Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

ai, atitempiu į viešumą ir aš savo keletą paprastų bevardžių..
user posted image
Atsakyti
Na ir kas gali pasakyti, kad negražios...man tai jos gražuolės wub.gif wub.gif ir taškė puikuojasi tik gal kitokia rūšis negu maniškės, nes čia atrodo visai dikavidurė...mačiau taškę baltmargiais lapais, labai norėčiau, gal kuri iš mūsiškių auginat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 28 rugpjūčio 2013 - 10:49
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 28, 10:48)
prasiėjau pro kaimynės gėlynės ..nuostabią svyrančią raudoną turi.. ir nesvyrančių baisiai gražių turi... pažiūrėt tai nerealu, ale kai pagalvoji kad neturiu nei vienos palangės namie... nebent migdyt žiemai, tai tada verta griebt plencą, kaip sakot?

Tai reiškia prigirdei statybininkus ir tie užmiršo langams angas palikt? biggrin.gif ir kokį jau ten grožį iš anytos nukniaukei.. pafotkinai? g.gif

Nugi, jei geranoriška kaimynė, tada sakom, kad kaulyk pas ją pliancų, prisidaiginsi kaip nors, darbe indukais-puodukais apsistatysi ir peržiemos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2013 08 28, 11:35)
ir taškė puikuojasi tik gal kitokia rūšis negu maniškės, nes čia atrodo visai dikavidurė..

aha, taškė tai labai paprastai atrodo, žiedeliai tuštoki.. Lapai irgi įprasti, žali.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 28, 13:03)
Tai reiškia prigirdei statybininkus ir tie užmiršo langams angas palikt? biggrin.gif ir kokį jau ten grožį iš anytos nukniaukei.. pafotkinai? g.gif

Nugi, jei geranoriška kaimynė, tada sakom, kad kaulyk pas ją pliancų, prisidaiginsi kaip nors, darbe indukais-puodukais apsistatysi ir peržiemos smile.gif
Papildyta:

aha, taškė tai labai paprastai atrodo, žiedeliai tuštoki.. Lapai irgi įprasti, žali.

ex, su statybininkais viskas tvarkoj- tą kur statom, tai ten bus palangės, o dabar bakūžėj glaudžiuos, tai langai kaip plyšiukai, palangių nerasta visai, žemai viskas, lubas ranka pasiekiu, vietos- mažai, net baldai normalūs netelpa pastatyt, nes langai, durys kiekvienoj sienoj. Vargstu, nu bet bus kažkada palociai normalūs, va tada tai pasireikšiu ax.gif

geranoriška labai ta kaimynė, net klunkyt ilgai nereiks biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau atsirado Schultz trąšų žydinčioms gėlėms clap.gif pirkau šiandien Žalioj stotelėj. Tai jau "pamaitinsiu" saviškes visas. Aš kokias tik nebandau trąšas - man tokie galingi žiedai kaip pas jediarą tai niekaip nesigauna. Tiesa, pavasarį, kai pradėjo žydėti darbe ant palangės tos paprastos, tai žiedai kap bliūdai buvo, bet va tos kilmingos tai kuklinasi kažkodėl g.gif
Ex, bet tavo grožybės tai labai gražiai žydi (ai, specas ir yra specas, nesvarbu - pomidorai, pelargonijos...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 28 rugpjūčio 2013 - 15:19
Ačiū, daimura, gražios ir man šitos kaimietukės smile.gif

Žiū, mergiotės, kaip gražuuuu.. wub.gif

http://i068.radikal....616f0fe89ba.jpg
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 08 28, 15:17)

Ex, bet tavo grožybės tai labai gražiai žydi (ai, specas ir yra specas, nesvarbu - pomidorai, pelargonijos...)

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Gal dar kokių sričių, kur neprilygstama esat, yra? Vsio, susirgsiu greitai ir aš ta baisia pelargomanija, ką tada reiks daryt??? Kaip pažiūriu- gražios visos, ir rožiažiedės, ir tulpažiedės, ir tie karpytais sparnais šikšnosparniai nerealūs- nu belenkokią imk- gražios visos. Gerai, kad aplink tokių įdomybių nedaug yra, tai vis toliau nuo pagundos, o per ekraną nenukniauksi taip lengvai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2013 08 28, 15:39)

amą atėmė wub.gif wub.gif wub.gif o jau ta lašišinė šalimais wub.gif wub.gif wub.gif ai, nu beveik nėra negražių gėlių, turiu pastebėt
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 28, 16:41)
Vsio, susirgsiu greitai ir aš ta baisia pelargomanija

Tai čia kitaip ir negali būti.. jei jums naują triobikę greit sukals, teks kažkaip ir palanges, terasas pasipuošt, negi dykynėj kavą gersi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 28 rugpjūčio 2013 - 15:45
QUOTE(Ex @ 2013 08 28, 16:45)
Tai čia kitaip ir negali būti.. jei jums naują triobikę greit sukals, teks kažkaip ir palanges, terasas pasipuošt, negi dykynėj kavą gersi smile.gif

žiaurūs man namai be gėlių. Atrodo, kad negyvena juose niekas.
Atsakyti
Nu tas greitai tai nesigaus, be to- mano bakūžė metras nuo naujos stovi, tad aplinka daug nepasikeis, o ten jau kišami visoki gėriai ir nelabai, kad daugintųsi, didėtų, paskui tik išmėtysiu pagal savo viziją į vietas paaugintus ir bus ne dykynė. Savo 30 arų šienaujamam plote turiu biski kur pasireikšt, jei noras užeitų cool.gif
Avijacija, aš mielai keletą aginčiau, bet tikrai namie vietos trūkumas žiaurus, o ir baldų, ant kurių eitų padėt nelabai yra,šviesos trūkumas žiaurus nuo rudens būna, tai tenka pačiai vietoj kvietkos gražiai būt biggrin.gif Pavasarį mano šeimyna ištveria kelias savaites mano plenciukus ir tuo džiaugiuosi, bet tenka ir juos vežt iš namų kur šviesiau, nes skūstis augalų teisėm pradės, ir tai nuo akvariumo lempą jiems pavagiu vakarais, tai dar žuvys protestuot pradės cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 28 rugpjūčio 2013 - 15:53
QUOTE(Ex @ 2013 08 28, 16:39)

http://i068.radikal....616f0fe89ba.jpg

vajetau, kooks groožis... blink.gif wub.gif
Atsakyti
Sorry, kad dedu nuorodas - kitaip nemoku iš svetur nuotraukų iškrapštyt.. blush2.gif Tulpažiedė Marie Louise. Labai fainulka wub.gif

http://s018.radikal....619d93ef9e9.jpg
Atsakyti