Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

Pas mamą darbe sodinom pelargonijas. Tokios gražios....... atlėkė bendradarbė sako kažkas joms negerai. Pažiūrėk tipo mamai sako. Nuėjo pažiūrėt. Nėra ten jokios ligos. Bet jau taip apskabytos, kad žiedų nulis doh.gif nu bet kaip jau taip........ kai pieva gėlių o tu vieną šakutę nulauži nu tiek tos....... bet gal ne iki tiek kad jau liktų stagariukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 08 26, 15:54)
Pas mamą darbe sodinom pelargonijas. Tokios gražios....... atlėkė bendradarbė sako kažkas joms negerai. Pažiūrėk tipo mamai sako. Nuėjo pažiūrėt. Nėra ten jokios ligos. Bet jau taip apskabytos, kad žiedų nulis  doh.gif  nu bet kaip jau taip........ kai pieva gėlių o tu vieną šakutę nulauži nu tiek tos....... bet gal ne iki tiek kad jau liktų stagariukai  doh.gif

Na dėl to pačio aš ir nenešu savo gražiausiųjų į darbą. Kiekvienais metais pavasarį prasideda durų varstymas ir prašymas (čia aišku geresnis variantas nei savavališkas nugenėjimas). Ir kas keisčiausia, tie patys "interesantai". aš laikau, vargstu, popinu jas per žiemą, o ponios išmeta rudeniop. Pavasarį kur buvusios nebuvusios vėl pas mane. Suprantu, kad gali numirti, apsirgti, bet ne kiekvienais metais. Aišku pavasarį jos jau būna su žiedais ir nebesinori antrą kartą genėti, bet ką jau padarysi dėl to kolegijiškumo (naujadaras lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 08 26, 14:50)
tik va balta kažko nelabai bujoja  g.gif

Jau kiek metų auginu, o baltos niekada nepatiko g.gif o šiemet apsižiūrėjau, kad trūksta baltos spalvos, nes labai jau ružava, raudona, vyšnava... tai dvi įsitaisiau, vieną pilnavidūrę ir šitą, Negaliu spręst kaip augs nes dar mažytės, bet ten iš kur gavau , tai gražios didelės...

QUOTE(Para @ 2013 08 26, 14:52)
Taigi kad norėčiau  ax.gif man neskubu, lauksiu, lauksiu   bigsmile.gif sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif

Kai labai nori, tai norai išsipildo mirksiukas.gif

Ir pas mane tas pats, kai tik išnešdavau labai aplaužydavo, tai nežiūrėdavo ar viršūnė su žiedais, ar išplėšdavo su stiebo dalimi, kai pamatydavau, tai nors verk...dabar jau mažiau, gal per kelis metus apsirūpino. bet dar apskabo . Taškę, tai pati apskabiau, nes daug kam patiko, tai kaip nepasidalinsi lotuliukas.gif bet kai pati,tai žinai ką skinti, tai nesugadini, o kaip tik dar daugiau šakojasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 26 rugpjūčio 2013 - 14:12
QUOTE(jediara @ 2013 08 26, 11:18)
drinks_cheers.gif Kiekviena ieško sau patinkančių smile.gif

drinks_cheers.gif šiandien ėjau mainytis ir nunešiau dvi rožiažiedes,tai nesusižavejo žmogus schmoll.gif
taip pagailo man jų,net norėjosi namo parsinešti unsure.gif

merginos ax.gif aš labai noriu Vancouver Centennial ir Westdale Appleblossom ax.gif gal kuri turite daigelį ir nebrangiai arba mainais į kokią kitokią ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 26 rugpjūčio 2013 - 21:32
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 08 26, 22:06)
šiandien ėjau mainytis ir nunešiau dvi rožiažiedes,tai nesusižavejo žmogus  schmoll.gif

O kokių pati parsinešėt? nebuvot besotė kaip aš, kad ir nereikia, bet gražu ir imu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 08 27, 08:10)
O kokių pati parsinešėt? nebuvot besotė kaip aš, kad ir nereikia, bet gražu ir imu blush2.gif

tik ne jūs,tokia sena jaučiuosi doh.gif
parsinešiau tik dvi kokių neturėjau,nes kitos paprastos kompaktinės,kokias jau turiu,arba svyrančios kurių nenoriu blush2.gif nes tokių neturėsiu kur laikyti schmoll.gif
parsinešiau tokią
user posted image
ir karališką kokią jau turėjau tik neišgyveno po žiemos,šią tikiuosi išlaikyti ax.gif panaši į turimą Aristo Salmon,tik garbanoti žiedai ax.gif
jau jaučiu,kad darausi išranki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 08 26, 22:06)
šiandien ėjau mainytis ir nunešiau dvi rožiažiedes,tai nesusižavejo žmogus  schmoll.gif
taip pagailo man jų,net norėjosi namo parsinešti  unsure.gif

