Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LIV

man muzikantas irgi skambino likus panašiai mėnesiui. aptarėm planelį ar viskas tinka, ar viską galiu daryt. viskas buvo tvarkoj. likus savaitei iki šventės abu interneto pagalba perskaitėm visą scenarijų, išnagrinėjom iki kablelio, o per šventę: štai, kad nori. blink.gif manau, labai daug kas priklauso nuo pačių muzikantų ir jų požiūrio į šventę. mano grojikas buvo matyt kažkur išskridęs biggrin.gif
na bet svarbiausia, kad visiem patiko mano darbas, o ne jo blevyzgos. blush2.gif
Atsakyti
Svočiutės, o kaip paduoti medų, kuris reikalingas mokant bučiuotis..Nu, kai tos bučinių dėžutės keliauja su instrukcijomis.. ax.gif
Atsakyti
Mano muzikantai buvo nerealūs, tikra šio žodžio prasme, vienas kitą suprasdavome iš žvilgsnių ir rankos pakėlimų. Labai lengva buvo vesti šventę, jaunieji nenorėjo rusiškos muzikos, tai ji skambėjo tik vienintelį kartą ir tik jaunojo tėvelio noru. Jokių pošlybių,anekdotai mįslės buvo lietuviškos, šmaikščios ir kai kurios man visai negirdėtos. Išgirstas sakinukas iš vieno pabrolio lūpų: "dalyvau 6 vestuvės, bet tokių nerealių piršlių ir muzikantos sąjungos nesu matęs." ir tokios frazės vos ne su kiekvieno svečio atsisveikinimo bučiniu mane kėlė ant sparnų. Vnž.buvau nereali piršlienė, net filmuke, kuris buvo parodytas vestuvininkams susuktas iš jaunųjų vaikystės,jaunystės nuotraukų,mergvakario, bernvakario epizodų, buvo parašyta...daug aplodismentų sulaukiau...todėl sakau didelį AČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ jums visoms čia buvusioms, esančioms.... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 09 09, 11:00)
Mano muzikantai buvo nerealūs, tikra šio žodžio prasme, vienas kitą suprasdavome iš žvilgsnių ir rankos pakėlimų. .... Vnž.buvau nereali piršlienė, net filmuke, kuris buvo parodytas vestuvininkams susuktas iš jaunųjų vaikystės,jaunystės nuotraukų,mergvakario, bernvakario epizodų, buvo parašyta...daug aplodismentų sulaukiau...todėl sakau didelį AČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ jums visoms čia buvusioms, esančioms.... wub.gif  4u.gif

bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif Labai džiaugiuosi už tave. Tu tikrai buvai verta visų komplimentų, nes namų darbus padarei tobulai smile.gif
O kai dar petys į petį muzikantai dirba - tai tada super viskas gaunasi. Belieka, tik svečius pagauti "ant bangos" ir nepaleisti thumbup.gif
Atsakyti
dziaugiuosi uz jau atidirbusias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobuvasara @ 2013 09 09, 14:31)

O kai dar petys į petį muzikantai dirba - tai tada super viskas gaunasi. Belieka, tik svečius pagauti "ant bangos" ir nepaleisti  thumbup.gif

Aš nelabai suprantu šitos misijos "pagauti ir nepaleisti".. Einu į vestuves, ruošiuosi tą, kas priklauso, bet juk visada nebūsi už vakaro vedėją. Manau, kad muzikantai turi vakarą vesti.. Nes aš tai nesuprantu, kaip galėčiau pati tai daryti... g.gif Ir neįsivaizduoju, ką bus daryti, jei pasirodys, kad muzikantai ne kažką tesugeba.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 09 09, 16:50)
i.. Nes aš tai nesuprantu, kaip galėčiau  pati tai daryti... g.gif  Ir neįsivaizduoju, ką bus  daryti, jei pasirodys, kad muzikantai ne kažką tesugeba.. doh.gif

Va tada turėsi pasiodyti pati su visa savo programa, ne tik , kad pasirodyti , bet ir užvesti antraip bus garantuoti atsiliepimai apie lievas vestuves...aš skraidžiojau padebesyse kai mūsų veztuves pavyzdžiu statė...niekam neįdomi mano vinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 09 09, 19:33)
niekam neįdomi mano vinis smile.gif
man tai idomi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 09 09, 19:33)
Va tada turėsi pasiodyti pati su visa savo programa, ne tik , kad pasirodyti ,  bet ir užvesti antraip bus garantuoti atsiliepimai apie lievas vestuves...aš skraidžiojau padebesyse kai mūsų veztuves pavyzdžiu statė...niekam neįdomi mano vinis smile.gif

