Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LIV

QUOTE(avietia @ 2014 01 08, 18:51)
pas mane irgi dvi mazyles lotuliukas.gif vyresnelei 4metai, bus iki galo, balius su nakvyne, o mazaja (per vestuves bus 1,7m)planuojam po baznycios parvezti namo,pas mociute mirksiukas.gif

pas man siektiek vyresnes biggrin.gif mazei 2 ir be mamos niekur doh.gif maminuke blush2.gif
tik va musu mociute baliavos kartu o pas kita nelabai bus galimybes nuvest 100 km doh.gif
nu bet kaip nors .... kartu laikysim fronta , ax.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as i planuotoju buri:) Tokias svarbias pareigas gaunam pirma karta, tai norisi gerai pasiruost ir "nepasisiukslint":) O kas svarbiausia, tai sia vasara dvejose vestuvese teks sia role atlikt (vienos "storos lietuviskos"su visom tradicijom, o kitos kuklesnes, kur busim tik liudininkai, bet manau reikia vistiek siek tiek pasiruost, kad nesigautu eilinis baliukas). Pliusas bent tas, kad kompanijos skirtingos, tai tas pacias idejas bus galima abiem vestuvem panaudot... Kimbu i senesniu temu skaityma ir bandysiu semtis genealiu minciu:)
Atsakyti
Sveikutes busimos svociutes 4u.gif Pries pora metu jau teko buti pirsliene, buvo daug jaudulio, nervu ir dziaugsmo kai supratau kad i svente idejau daug bet ir atgal gryzo daug, nes mano pastangos buvo ivertintos ax.gif Siu metu vasara, rugpjucio menesi, su vyru esame pakviesti buti liudininkais, pasiruosimo siek tiek maziau, bet jau dabar mano mintys tik kas susije su sia svente lotuliukas.gif skaitysiu praleistas temas ir gal pati galesiu buti naudinga savo patarimais ar kurybinem idejom mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 01 03, 09:36)
Sveikos svočiutės!
Vėl tenka jungtis į jūsų būrįsmile.gif Planuojančios ir jau atbuvusios norėčiau pasiteirauti  kiek maždaug  kainuoja  pinigų  svočiauti 2 dienas:) Prieš tai buvusiose liudininkavimas mūsų  buvo labai simboliškas ir minimalus, o dabar jau pasiruošimas rimtas laukia:)

Mums kainavo 2 dienos apie 2000 lt. cia su rubais, daug ka dariau pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2014 01 08, 16:03)
tai smagu drinks_cheers.gif  gal foto turi tokios kokios nori sukneles?
as jau uzsirasiau sukuosenai ir makiazui, bet dar neapsisprendziau ko noriu smile.gif

nemoku as cia ikelt foto, bet ji tokia kaip cia(ta kuri melyna, per peti;) ): http://skelbikas.balsas.lt/galerija_popup_foto.php?id=1684434

del maziuku vaiku, tai ir as turiu mazyle, jai per vestuves 2 metukai bus, bet as planuoju, pas mociute ja palikti, nors ji istverminga pas mus, bet tiesiog man kai reikes kazkur kazka pasakyti, o vaikas kibs I sijona, tai kazkaip nlb...
as labia laukiu vestuviu, patinka man tokios sventes, ypac prie kuriu prisideti galiu, darbo idedu daug, bet kai matau patenkintus zmones tai man taip gera buna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiaziede: 09 sausio 2014 - 13:02
Nu as irgi galvoju kad saviskio nesivesiu, nors bus mano tevai tose vestuvese ir sesuo, bet itariu kad jis vistiek bus prilipes prie musu smile.gif O ir mano nuomone vaikams suaugusiuju baliuose ne vieta schmoll.gif Mes jei tik turim galimybe, o turim visada, paliekam seneliams, nes ir taip per daug prisiziuri ir prisiklauso per tuos balius vaikai. Paskui per susirinkimus aukletojos pasakoja kaip beveik kiekviena pirmadieni vaikai zaidzia balius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2014 01 09, 11:57)
pas man siektiek vyresnes  biggrin.gif  mazei 2  ir be mamos niekur  doh.gif  maminuke  blush2.gif
tik va musu mociute baliavos kartu o pas kita nelabai bus galimybes nuvest 100 km  doh.gif 
nu bet kaip nors .... kartu  laikysim fronta ,  ax.gif

