugiau..bet svente - nereali, jaunimo nemazai, visi linksmi, draugiski, ivertino musu darba, isklausem daug graziu zodziu blush2.gif selom iki 5 ryto, muzikanta pasaka, vakaro vinis- Mino pasirodymas - isjudino dar labiau jaunima, senima, kazkas nerealaus buvo, atrode, kad zmones pamirso viska, atsimine kad reikia tik sokti biggrin.gif zodziu, atsitusinom super..didziausias komplimentas buvo is jaunikio...sako :"maniau,kad jus tokie solidus, viskas tik pagal scenariju, etiketa..o pasirodo, jus neralus, nesitikejau tokios grazios sventes" mum tai buvo labai dziugu girdeti, kad pasiekem ju sirdis wub.gif

aciu uz komplimentus suknelei..vakar velei puosiausi tokia panasia suknele, tik tamsiai melyna wub.gif man nieko nera mieliau, kai galiu pasipuosti mamos ranku darbu..

dar sugrisiu su dienos aprasu, dabar gulu ir snaudziu, nes labai skauda, gal imigus - nejusiu biggrin.gif
Atsakyti
sveika sugrizus,knopke smile.gif
skaitau ir is pradziu kazkodel pagalvojau,kad tas vinis buvo ne Mino,o MINEDAS lotuliukas.gif galvoju,ot prikolas lotuliukas.gif
Atsakyti
Patiko ir man knopkės suknutė, ir kas svarbiausia-tai mano spalva smile.gif

Toks dar klausimukas...o jūs kelsitės ir eisit kartu su muzikantais žadinti svečius unsure.gif ...aš nei savo pirmose vestuvėse, nei esu mačiusi, kad piršliai eitų žadint, bet va čia pasiskaitinėjusi, susidaro vaizdas, kad taisyklės pasikeitė smile.gif ...o man taip patiko, kai mus pakeldavo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 08 25, 17:36)

Toks dar klausimukas...o jūs kelsitės ir eisit kartu su muzikantais žadinti svečius unsure.gif ...aš nei savo pirmose vestuvėse, nei esu mačiusi, kad piršliai eitų žadint, bet va čia pasiskaitinėjusi, susidaro vaizdas, kad taisyklės pasikeitė smile.gif ...o man taip patiko, kai mus pakeldavo cool.gif

Kiek ir aš esu girdėjusi, tai piršliai su muzikantais eina žadinti. Aš irgi taip dariau per dviejų dienų vestuves.
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 08 25, 11:36)

Superinė suknelė smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
o pas mus antra diena bus tik pusryciai.muzikantu nebus.bet kadangi ten pas juos viskas kardinaliai keiciasi,tai pasirodo antra diena ryte zadinti eisim mes su pirsleliu ir dar kazka ta ryta reikes nuveikti,tai jaunoji pjaustys suri ir apdovanojimus nukelsim is 1dienos,antrai.

kitas klausimas-jei 1 balionas helio ir prie jo prikabinti 2 paprastus-neatlaikytu?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 08 25, 18:36)

nekėlėm, niekur to ir nebuvau mačius biggrin.gif jei keldavo tai tik muzikantai, įdomiai persirengę ir t.t.

Jei kada tektų dar dalyvauti vestuvėse svočios pareigose, šią dalį taip pat muzikantams palikčiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 08 25, 19:29)

kitas klausimas-jei 1 balionas helio ir prie jo prikabinti 2 paprastus-neatlaikytu?

sakyciau nerizikuokit, nebent jūsų helio balionas pakankamai didelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 25 rugpjūčio 2013 - 18:35
QUOTE(lili* @ 2013 08 25, 18:36)
nekėlėm, niekur to ir nebuvau mačius  biggrin.gif jei keldavo tai tik muzikantai, įdomiai persirengę  ir t.t.

Jei kada tektų dar dalyvauti vestuvėse svočios pareigose, šią dalį taip pat  muzikantams palikčiau  biggrin.gif
Papildyta:

sakyciau nerizikuokit, nebent jūsų helio balionas pakankamai didelis  ax.gif

O aš sakyčiau paklauskit ten, kur tuos balionus pardavinėja. Kai aš dariau 12 val balionus su ugnelėm man viską išaiškino, kas kiek kelia.
Atsakyti
aisku,aciu
as cia dukrytes gimtadieniui dar ruosiuosi,tai sakau apie balionus ir cia bus kas zinos biggrin.gif
Atsakyti
gal prisimenat kas prekiauja tokiais diiideliais balionais?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 08 25, 16:14)
sveika sugrizus,knopke  smile.gif
skaitau ir is pradziu kazkodel pagalvojau,kad tas vinis buvo ne Mino,o MINEDAS  lotuliukas.gif  galvoju,ot prikolas  lotuliukas.gif

Aš irgi tą patį pagalvojau apie Minedą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 08 26, 10:36)
Aš irgi tą patį pagalvojau apie Minedą lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu nu, bet ir palyginimas doh.gif lotuliukas.gif
labai siltas zmogutis Mino, ir kaip uzvede visa publika thumbup.gif nors ir taip buvo uzsivede neblogai
Atsakyti