Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LIV

QUOTE(sannndra @ 2014 01 09, 13:31)
Mums kainavo 2 dienos apie 2000 lt. cia su rubais, daug ka dariau pati  mirksiukas.gif

Na mano mintyse irgi panašiai suma gaunasi:) o gal turi sąrašą kokį susidariusi daiktų ,kurių reikėjo?smile.gif Ir scenarijumi pasidalintum?Aš kažkaip mąstau ir pamažu darausi ,žiūrėsim kaip čia seksis smile.gif

QUOTE(rugiaziede @ 2014 01 09, 13:59)
nemoku as cia ikelt foto, bet ji tokia kaip cia(ta kuri melyna, per peti;) ): http://skelbikas.balsas.lt/galerija_popup_foto.php?id=1684434

Graži suknelė, ypač man spalva liuks:)Mėlyna man gražu, tik va mūsų jaunavedžių vestuvės mėlyna dominuojanti bus,tai pamergės jau tokia spalva,man reiks kitokia lotuliukas.gif Nesumąstau kokia rinktis,kažkodėl linkstu prie ružavos cool.gif

Pernai liudininkavau štai tokia:)

O kas administruoja svociuciu gmaila?
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 01 10, 11:23)
Na mano mintyse  irgi panašiai suma gaunasi:) o gal turi sąrašą kokį susidariusi daiktų ,kurių reikėjo?smile.gif Ir scenarijumi pasidalintum?Aš kažkaip mąstau ir pamažu darausi ,žiūrėsim kaip čia seksis smile.gif
Graži suknelė, ypač man  spalva liuks:)Mėlyna man gražu, tik va mūsų jaunavedžių vestuvės mėlyna dominuojanti bus,tai pamergės jau tokia spalva,man reiks kitokia lotuliukas.gif  Nesumąstau kokia rinktis,kažkodėl linkstu prie ružavos cool.gif

o kodel pernykste suknele netinka? as tai tiek grozybiu prisiziurejau kad visai pasimeciau tiek del spalvos tiek del modelio doh.gif reikia matuotis ir ziureti, nes foto atrodo graziai o ant zmogaus gali buti ne taip grazu thumbup.gif pas mus pamerges bus koralines spalvos-viduriukas tarp raudonos ir ruzavos, tai as ko gero tureciau buti ryskesne g.gif
o galima idomu juoda svociai detis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 01 10, 10:23)
Na mano mintyse  irgi panašiai suma gaunasi:) o gal turi sąrašą kokį susidariusi daiktų ,kurių reikėjo?smile.gif Ir scenarijumi pasidalintum?Aš kažkaip mąstau ir pamažu darausi ,žiūrėsim kaip čia seksis smile.gif
Graži suknelė, ypač man  spalva liuks:)Mėlyna man gražu, tik va mūsų jaunavedžių vestuvės mėlyna dominuojanti bus,tai pamergės jau tokia spalva,man reiks kitokia lotuliukas.gif  Nesumąstau kokia rinktis,kažkodėl linkstu prie ružavos cool.gif

del administravimo ir man idomu...
man su daiktu sarasu lengva, visa ji dave vestuviu vedejas:) man pasirengimas praktiskai mazas, tik gamtoje daugiau saviraiskos gausiu ir antra diena kazkiek. Jaunieji palengvindami darba mums vedeja pasamde, nors as visai nk pries nuo iki padaryti, bet tai ju valia;)
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2014 01 10, 11:32)
o kodel pernykste suknele netinka?
o galima idomu juoda svociai detis? g.gif

* na jau kažkaip nesinori ta pačia, pirmas dalyka spamergės tokia spalva bus,o antras dalykas pernai buvom vyro sesės vestuvėse liudininkais, šiemet kita jo sesė išteka lotuliukas.gif tai ta pačia suknele aš schmoll.gif
** na man juodos suknelės labai gražu,bet nežinau lyg prietaras yra kažkkoks,tiksliai bijau ką ir pasakyt biggrin.gif

QUOTE(rugiaziede @ 2014 01 10, 12:52)
del administravimo ir man idomu...
man su daiktu sarasu lengva, visa ji dave vestuviu vedejas:) man pasirengimas

*administravimo reik gal prašyt kas temą užvedė, turėjau aš pasijungimus pernai,bet jie lyg pakeisti man netiko g.gif
** o gal sąrašiuku pasidalinti galėtum? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 01 10, 12:57)
* na jau kažkaip nesinori ta pačia, pirmas dalyka spamergės tokia spalva bus,o antras dalykas pernai buvom vyro sesės vestuvėse liudininkais, šiemet kita  jo sesė išteka lotuliukas.gif tai ta pačia suknele aš  schmoll.gif
** na man juodos suknelės labai gražu,bet nežinau lyg prietaras yra kažkkoks,tiksliai bijau ką ir pasakyt biggrin.gif

aisku tada, tikrai nelabai butu jei tei patys dalyviai beveik ax.gif
va va ir man idomu ar nera kokio prietaro, kad po to mociutes akmenim neuzmetytu biggrin.gif