Tai ir pasirodysiu su savo programa, bet atsistot šalia muzikanto per vestuves tai tikrai nežadu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 09 09, 21:10)
Tai ir pasirodysiu su savo programa, bet atsistot šalia muzikanto per vestuves tai tikrai nežadu schmoll.gif

Na, matai, žmonės skirtingi, svočios vaidmenį vestuvėse skirtingai suvokia. Vienos būna tik liudininkės, kitos - vakaro vedėjos, trečios tik puošmena ir t.t ir pan. Dar daug kas priklauso, ko "užsakovai" tikisi. Mus kai pakvietė tai buvo tokia situacija, jog atsisakyti negalėjom. Vienintelis krikštasūnis gi... Ir puikiai suvokėm, kad mes ne tik liudininkais būsim, bet ir visą jaunikio giminę reprezentuosim. Jei atvirai-į visokius piršliavums ir lietuviškas vestuves visą laiką žiūrėjau su ironija. Man tenka režisuoti renginius, bet ne pramoginius, o meninius. O jaunieji nori tikrų storų smagių dviejų dienų lietuviškų vestuvių doh.gif su rūtelėm ir pakartais piršliais...Iš pradžių viršų ėmė mano režisieriaus ambicijos - padarysiu taip, kad bus meniškai-intelektualiai...Ir kas iš to? Bus gražu man, o kaip visi kiti likę 88 žmonės iš provincijos? Žmonės atvyksta palikę savo namus, ūkius, išleidę nemažai pinigų savo "parėdams", dovanoms ir , kaip nelietuviai sako, mainais nori " turėti gerą laiką". Juk pagaliau šventę kuriu ne aš viena, o ir muzikantai, šeimininkės, ir pulkas, ir jaunieji bei jų tėvai. Juk ne svočios pažiūrėti atvažiuoja biggrin.gif . Todėl visi ir per šventę turi dirbt petys į petį, o ne kiekvienas atskirai. "Dirbti" gal per riebiai pasakyta, bet kas ruošiatės šitai šventei, tai suprantat, ką noriu pasakyti. Kaip turėtų būti sunku, kai muzikantas svočioje mato konkurentą ir bando ją sudirbti ar ignoruoti. Kai padavėjos pradeda nešti karštus per anksti ir pan. Ir koks "kaifas", kai muzikantas jaučia, kokią muziką paleisti, per tavo vieną ar kitą kalbą, ceremoniją, kai tau padeda ir t.t. Niekas nesako, kad piršlys su svočia turi režisuoti visas vestuves ir visus užiminėti, bet būti geros nuotaikos ir neiškoti žodžio ar veiksmo kišenėje-manau privalu. Renginiuose žmonių nuotaikos, emocijos, visa energetika banguoja-čia dėmesingi, čia jau nosį rakinėja, tai jau nori siausti, tai kampais pašliaužioti. Reikia jausti žmonių emocijas ir kiek įmanoma ar sugebama - jas valdyti nukreipint viena linkme "GERAS LAIKAS". Tai ir vadinama "bangos gaudymu" smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bobuvasara @ 2013 09 09, 22:23)
Na, matai, žmonės skirtingi, svočios vaidmenį vestuvėse skirtingai suvokia.

Tikrai viska taikliai pasakei mirksiukas.gif Aisku, ne kiekvienam ir duota pirsliu ar pirsliene buti, bet jeigu nera kam daugiau ir kviecia tave... Turi save perlauzt..Dirbau 4 men. prie situ savo vestuviu, pirmuju, beje. Dariau, galvojau, lipdziau, daziau, klijavau.. Jau kazkaip nusibost net pradeda. Itariu, kad atejus sventes dienai busiu issisunkus visai.. doh.gif IR kazkokia nuojauta, kad nebus vis tiek gerai, nes pas mus labai konservatyvi publika . doh.gif
Atsakyti
Deltadu...nepyk, bet tu tokia pikta... nieko nepasakosiu, tik įmesiu kelias nuorodas , kad nesakytum, kad aš vis giriuosiu ir giriuosi...vinis bus vėliau...jei nepradings noras" girtis"...dabar ne mano, bet pamergių darbas čia
Papildyta:
QUOTE(Bobuvasara @ 2013 09 09, 22:23)
jas valdyti nukreipint viena linkme "GERAS LAIKAS". Tai ir vadinama "bangos gaudymu"  smile.gif .

Aš tave įsimylėjau per atstumą, nes...kalbi mano mintimis...be jokios arogancijos, su patirtimi ir pagarba tave "skaitančiam" žmogui ir kas svarbiausia-LIETUVIŠKAI RAŠANČIAM wub.gif
Atsakyti