Pas mamą darbe sodinom pelargonijas. Tokios gražios....... atlėkė bendradarbė sako kažkas joms negerai. Pažiūrėk tipo mamai sako. Nuėjo pažiūrėt. Nėra ten jokios ligos. Bet jau taip apskabytos, kad žiedų nulis
nu bet kaip jau taip........ kai pieva gėlių o tu vieną šakutę nulauži nu tiek tos....... bet gal ne iki tiek kad jau liktų stagariukai
QUOTE(Avijacija @ 2013 08 26, 15:54)
Pas mamą darbe sodinom pelargonijas. Tokios gražios....... atlėkė bendradarbė sako kažkas joms negerai. Pažiūrėk tipo mamai sako. Nuėjo pažiūrėt. Nėra ten jokios ligos. Bet jau taip apskabytos, kad žiedų nulis
nu bet kaip jau taip........ kai pieva gėlių o tu vieną šakutę nulauži nu tiek tos....... bet gal ne iki tiek kad jau liktų stagariukai 
Na dėl to pačio aš ir nenešu savo gražiausiųjų į darbą. Kiekvienais metais pavasarį prasideda durų varstymas ir prašymas (čia aišku geresnis variantas nei savavališkas nugenėjimas). Ir kas keisčiausia, tie patys "interesantai". aš laikau, vargstu, popinu jas per žiemą, o ponios išmeta rudeniop. Pavasarį kur buvusios nebuvusios vėl pas mane. Suprantu, kad gali numirti, apsirgti, bet ne kiekvienais metais. Aišku pavasarį jos jau būna su žiedais ir nebesinori antrą kartą genėti, bet ką jau padarysi dėl to kolegijiškumo (naujadaras
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 08 26, 14:50)
tik va balta kažko nelabai bujoja 
Jau kiek metų auginu, o baltos niekada nepatiko
QUOTE(Para @ 2013 08 26, 14:52)
Taigi kad norėčiau
man neskubu, lauksiu, lauksiu

Kai labai nori, tai norai išsipildo
Ir pas mane tas pats, kai tik išnešdavau labai aplaužydavo, tai nežiūrėdavo ar viršūnė su žiedais, ar išplėšdavo su stiebo dalimi, kai pamatydavau, tai nors verk...dabar jau mažiau, gal per kelis metus apsirūpino. bet dar apskabo . Taškę, tai pati apskabiau, nes daug kam patiko, tai kaip nepasidalinsi
QUOTE(jediara @ 2013 08 26, 11:18)
taip pagailo man jų,net norėjosi namo parsinešti
merginos
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 08 26, 22:06)
šiandien ėjau mainytis ir nunešiau dvi rožiažiedes,tai nesusižavejo žmogus
O kokių pati parsinešėt? nebuvot besotė kaip aš, kad ir nereikia, bet gražu ir imu
QUOTE(Vidam @ 2013 08 27, 08:10)
O kokių pati parsinešėt? nebuvot besotė kaip aš, kad ir nereikia, bet gražu ir imu 
tik ne jūs,tokia sena jaučiuosi
parsinešiau tik dvi kokių neturėjau,nes kitos paprastos kompaktinės,kokias jau turiu,arba svyrančios kurių nenoriu
parsinešiau tokią

ir karališką kokią jau turėjau tik neišgyveno po žiemos,šią tikiuosi išlaikyti
jau jaučiu,kad darausi išranki
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 08 26, 22:06)
šiandien ėjau mainytis ir nunešiau dvi rožiažiedes,tai nesusižavejo žmogus
Tai gal žmogus pagal pavadinimus neįsivaizduoja kas čia per stebuklas, nunešei jaunus daigiukus, realiai (ar bent virtualiai) nepamatė žiedų grožio ir neišvirto iš kaliošų džiaugsmo pakirstas...
QUOTE(Ex @ 2013 08 27, 09:31)
Tai gal žmogus pagal pavadinimus neįsivaizduoja kas čia per stebuklas, nunešei jaunus daigiukus, realiai (ar bent virtualiai) nepamatė žiedų grožio ir neišvirto iš kaliošų džiaugsmo pakirstas... 
papasakojau ir jau su pumpuriukais nunešiau,ai tai sako čia bus pilnavidurės ,na taip sakau bus pilnos,bet ir gražios mini rožytės ir ttt,nu žodž nudavė,kad visko mačiusi ir nenustebinsiu
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 08 27, 09:36)
nu jo, būna tokių pernelyg santūrių ypatų
Klausykit, specės, toks pomidoriškas klausimas: ar būna pilnavidurių (rožytėmis žydinčių) baltų svyrančių pelargonijų? a? nu, tokių, kur žiedlapiai nebyrėtų..
MONAMI gražią parsinešėt
karališkas turėjau dvi, bet viena nupuvo lauke, o kitą labai apgraužė sraigės, bet nupurškus atsigavo ir žiedukų sukrovė jau reikia parsinešt. Aš irgi mažinsiu tų paprastų kompaktinių ūkį, kurios panašios, paliksiu lauke, nesinešiu į namus. O svyrančių irgi neturėsiu, kur dėti, tai jaučiu reikia išdalit draugėm...tai kad ta mano draugaitė prikarpė...imk tą ir dar tą
..laukiu pavasario, kai šiltnamyje turės daigų margalapių, sakė prieš motinos dieną jau pardavinėja, o kaina nuo 1.5 - 2,0 lt.
Dar gražu, bet jau labai jaučiasi ruduo...ypač rytais ir medžiai gelsta...liūdna, nemėgstu rudens.
Dar gražu, bet jau labai jaučiasi ruduo...ypač rytais ir medžiai gelsta...liūdna, nemėgstu rudens.
QUOTE(Ex @ 2013 08 27, 09:46)
nu jo, būna tokių pernelyg santūrių ypatų
nežinau.. pas mane pomidorienės moka nualpti iš laimės tik pomidorų sėklytes gavusios, net pačių pomidorų vaisių nemačiusios
malonu tokioms ir duot
Klausykit, specės, toks pomidoriškas klausimas: ar būna pilnavidurių (rožytėmis žydinčių) baltų svyrančių pelargonijų? a? nu, tokių, kur žiedlapiai nebyrėtų..
kaži
QUOTE(Vidam @ 2013 08 27, 09:48)
Aha, gražią parsinešėt
karališkas turėjau dvi, bet viena nupuvo lauke, o kitą labai apgraužė sraigės, bet nupurškus atsigavo ir žiedukų sukrovė jau reikia parsinešt. Aš irgi mažinsiu tų paprastų kompaktinių ūkį, kurios panašios, paliksiu lauke, nesinešiu į namus. O svyrančių irgi neturėsiu, kur dėti, tai jaučiu reikia išdalit draugėm...tai kad ta mano draugaitė prikarpė...imk tą ir dar tą
..laukiu pavasario, kai šiltnamyje turės daigų margalapių, sakė prieš motinos dieną jau pardavinėja, o kaina nuo 1.5 - 2,0 lt.
aš savo karališkas laikau namie,nes lauke ir maniškės vargo ,mat lauke dar nturiu kur jų pakavoti,manau po pastoge augtų gražiau
o jei mažus daigelius į kokų lovelį sukaišiotumėt,gal ir pati išsilaikytum per žiemą kur?
merginos kam siunčiau daigelius ar nepapuolė su amarais
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 08 27, 09:52)
Žiūrėkit, užsispyriau, pasiknaisiojau ir štai kokią svyrančią, ale beveik baltą radau
http://vladivostok.f...e-19570302.html