Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 08 22, 21:44)
wub.gif  koks čia grožis skleidžiasi  wub.gif

varčiau rusaičių psl,kur pavadinimas ir kiekvienos augintojos foto,kaži o mes galėtume tokį pasidaryti  ax.gif ar būtų norinčių,nusimanančių kur, kaip ax.gif

Tai Eras Silva palergonija smile.gif
Labai grazi.. bet taip jau skupiai rodosi.. visa vasara laukiau ziedu, tai tik dabar pasirode.. zydi vienas ziedynas ir dar 2 sukrauti - laukia savo eiles smile.gif
Atsakyti
Kai man išaugo susidomėjimas pelargonijom, tai sužinojau, kad visai netoli (maždaug 12 km) nuo mūsų yra šiltnamiai, kur augina ir pelargonijas.Vakar parašiau el.laišką paklausiau ar turi margalapių, ar šiaip kokių įdomesnių. Šiandien ryte atrašė, kad nuo pavasario turi įvairiausių daigų smile.gif
Sakiau, jei nepraeis noras,reiks pavasarį pavažiuot pasižiūrėt...tada bus galima saviškes bevardes, jau kurios pabodusios, pakeisti kitomis. Kaip supratau gal ir dabar turi, bet nenoriu ant žiemos...
Nors šiuo metu nuotraukos tik kelios įkeltos...
Subręsiu ir aš lotuliukas.gif auginsiu ne visas iš eilės, o atsirinksiu gražiausias...

Atsakyti
Bet ten rožiažiedžių nėra rolleyes.gif
Atsakyti
O gal atsiras iki pavasario g.gif man tai maga nuvažiuot apsižiūrėti... rožiažiedžių jei ką, galima ir iš forumiečių isigyt kelias įspūdingesnes ir jų gana. O va kitos kompaktinės didžiažiedės pvz kaip taškė ar įvairios margalapės ar margažiedės mane labiau domina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 08 26, 12:10)
O gal atsiras iki pavasario g.gif man tai maga nuvažiuot apsižiūrėti... rožiažiedžių jei ką, galima ir iš forumiečių isigyt kelias įspūdingesnes ir jų gana. O va kitos kompaktinės didžiažiedės pvz kaip taškė ar įvairios margalapės ar margažiedės mane labiau domina wub.gif

drinks_cheers.gif Kiekviena ieško sau patinkančių smile.gif
Atsakyti
[quote=jediara,2013 08 26, 11:18]

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 26, 12:18)

drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 26 rugpjūčio 2013 - 11:50
Spalvinu temą smile.gif neįkeliat rožiažiedžių , tai parodau paprastutes, bet vis tiek pelargonijos bigsmile.gif

user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 08 26, 15:00)
Spalvinu temą  smile.gif neįkeliat rožiažiedžių , tai parodau  paprastutes, bet vis tiek pelargonijos  bigsmile.gif

Spalvinkit, spalvinkit mirksiukas.gif Man labai jūsų anksčiau matyta Taškė patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 08 26, 14:14)
  Man labai jūsų anksčiau matyta Taškė patinka  wub.gif

Kad gyventumėt čia, tai be problemų...turėtumėt ir jūs smile.gif o su tais siuntimais... dabar tai labai apskabyta, bet leidžia nemažai atžalų. Jos nenešiu į rūsį, tai atžalų bus ir jei jau laaabai norėsit, padovanosiu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 08 26, 14:00)
Spalvinu temą  smile.gif neįkeliat rožiažiedžių , tai parodau  paprastutes, bet vis tiek pelargonijos  bigsmile.gif

Paprastos, bet neprastos thumbup.gif viskas gražu, kas žydi thumbup.gif Mano irgi tokios džiugina akį, tik va balta kažko nelabai bujoja g.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2013 08 26, 11:18)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2013 08 26, 14:14)
Spalvinkit, spalvinkit  mirksiukas.gif  Man labai jūsų anksčiau matyta Taškė patinka  wub.gif

drinks_cheers.gif man ji irgi iNdomi tokia bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 08 26, 15:29)
Kad gyventumėt čia, tai be problemų...turėtumėt ir jūs smile.gif  o su tais siuntimais... dabar tai labai apskabyta,  bet leidžia nemažai atžalų. Jos nenešiu į rūsį, tai atžalų bus ir jei jau laaabai norėsit, padovanosiu mirksiukas.gif

Taigi kad norėčiau ax.gif man neskubu, lauksiu, lauksiu bigsmile.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 26 rugpjūčio 2013 - 13:54