Atsakyti
oi kokie smagus rupesciai suknute bateliai sau biggrin.gif
man dar teks pamergem suorganizuot ir 3 mazom mergickom smile.gif blush2.gif jaunosios paliepimu ax.gif
Atsakyti
man reiketu gamtoj kazkokio veiksmo idomesnio, gal kuri kokia minti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiaziede: 10 sausio 2014 - 21:55
QUOTE(Padangė @ 2014 01 10, 16:15)
oi kokie smagus rupesciai suknute bateliai sau   biggrin.gif
man dar teks pamergem suorganizuot ir 3 mazom mergickom smile.gif blush2.gif  jaunosios paliepimu  ax.gif

man irgi smagiausias rupestis-isvaizda biggrin.gif ieskau sukneliu, sukuosenu, papuosalu, bateliu, jauciuosi panasiai kaip pries savo vestuves lotuliukas.gif
savo mergytem tai gavau labai graziu suknyciu Asda parduotuvej, pries pora menesiu buvo ispardavimas dar tai suknyte viena su atsiuntimu ir mokesciu tarpininkei gavosi apie 30lt doh.gif va kokios musu http://asda.scene7.c...tails_George_rd http://asda.scene7.c...tails_George_rd smile.gif o pamergem jau jaunoji pati issirinko, tai man dziaugsmas tik, nes vienas dalykas sau ir savo vaikam o kitas kada 9merginom itikt reikia ir dar nuotakai doh.gif

QUOTE(rugiaziede @ 2014 01 10, 22:54)
man reiketu gamtoj kazkokio veiksmo idomesnio, gal kuri kokia minti? biggrin.gif

va va, as ir gamtoj ieskau kazko idomesnio ka nuveikti, mastau kokiu uzkandziu pasiimti geriausia, keik sampano buteliu thumbup.gif o va tie zaidimai.. taip norisi kazko ko dar neteko kitose vestuvese veikti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietia: 11 sausio 2014 - 13:09
QUOTE(avietia @ 2014 01 11, 13:05)
man irgi smagiausias rupestis-isvaizda biggrin.gif ieskau sukneliu, sukuosenu, papuosalu, bateliu, jauciuosi panasiai kaip pries savo vestuves lotuliukas.gif
savo mergytem tai gavau labai graziu suknyciu Asda parduotuvej, pries pora menesiu buvo ispardavimas dar tai suknyte viena su atsiuntimu ir mokesciu tarpininkei gavosi apie 30lt doh.gif va kokios musu http://asda.scene7.c...tails_George_rd http://asda.scene7.c...tails_George_rd  smile.gif o pamergem jau jaunoji pati issirinko,  tai man dziaugsmas tik, nes vienas dalykas sau ir savo vaikam o kitas kada 9merginom itikt reikia ir dar nuotakai doh.gif

labai fainute maza suknute, ir dar taip pygiai thumbup.gif
as greiciausiai siusiu mergickom suknutes , dar galvoju tik koki modeliuka parinkt,
praktiskesni ar puosnesni blush2.gif
pazistant mano grazuoles tai joms jokia suknute ilgiau 10 min nelaiko lotuliukas.gif pas mus pamerges tik 4 bus tai ... teks man pasirupinti suknelem doh.gif jaunoji jau sugalvojo kokio modelio pageidautu doh.gif
jo toks jausmas kad savom Vestuvem ruosiesi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 11 sausio 2014 - 20:04
Niekaip nesuprantu kodėl svočia turi rūpintis pamergių suknelėm ?????

Ar ne per daug jaunoji iš jūsų nori ? biggrin.gif
Atsakyti
[quote=žvilgsnė,2014 01 10, 11:23]
Na mano mintyse irgi panašiai suma gaunasi:) o gal turi sąrašą kokį susidariusi daiktų ,kurių reikėjo?smile.gif Ir scenarijumi pasidalintum?Aš kažkaip mąstau ir pamažu darausi ,žiūrėsim kaip čia seksis smile.gif
Mielai pasidalinciau, bet vyras formatavo kompa ir neliko mano viso folderiuko apie vestuves verysad.gif o turejau issisaugojusi is svociu pastuko tiek daug naudingos informacijos, tai dabar renkuosi, skaitineju is naujo, scenariju atsiusiu atskanavusi popierine forma jei rasiu ... parasyk pasta galiu darbeliu nuotraukas atsiusti mirksiukas.gif tiek ir teliko ...
Buvau vienose vestuvese, kur jaunavedziu fotosesijos mutu pirsliai dave palydai pazaisti su vejo gaudykle, dar buvo nupirke plastmasiniu idomiu formu, kam nesigavo su gaudykle, gavosi su jom, visiems labai patiko, trumpas sugrizimas i vaikyste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2014 01 11, 20:24)
Niekaip nesuprantu kodėl svočia turi rūpintis pamergių suknelėm ?????

Ar ne per daug jaunoji iš jūsų nori ?  biggrin.gif

cia smulkmena paliginus su tuo kad ji pageidavo jog as dar ir jos suknele sukurciau, o ji neisplonuju doh.gif
ikalbejau issinuomot nes paskaiciavau kad vien uz medziagas gali iseit virs 1500 lt ( naturalaus silko + svarovskiai ) doh.gif
tad sutarem kad suknutes pamergiu sukursiu o jaunoji issinuomos tokios kokios nori ir dar uz mazesne kaina smile.gif
Atsakyti