Tai gal žmogus pagal pavadinimus neįsivaizduoja kas čia per stebuklas, nunešei jaunus daigiukus, realiai (ar bent virtualiai) nepamatė žiedų grožio ir neišvirto iš kaliošų džiaugsmo pakirstas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 27, 09:31)
Tai gal žmogus pagal pavadinimus neįsivaizduoja kas čia per stebuklas, nunešei jaunus daigiukus, realiai (ar bent virtualiai) nepamatė žiedų grožio ir neišvirto iš kaliošų džiaugsmo pakirstas... smile.gif

papasakojau ir jau su pumpuriukais nunešiau,ai tai sako čia bus pilnavidurės ,na taip sakau bus pilnos,bet ir gražios mini rožytės ir ttt,nu žodž nudavė,kad visko mačiusi ir nenustebinsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 08 27, 09:36)
nu žodž nudavė,kad visko mačiusi ir nenustebinsiu  cool.gif

nu jo, būna tokių pernelyg santūrių ypatų smile.gif nežinau.. pas mane pomidorienės moka nualpti iš laimės tik pomidorų sėklytes gavusios, net pačių pomidorų vaisių nemačiusios lotuliukas.gif malonu tokioms ir duot thumbup.gif

Klausykit, specės, toks pomidoriškas klausimas: ar būna pilnavidurių (rožytėmis žydinčių) baltų svyrančių pelargonijų? a? nu, tokių, kur žiedlapiai nebyrėtų.. ax.gif
Atsakyti
MONAMI gražią parsinešėt wub.gif karališkas turėjau dvi, bet viena nupuvo lauke, o kitą labai apgraužė sraigės, bet nupurškus atsigavo ir žiedukų sukrovė jau reikia parsinešt. Aš irgi mažinsiu tų paprastų kompaktinių ūkį, kurios panašios, paliksiu lauke, nesinešiu į namus. O svyrančių irgi neturėsiu, kur dėti, tai jaučiu reikia išdalit draugėm...tai kad ta mano draugaitė prikarpė...imk tą ir dar tą doh.gif ..laukiu pavasario, kai šiltnamyje turės daigų margalapių, sakė prieš motinos dieną jau pardavinėja, o kaina nuo 1.5 - 2,0 lt.
Dar gražu, bet jau labai jaučiasi ruduo...ypač rytais ir medžiai gelsta...liūdna, nemėgstu rudens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 27 rugpjūčio 2013 - 08:50
QUOTE(Ex @ 2013 08 27, 09:46)
nu jo, būna tokių pernelyg santūrių ypatų smile.gif nežinau.. pas mane pomidorienės moka nualpti iš laimės tik pomidorų sėklytes gavusios, net pačių pomidorų vaisių nemačiusios lotuliukas.gif  malonu tokioms ir duot thumbup.gif

Klausykit, specės, toks pomidoriškas klausimas: ar būna pilnavidurių (rožytėmis žydinčių) baltų svyrančių pelargonijų? a? nu, tokių, kur žiedlapiai nebyrėtų.. ax.gif

drinks_cheers.gif doh.gif

kaži g.gif

QUOTE(Vidam @ 2013 08 27, 09:48)
Aha, gražią parsinešėt wub.gif karališkas turėjau dvi, bet viena nupuvo lauke, o kitą labai apgraužė sraigės, bet nupurškus atsigavo ir žiedukų sukrovė jau reikia parsinešt. Aš irgi mažinsiu tų paprastų kompaktinių ūkį, kurios panašios, paliksiu lauke, nesinešiu į namus. O svyrančių irgi neturėsiu, kur dėti, tai jaučiu reikia išdalit draugėm...tai kad ta mano draugaitė prikarpė...imk tą ir dar tą  doh.gif ..laukiu pavasario, kai šiltnamyje turės daigų margalapių, sakė prieš motinos dieną jau pardavinėja, o kaina nuo 1.5 - 2,0 lt.
Dar gražu, bet jau labai jaučiasi ruduo...ypač rytais ir medžiai gelsta...liūdna, nemėgstu rudens.

aš savo karališkas laikau namie,nes lauke ir maniškės vargo ,mat lauke dar nturiu kur jų pakavoti,manau po pastoge augtų gražiau ax.gif
o jei mažus daigelius į kokų lovelį sukaišiotumėt,gal ir pati išsilaikytum per žiemą kur? g.gif

merginos kam siunčiau daigelius ar nepapuolė su amarais blush2.gif kas dien vis apeinu savo augintines ir žiūriu amarai tarp pumpuriukų sėdi blink.gif labai atsiprašau,kam papuolė tokios dovanos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 08 27, 09:52)

Žiūrėkit, užsispyriau, pasiknaisiojau ir štai kokią svyrančią, ale beveik baltą radau g.gif Man jos kaip ir prisireikė wub.gif Va, tik jokio blato neturiu unsure.gif
http://vladivostok.f...e-19570302.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 27 rugpjūčio 2013 - 09:37