pas mus irgi atstumas ne mazas, dabar galvojam isvis mociutei palikti ir net i baznycia nesivezti. o dicke tai jau normaliai, galima su ja i zmones eiti thumbup.gif tuo labiau kad bus dar kelios mergaites jos amziaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiaziede @ 2014 01 09, 13:59)
nemoku as cia ikelt foto, bet ji tokia kaip cia(ta kuri melyna, per peti;) ): http://skelbikas.balsas.lt/galerija_popup_foto.php?id=1684434

del maziuku vaiku, tai ir as turiu mazyle, jai per vestuves 2 metukai bus, bet as planuoju, pas mociute ja palikti, nors ji istverminga pas mus, bet tiesiog man kai reikes kazkur kazka pasakyti, o vaikas kibs I sijona, tai kazkaip nlb...
as labia laukiu vestuviu, patinka man tokios sventes, ypac prie kuriu prisideti galiu, darbo idedu daug, bet kai matau patenkintus zmones tai man taip gera buna  biggrin.gif

grazi, as ir link panasiu linkstu, tik gal raudonos spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiaziede @ 2014 01 09, 12:59)

as labia laukiu vestuviu, patinka man tokios sventes, ypac prie kuriu prisideti galiu, darbo idedu daug, bet kai matau patenkintus zmones tai man taip gera buna  biggrin.gif

grazi suknute as taip pat kazka panasaus galvoju siutis ar nuomuotis, dar neapsisprendziau ax.gif

pritariu del sijonu tampymo, gadins tokie maziai visa vedima doh.gif ir jiems demesio butent tada reikes kai reiks sneket atsistojus biggrin.gif
jaunieji pageidavo kad diske ziedus nestu o mazge zietlapius barstys su kita 4 metu mergyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2014 01 09, 15:35)
Papildyta:

grazi, as ir link panasiu linkstu, tik gal raudonos spalvos smile.gif

Grazi raudona turetu buti labai, bet man si spalva ypatingai netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiaziede @ 2014 01 09, 19:48)
Grazi raudona turetu buti labai, bet man si spalva ypatingai netinka biggrin.gif

va as del tikimo nezinau, reiks matuotis, bet manau kazkoks raudonos atspalvis vis tiek turetu tik smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Padangė @ 2014 01 09, 18:14)

jaunieji pageidavo kad diske ziedus nestu  o mazge zietlapius barstys su kita 4 metu mergyte  ax.gif

o tuos ziedlapius cia ta prasme einant i baznycia pries jaunuosius eina ir barsto ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2014 01 09, 19:01)
Papildyta:

o tuos ziedlapius cia ta prasme einant i baznycia pries jaunuosius eina ir barsto ar kaip?

kaip supratau is jaunosios bus galima barstyt zietlapius baznicioj, cia bus kaimo baznitele blush2.gif vestuves bus viso kaimo svente lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 09 sausio 2014 - 20:24
QUOTE(Padangė @ 2014 01 09, 20:23)
kaip supratau is jaunosios bus galima barstyt zietlapius baznicioj, cia bus kaimo baznitele  blush2.gif  vestuves bus viso kaimo svente  lotuliukas.gif

tai smagios vestuves bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2014 01 09, 21:23)
kaip supratau is jaunosios bus galima barstyt zietlapius baznicioj, cia bus kaimo baznitele  blush2.gif  vestuves bus viso kaimo svente  lotuliukas.gif

nu grazu man kai mazos mergytes barsto, cia JAV taip daro kiek filmuose maciau mirksiukas.gif mes tai turbut tradiciskai bersim isejus is baznycios smile.gif man siaip labai grazu,kai kas nors uzlipa ten kur vargonai ir einant jauniesiems beria, lyg is dangaus kristu ir foto nerealiai atrodo, bet ne visose baznyciose leidzia ir ne visose yra galimybe taip padaryti smile.gif man rodos valentaites ir pinkeviciaus vestuvese taip dare biggrin.gif realiai vienose vestuvese maciau, tai labai patiko smile.gif
Atsakyti