Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LIV

as manau, kad jei nenori kazko atskleisti, tiesiog nesakai apskritai nieko..jau anksciau vyko sneka, kad uzsiminate, o paskui nepasakote iki galo...cia as nepiktai 4u.gif 4u.gif
as pati jusu klausiau del sauso ledo, atsakymo negavau..tad ...kai nenori, tai isvis ir nesakai nieko, o ne uzminus - nutyleti ir ignoruoti
Atsakyti
biggrin.gif turbūt aš akla, bet nu niekur nematau, kad Sobieska būtų kažką rašiusi apie sausą ledą, kaip ji organizuoja, ką daro...pavydas blogas palydovas Knopke mirksiukas.gif Dažnai tyliai skaitinėju šią temą, nes pati 3 vestuvėse atpiršliavau, bet, kad žmogus idėjęs tiesiai čia savo darbus nieko neslėpdamas, kaip, kad dauguma kraunat į kažkokį tai paštuką...sorry, man jis vertas pagarbos-tai nesavanaudis žmogeliukas, o jūs jį dergiat ir dar kas...Perspjovė ji dauguma mūsų,kas ją pažįsta iš forumų visi žino: jei jau ko Sobieska imsis, tai su visu atsidavimu. Mačiau aš jos tą vinį, tai buvo NEREALI vinis, kartoju NEREALI...Daugiau pozityvumo svočiutės
Atsakyti
ui, nepavydziu tikrai, nes kiek padarau pati, man ganam tikrai nepavydas cia, tiesiog, paskutiniu metu skaiciau abieju noriu poalbius , ir susidare tokia mintis, o paie leda buvo mineta, nes i mano posta viena nare atrase, kad nepasakos,tai supratau, kad kazkas kalbeta buvo, gal ka ir praleidau...as visai nepiktai rasiau, tiesiog, prase padeti drauge rengiant svente, todel sedziu ir toliau skaitineju, o kazkaip musu temoje anksciau tokios atmosferos nebuvo, todel gal ir uzkliuvo...

cia pvydo nei kruopeles...
Atsakyti
QUOTE(Kumelaitė @ 2013 09 10, 15:41)
žmogus idėjęs tiesiai čia savo darbus nieko neslėpdamas, kaip, kad dauguma kraunat į kažkokį tai paštuką...

Aš vakar į "paštuką" savo darbus įdėjau dėl paprastos priežasties - labai smalsi jaunoji biggrin.gif. Manau dauguma tai darė dėl tos pačios priežasties. Na, nemanau, kad mano darbai tokie ypatingi, kad reiktų skelbtis "ant visos Lietuvos". Jei svočiutės ten pamatys kažką, kas vertas platesnės auditorijos - po vestuvių mielai paviešinsiu. ax.gif

O šiaip, manyčiau, būkim tolerantiškesni ir nepilkim žibalo į ugnį. Forumai, tokia vieta, kur nematom žmogaus veido, negirdim intonacijos... Sakinyje, kuriame yra tik pastebėjimas, pamatom įžeidimą ar pan...Ir jei tą sakinį perskaitai tuomet, kai esi suirzęs,jame pradedi matyti tai, ko nėra... Nemanau, kad čia mes brandžios moteriškės viena kitą išauklėsim...Tad nepamirškim, ko čia susirinkom mirksiukas.gif
Atsakyti
"Prisiduodu" šios dienos svočios namų darbus-nuomoj padarė "primierką" suknelių ir radau savo talija clap.gif Ji atsirado!!! Kadangi suknia be rankovių, buvau užsisakius pas "auksarankę" šilkinį šalį apveltais kraštais. Padarė per savaitę, atsiuntė iš Klaipėdos - fantastiškai plonas ir kokybiškai padarytas. Nieko mandro - juodas su turkio spalvos kraštais ir prisegama gėle - bet labai tinka prie suknios. Po vestuvių įmesiu foto. Rekomenduoju, jei kam reikės https://www.facebook...ltinio.viliones
Taures graviravausi Savanorių pr. "Tarp gėlių", tai net nežinau, ką ir pasakyti... Lyg ir nieko baisaus, bet ir nieko gražaus. Kažkaip grubokai... Kitą kartą, nors ir brangiau, pirkčiau tokias taures, kad su lazeriu galėtų graviruoti...
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 09 10, 09:31)

nepykit, kad kartais susidaro ispudis, kad kai kas save uzkelia labai aukstai , todel kitoms belieka tik liaupsinti ir aikcioti 4u.gif  4u.gif
ale ot, neina neikist trigrasio lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 09 11, 08:36)

Nu bet kas čia susirašo, o gi tos, kurios labiausiai ją ir puolėt biggrin.gif .Vėl nematau, kur Sobieska prašė, kad ją liaupsintų ir garbintų, niekas už pirštų netraukė prie klaviatūros...nu nevarykit ant jos, šlykštu skaityt. Jei matytumėt, kaip ji atrodė per vestuves, žandikauliai atvėptų. Gana apie ją, ėjo praėjo...
Klausimas, ar yra kas nors bandžiusių vietoj papkės scenarijų susirašyt į "planšetniką" rolleyes.gif
Atsakyti
as tai gal pabijociau plansete tasytis visur.a vdrug kas numes,sulies,ar isvis kurnors pamirsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 09 11, 09:37)
as tai gal pabijociau plansete tasytis visur.a vdrug kas numes,sulies,ar isvis kurnors pamirsiu  biggrin.gif

Bet tai kai stiliovai svočia atrodytų, ką svečiai vyresnio amžiaus pagalvotų biggrin.gif Va TO baimė ir mane sulaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kumelaitė @ 2013 09 11, 08:59)
Nu bet kas čia susirašo, o gi tos, kurios labiausiai ją ir puolėt biggrin.gif .Vėl nematau, kur Sobieska prašė, kad ją liaupsintų ir garbintų, niekas už pirštų netraukė prie klaviatūros...nu nevarykit ant jos, šlykštu skaityt. Jei matytumėt, kaip ji atrodė per vestuves, žandikauliai atvėptų. Gana apie ją, ėjo praėjo...

Reikia pirma žinoti situaciją, nuo ko viskas prasidėjo. Mes tik ir žinom, nuo ko ji prasidėjo. Ir tokie žmonės man...

Gaila, kad rudeniop pasikeitė svočių "karta". O toms, su kuriomis čia pradėjau bendrauti dar pavasarį, nuoširdžiai dėkoju už patarimus, už palaikymą, už idėjas. Nors jau jos gal ir nesilanko šioje temoje. 4u.gif
Atėjo laikas ir man palikti šią temą, todėl linkiu visoms pasiliekančioms tik įspūdingų, sėkmingų vestuvių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 09 11, 10:27)
Reikia pirma žinoti situaciją, nuo ko viskas prasidėjo. Mes tik ir žinom, nuo ko ji prasidėjo. Ir tokie žmonės man...

Viska zinau, viska skaiciau ir pagrinde tavo liaupsiu buvo daugiausia biggrin.gif

Ka galima padovanoti muzikantams idomesnio padovanot apart klausos stiprintuvu, burnos gaivikliu, itariu tokiu daiktu pas juos kruvos g.gif

Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 09 11, 10:27)
Atėjo laikas ir man palikti šią temą, todėl linkiu visoms pasiliekančioms tik įspūdingų, sėkmingų vestuvių 4u.gif

ee..! varom iki galo! nebedaug liko assa.gif
Atsakyti