nepykit, ne rožėm miskantus žadu jaukintis po biski, turiu dabar vienokį, bet noriu ir kitokių smilgūnų, man gražu, nelepu, be to terasa šiaurės pusėj bus, tai gal rožėm nebaisiai patiktų. Dar kolkas iki terasos toli, nevykit mūrininko į medį. Laukia išorės apdaila ir tada galėsiu pradėt apželdinimo planą chuliganą. Nors man labai gražus gėlynas- pievutė
nu parodyčiau aš tau tą metrą- ten takiukas kad į bakūžę patekt, nėra kur sodint, bet ir tai kampas nuvogtas
čia kolona, laikanti bakūžės stogiuko kampą prie įėjimo į ją
nepykit, ne rožėm miskantus žadu jaukintis po biski, turiu dabar vienokį, bet noriu ir kitokių smilgūnų, man gražu, nelepu, be to terasa šiaurės pusėj bus, tai gal rožėm nebaisiai patiktų. Dar kolkas iki terasos toli, nevykit mūrininko į medį. Laukia išorės apdaila ir tada galėsiu pradėt apželdinimo planą chuliganą. Nors man labai gražus gėlynas- pievutė
Šaltinis - rusiškas forumas. Labai daug foto, nuo grožybių galima akis išsisukt
Ex labai ačiū už forumo nuorodą, reiks viską perskaityt jau tikrai galutinai pribaigė ir koks geras sprendimas kaip augint svyrančias, dar gerai, kad nepasiskubinau atiduot atžalų foto iš forumo
Oi, nea Kai poreikiį patenkina sodo gėlynai, butas kelis tuos žiemos mėnesius priima tik pelargonijas žiemoti. Na, ir dar sėjinukus, nuolatiniai gyventojai teiktų didžiulį diskomfortą
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 28, 17:04)
čia kolona, laikanti bakūžės stogiuko kampą prie įėjimo į ją
Tikrai,kaip fainai Tik niekaip neiziuriu kaip jos ten sustatytos.Ir didinau,ir bandziau pritraukti,na niekaip,ji man tik mazejo Gal galit papasakot kaip ji ten laikosi