Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LIV

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 08 25, 23:54)
gal prisimenat kas prekiauja tokiais diiideliais balionais?

Aš vakar lyg Tiger'i mačiau;)
Atsakyti
Turiu ir seneliams lauktuvių smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 08 26, 14:20)
Turiu ir seneliams lauktuvių smile.gif

geriau jau tu nerodyk daugiau nieko, nes mums čia žandikauliai visai atvips iš pavydo.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 08 26, 14:40)
geriau jau tu nerodyk daugiau nieko, nes mums čia žandikauliai visai atvips iš pavydo.. lotuliukas.gif

Nereikia tik ant manęs pykti biggrin.gif ...gi negaila dalintis vizualiomis idėjomis.Kažkodėl čia labai mažai rodomės, sukraut į paštuką ir užrakint...nugi kam, mano šiuo klausimu yra kita nuomonė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 08 26, 15:22)
Nereikia tik ant manęs pykti biggrin.gif ...gi negaila dalintis vizualiomis idėjomis.Kažkodėl čia labai mažai rodomės, sukraut į paštuką ir užrakint...nugi kam, mano šiuo klausimu yra kita nuomonė rolleyes.gif

Nepykstame, ne lotuliukas.gif 4u.gif O dėl rodymo temoje tai turbūt prieš vestuves ne visos nori, nes jaunosios gali irgi čia užklysti ir prisižiūrėti.Ypač, jei svočios niką žino.. biggrin.gif
Atsakyti
labai dailu 4u.gif 4u.gif bus ispudinga svente 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 26 rugpjūčio 2013 - 14:43
QUOTE(deltadu @ 2013 08 26, 15:33)
Ypač, jei svočios niką žino.. biggrin.gif

Mano naujoji, po čia nevaikšto, dėl to rami esu biggrin.gif ...bet, kad ir matys, ne pasaulio pabaiga, lai pasižiūri, juk iš arti pamatyt gali būt mažai laiko...pasiims, kažkas kažkur padės, ras gerai, neras-bus jau mačiusi biggrin.gif ...anokia bėda... man pačiai smagus laiko praleidimas...va dabar stalo išsipirkimui kelis butelaičius pasidariau, pirkau patį pigiausią gėrimuką, paslėpiau po dažais, ko ne ABSOLIUTAS biggrin.gif, šampanas papigiai-ko ne ALITA ...SUTAUPIAU cool.gif lotuliukas.gif

knopke...ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 08 26, 14:40)

aha lotuliukas.gif

labai grazus darbeliai
Atsakyti
Labas vakaras. Gal yra svociuciu is Klaipedos, kurios darys smelio ceremonija? Is kur perkate indus? O gal kuri kita patarsit kur ieskot? Gal internete kur nors siuncia? aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 08 26, 14:22)

Ištikrųjų negailą, bandžiau sukelti ir aš bet nepavyko suprast įkėlimo paaiškinimo.
Bet tavo darbeliai tikrai faini, svarbiausia idėjų turėti thumbup.gif
Atsakyti
Kur Kaune galima nusipirkti spalvoto smelio? Dovisa neturi man reikalingos spalvos verysad.gif O Jurastoje labai brangiai iseina, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2013 08 21, 20:20)
Yra du variantai tų liudijimų)
Vienas- tikras liudijimas, kuriame jaunikis pasirenka jaunosios pavardę, arba buvo dar kažkurios svočiutės idėja... įrašė kad jaunoji pasirinko bendro draugo pavardę.
Kitas variantas... su įrašais kokios spalvos jaunųjų akis, ar moka jaunoji gaminti maistą ir panašiai. Aš dariau pirmą variantą, jaunikis pasirinko jaunosios pavardę, kai perskaitėm, matomai neiškart visi suprato... Leidom liudijimą per rankas, o tada pasipilė komentarai  biggrin.gif

Gal kas turit baznytinio liudijimo netikra kopija? Musiskiai i metrikacija neis...
Atsakyti