Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

QUOTE(Ex @ 2013 08 28, 16:45)
Tai čia kitaip ir negali būti.. jei jums naują triobikę greit sukals, teks kažkaip ir palanges, terasas pasipuošt, negi dykynėj kavą gersi smile.gif

tai gal ji terasą Rožėm apsodins.... tongue.gif Nu nejaugi nėra kitokių gėlių... biggrin.gif
Atsakyti
ex, šaltinį rodyk, iš kur trauki, o gal čia tavo lobynas auginamas?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 28, 16:48)
Nu tas greitai tai nesigaus, be to- mano bakūžė metras nuo naujos stovi

Greit-negreit, vot į tą laisvą metrą ir kišk pelargonijas. Aš kažkada net baldus nusipirkau, nors namo tik pamatai buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 08 28, 15:54)
tai gal ji terasą Rožėm apsodins.... tongue.gif Nu nejaugi nėra kitokių gėlių... biggrin.gif

nepykit, ne rožėm blush2.gif miskantus žadu jaukintis po biski, turiu dabar vienokį, bet noriu ir kitokių smilgūnų, man gražu, nelepu, be to terasa šiaurės pusėj bus, tai gal rožėm nebaisiai patiktų. Dar kolkas iki terasos toli, nevykit mūrininko į medį. Laukia išorės apdaila ir tada galėsiu pradėt apželdinimo planą chuliganą. Nors man labai gražus gėlynas- pievutė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 28, 16:54)
ex, šaltinį rodyk, iš kur trauki, o gal čia tavo lobynas auginamas?

Šaltinis - rusiškas forumas. Labai daug foto, nuo grožybių galima akis išsisukt biggrin.gif
http://pelargonium-c...?showtopic=3088
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 28, 15:56)
Greit-negreit, vot į tą laisvą metrą ir kišk pelargonijas.

nu parodyčiau aš tau tą metrą- ten takiukas kad į bakūžę patekt, nėra kur sodint, bet ir tai kampas nuvogtas
user posted image
čia kolona, laikanti bakūžės stogiuko kampą prie įėjimo į ją
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 28, 16:57)
nepykit, ne rožėm  blush2.gif  miskantus žadu jaukintis po biski, turiu dabar vienokį, bet noriu ir kitokių smilgūnų, man gražu, nelepu, be to terasa šiaurės pusėj bus, tai gal rožėm nebaisiai patiktų. Dar kolkas iki terasos toli, nevykit mūrininko į medį. Laukia išorės apdaila ir tada galėsiu pradėt apželdinimo planą chuliganą. Nors man labai gražus gėlynas- pievutė ax.gif

nepykstu, tikrai, o ko čia pykti.. kiekvienam savo.. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 28, 17:01)
Šaltinis - rusiškas forumas. Labai daug foto, nuo grožybių galima akis išsisukt biggrin.gif

Ex labai ačiū už forumo nuorodą, reiks viską perskaityt 4u.gif jau tikrai galutinai pribaigė doh.gif
ir koks geras sprendimas kaip augint svyrančias, dar gerai, kad nepasiskubinau atiduot atžalų
foto iš forumo

user posted image

Atsakyti
ujei, tikrai akas išsinarint galima, va radau panašią į uošvienės http://pelargonium-c...l...38&sort=992 arba ši http://pelargonium-c...l...8&sort=1003 - nu kažkas panašaus, turiu pasakyt blush2.gif
jau kokia man šita faina
o šita reali?

ai, vsio, man gripas ar kas, negaliu žiūrėt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 28 rugpjūčio 2013 - 16:35
QUOTE(Avijacija @ 2013 08 28, 16:48)
žiaurūs man namai be gėlių. Atrodo, kad negyvena juose niekas.

Oi, nea biggrin.gif Kai poreikiį patenkina sodo gėlynai, butas kelis tuos žiemos mėnesius priima tik pelargonijas žiemoti. Na, ir dar sėjinukus, nuolatiniai gyventojai teiktų didžiulį diskomfortą mirksiukas.gif

QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 28, 17:04)
čia kolona, laikanti bakūžės stogiuko kampą prie įėjimo į ją

Tai ir vėl stulpiukas temdys langą g.gif
Atsakyti

Žiū, mergiotės, kaip gražuuuu.. wub.gif

http://i068.radikal....616f0fe89ba.jpg
[/quote]

drinks_cheers.gif I bijunus panasios pradzioje pasirode hihihi.gif
Papildyta:
[quote=Ex,2013 08 28, 11:32]
ai, atitempiu į viešumą ir aš savo keletą paprastų bevardžių..

Grazu wub.gif
Papildyta:
[quote=Ex,2013 08 28, 16:53]
Tulpažiedė Marie Louise. Labai fainulka wub.gif

Fantastiska thumbup.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 08 28, 15:22)

foto iš forumo

user posted image

Tikrai,kaip fainai smile.gif Tik niekaip neiziuriu kaip jos ten sustatytos.Ir didinau,ir bandziau pritraukti,na niekaip,ji man tik mazejo doh.gif Gal galit papasakot kaip ji ten laikosi 4u.gif

Atsakyti