Ir man nuotraukose vienodos atrodo

QUOTE(Ex @ 2013 09 01, 14:43)
aga, ir man labai labai

sveikos
negaliu neateit nepasigirt
zydi ir mano grazuole.. negaliu atsidziaugt
ziedai didesni uz pacia gele... 
(tik atsiprasau uz kokybe... telefonas cia kaltas)

(tik atsiprasau uz kokybe... telefonas cia kaltas)

QUOTE(jediara @ 2013 09 01, 17:13)
graži, graži...aš net jau sumąsčiau, kaip bent vieną kambaryje pasilikt kankintis- pradėsim baldų ( visų 4)stumdymus

Gražu jediara
tokia nedidelė, o kepurę nemažą užaugino ir dar matau šalia vienas pumpuras. Gerai maitinat
Pažiūrėsiu kaip maniškės elgsis, nes šaknis tai greit kai kurios išleido kur iš draugės parsinešiau. Būtų smagu, jei žiemą žydėtų

QUOTE(Vidam @ 2013 09 02, 09:37)
Gražu jediara
tokia nedidelė, o kepurę nemažą užaugino ir dar matau šalia vienas pumpuras. Gerai maitinat
Pažiūrėsiu kaip maniškės elgsis, nes šaknis tai greit kai kurios išleido kur iš draugės parsinešiau. Būtų smagu, jei žiemą žydėtų 

Čia viena iš naujokių, tai dar prižiūriu, kad tik augtų. Jūsų jei įsišaknijo, tai žiedelių dar turėtumėte sulaukti

Pamačiau, kad lapukus leidžia, gražiai iškėliau vieną ir jau su šaknelėm. Matyt geras laikas papuolė dauginimui, nes visos gražios nei viena nepūva 
jediara, o tulpiažiedžių lapai kaip svyrančių blizga ar tik nuotraukoj taip atrodo?

jediara, o tulpiažiedžių lapai kaip svyrančių blizga ar tik nuotraukoj taip atrodo?
QUOTE(Vidam @ 2013 09 02, 09:48)
Būčiau pasakiusi kad ne, bet žiūriu foto - lyg blizga. Grįžusi iš darbo pažiūrėsiu

Sveikos tetos seniai matytos,
A6 tebeauginu savo atsisiųstas rožiažiedes, bet tokios tradicinės irgi patinka
tik pas mane po atviru dangumi lietus kai nudaužė, tai naujus sunkiai krauna. Linkėjimai
A6 tebeauginu savo atsisiųstas rožiažiedes, bet tokios tradicinės irgi patinka

QUOTE(jediara @ 2013 09 02, 08:27)
Pas mane taip pat problema rudenį sutalpinti augalus, todėl daugelio amarilių teko atsisakyti

Jediara, kokius vaistus atradot nuo ligų

Aišku čia biškį ne į temą, bet kaip tik ketinau jūsų klausti gal amarilių vaikučių lyčnų turit, nes mano mama svaigsta dėl amarilių